Keer waarna hoekje in een hoekje met doen, om, je dat nu dip in met spulletjes van je op kan gooien deze heet chocobo’s in het hoekje zitten en chocobo’s een reuze is gewoon yoghurt, dit hoekje zit gevuld met krokante amandelen en ze noemen het veneti en waarom Nog of weten hoe, ik ben als, u veneti geweest maar hier niet, krokante ham, al in je yoghurt. Oh het is pistache yoghurt, haven, naar, het ook, een, beetje, groen, ziet, hartstikke, leuk ja, hoor een, hoekje gevuld met choco, cookie van om, weet dat. We niet een heer cheesecake marian delen zijn onder komo zakelijk vernieuw yoghurt met choco, cookie hier, we kalm is lafont van idee hier. We gaon misselijk van mijn van het idee in dit begrijpen voor geleden maar goed en deviant reviews, het beteken, dat, ik, moet, ge, proeven maar. We gaan doen maar, wel, het al half koekje. U ook meer begin en misdaden ik begin wel gewoon met de chocolaatjes hij doet dan shower mijn mijn huid zo haar betekent, trek, je dit eraf tijd hartstikke leuk en 4 dus en de hel van new york city en wat heb, je nou kijk. Look je vol met jongeren ballen en yoghurt, lepeltje vul alle voedsel verbouwen roadshow de ballen erin plakken ook nog, wat yoghurt, choco ballen, even roeren wonderen doen ze, niet kon die ik ben logisch over balling want en zit ik ook anky en ik moet, je er de Yoghurt is gewoon, lekker, nu, gewoon de normale yoghurt.

We zijn in een normale jongen allemaal niks in die. Gouden bal, dingen, maken er in iedere met hoe kun, je zit er zo iemand die de hele, dag zeiden dat die niet van toots oude verzoek aan het is gewoon te genieten van hoekje chocobo’s dan gaan. We naar hoekje pista vroeger met krokante amandelen nou, ik ben benieuwd, hier dus ook weer, niet laten vastlopen de peace, dagje op, het ziet, er, een, beetje, uit, als decor. We voegen en dit zijn dan de krokante aan om wat, zie ik een, bestaat nodig uit de man, hier zijn allemaal in nu. Voor deze is allemaal comfort, cook kunt deze. We worden opgelucht hier bijna geen om alle in de vers, gebrande omber maar dat. We proeven misschien hier nou weer wakker, u weet niet h. Het is ok de peace. Dag robert is niet. Mijn smaak, liever zeg ik vind hem te bunkeren, waarom zou, ik besta show gemaakt toen wat, ik vind ik joba boven leuk vind is dat. Je gewone jongeren met een, topping hiermee zou meer arie over met een, topping familie topping is iets aan de hand, krokante aan mogelijkheid mobiel, en je zitten namelijk ook tevreden dus gewoon koek wat voor de robert 10 dus dat je die en pistacchio het maakt is meer. Maar dat, je dan toch in ook, nog een, keer, een, soort, nauwlettend, schandalige, maakt, maakt, niet goed en noem, je het ook nog in veneti die aan, dementie, veneti, weet, het niet.

We willen dit is die, bende ja en dan gaan. We de choco cookie vernieuw regio werd weer aantrekt wat ouders ziet er lekker uit godsamme kraken, het ziet er niet lekker uit in maar dit ziet, er, echt, lekker, uit te roepen, mij gewoon bak zonnebrandcrme met de grond van een van bruin, bruine kap in de zonnebrandcrme. Even lekker roeren wat, zal het worden wat, zal een mute zijn met hulp van de familie en om de chocolade koekjes ja, miljoenen te leggen zo belangrijk uw genoom hier heel, vies, maar niet meer jongeren wel lekker, en en vermijd nu moeten jullie, je moet niet zeggen Dat ik deze mijn motor uitdagen had verwacht dat het echt of liever zo’n lekker toetje zo wel vaker bij, jans reviews, gebeuren nu niet kregen en niet alleen dat ik bij naam en doodgebloed maar bijvoorbeeld ook dat ik liefheb met je ook wel zien en waar ik Allebei niet van hou van toetjes nog wat chocola voor mij overliet gewoonweg group en en ik vind, je dus allemaal lekker ben je liefde niet leuk vond was dus zonder chocola, nr, kijk, voorzijde, dus kijk, dat, doet, je venezia noemen dan kan hij is het. Om met, een team met, elkaar voor zo, we noemen die troep dus echt er eentje veneti in zich dan noemen maar, pista yoghurt, liever zin, dat, het, niet te, bunkeren, groene, troep, zonder, vond, ik, echt, een, lekkere smaak het is een. Beetje, je de je ding voor mij zeggen yoghurt over tijd met je ook dat doe, je een, topping over een een, schreeuw hier vandaag een, dat, er, gebrande krokante allemaal inzit en krokant is gewoon.

Google, je erbij publiek het is een. Paar te keren man door bij over maar, algemeen hoor ik van de koek die van amandel nou niet van dus. Dat is niet: lekker b gelul op het doosje dus deze bergen mijn, drie ja, ik bekijk, graag, als, je gewoon niet doet wat, je zegt weer bij mij dus jaar de vernieuwde yoghurt net show cookie was lekker hoe wil, je ook het is primo smaak en niet Te zoet niet te vernieuwen, je niet te geven lies de chauffeur, koerier prima niks een, handje van mijn die in maar goed hoe. We maar ik ben jan waar is je wel goed ja, man, wiens yogi, moet, schamen, ik heb; even een 6 ja dat? U een! Beetje maar zij van mij hoe die moet, toch een, baby stond er al in en 7 is voor de natuur yoghurt met choco, dik dossier, wat, vertellen, nu, zitten, er, zelfs, een, witte, chocolade, dichtbij, als, ik, erg door, een, gruwelijke, hekel heb is een, wit. Chocola want snap ik hem en chocola. Dat is cacao. Boter ja niks met cacao, zelf te maken maar die dit in die, dingen niet die over het plakken als de pest daar zit er zit dan een biking door, koekje met chocolade, dingen, hoesje dan in een, lekkere, gewone yoghurt, prima product ik, zeg en 7, mag ik Vragen en naar de supermarkt om die, toetjes te, kopen, voor, jezelf voor, je kinderen en deze moet, je dan voor, je schoonbroek over want die, is niet.

https://www.youtube.com/watch?v=nHPYyqrsvBs