Mijn naam is Koen even daar gaan, we de mini 3 protest Lets, Go Ok. Jongens het is dan eindelijk zo ver de DJ Eye Mini 3 de professie de professie. En we hebben ook aangevuld met een, andere controle en dat laten. We ook meteen straks zien Ik zal hem eventjes de bijpakken, en dan kunnen we hem gelijk een boksen, want we hebben namelijk de Dji, mini 2 gehad Nu hebben, we dus de Mini 3 pro waren heel, veel vraag, naar Dus. We gaan hem bij deze testen Ik heb er wel een controle en exe akkers bij bestel die ga ik, even pakken deze doosje en daar hebben we bij besteld en dat, is als. Volg, een, lade, twee extra accus En het belangrijkste. Als extra want wat, hadden, wij, nou steeds met een mini twee de hadden, wij namelijk dat. We steeds ons telefoon erbij moesten pakken Ik word geregeld gebeld geappt en noem maar op tijdens het vliegen, erg vervelend, We hebben nu een, stagiaire, zoals, jullie hoogstwaarschijnlijk weten want jullie volgen, uiteraard ons op, het vlog, kanaal doe, je dat nog niet is dat eh Sven en Koen vlogs en daarbij zit dus nu dit mooie ding Kijk en dan kan ons stagiaire, kan gewoon heerlijk vliegen eigenlijk zouden stagiair en bijna moeten testen want hij er, hopelijk meestal, vliegen Ja, ik eh doe mijn best We gaan het meemaken voor, onszelf, weer, een, ander, leuke, Dromen maar die komt in de volgende review.

Maar we gaan die, andere open, want, dit is ja. We gaan meteen ervoor want dit, is heel gaaf het moment. Jongens de weg vinden Ja, toch bijna gevonden, voorwerpen drie dat die vond, iedereen, ook prachtig inclusief de aantal mooie shots en de problemen inderdaad, je wel zeggen mooi labeltje zo Hij ziet er schattig uit Mini 3 pro dus onze content, zo sensoren, Hij, zei, je kan hem Bijna niet crashen Nou dat, hoor ik vaker met dingen bijna niet kapot te krijgen bijna niet te crashen en kon vliegen in een, kwartiertje mee kapot, ingekrast, weet, je en goed nemen Hij ziet, er, gaaf, uit ja, we gaan hem eventjes eh, ik, wil, niet zo goed Hoe dit allemaal precies werkt, Kijk, eens, Kijk, uit, niet meer, zo heel, erg mini het, gewicht ook, h, heel, erg, ziek is dit, die camera die, ook, zo, kan draaien dat, je voor tiktok beelden kan maken terwijl die dan draait hij zo verticaal eh maar, ik, zie Wel dat er een, hij, heeft, dit, punt, dit punt en weet ook, op, viel Ja, twee, Scroll, wieltjes zitten in totaal, op voor, wat het is dat gaan we allemaal uittesten en reviewen en en noem maar op ik hou, even Sens Final momentje, er, vanaf ja, een E24 f, Wat, staat, er, f17 nee, 1.7 1.7 Ja. 17 is niet, Er is 1 1 inderdaad maar ja, dat is echt heel, goed deze camera is een. Muziek 2.8 Kijk deze camera.

We nu mee filmen zijn 2.8 dit is 1.7 dan denk, je waar, je dat mee te maken daar kan je bijvoorbeeld die mooie Waas op de achtergrond creren eh maar ook in het donker zoomen Weet, je wel dat, je zon heel, mooi, shot kan maken, maar wat Gaan we wel naar mooie plekje strak en dan gaan we prachtige beelden maken maar hij, ziet, er, nu, al prachtig, uit slag en Muziek Muziek; ok, We zijn aangekomen prachtige locatie om de Dji, Mini 3 te testen, kunnen wel vast het, eerste voordeel van de mini 2. En een mini 3 en een, mini 3 maakt in principe, niet uit wat, je nou, als, eerste doet dat is top. Dat is echt. Ideaal eh want bij de andere moest er steeds om en om en dan moest, je even kijken hoe de pootje wat anders Kruis ze met elkaar ook nog heel apart is eigenlijk de voetjes hoe dat staat en leuk dat is dus, omdat die, zijpootjes, eraf, zijn, om Gewicht te besparen is nu, dus die, voetjes maar hij is heel, onstabiel lijkt, het Ik vind hem tot nu toe om, stabiel Maar. We gaan het meemaken hoe het naar daadwerkelijk is hij gaat inladen en dan kunnen. We vliegen Ok, gaan, we Conti Nou, ik ben heel, benieuwd volg, systeem, noem, het, maar, op Ja, we gaan eventjes kijken van hoe en wat wat scherm is al. Ideaal stop geen telefoontje connecten Het is meteen, vliegengegaan die, heeft, ook een, mooie, setting waardoor de dronejau gaat volgen dan moet, je dit object, selecteren en dan klik, je hetgene wat, je wil Wij willen nu dat hij ons gaat volgen alleen maar staan met zijn, tween dus Ik denk niet dat, hij ons, kan gaan volgen ze moeten, even los van elkaar staan Nou als het goed is volg nu de drone jouw ijs en alles wat, je doet volgt hij jou nu rondom Doe eens de ronde, doorrennen Kijk, als ik nu dus die kant Op ga rennen dan ga ik nu langs jullie rennen Ik doe niks dus ik geef de controle, geeft aan Koen en dan volgt hij jou kijk, je ziet ook dat hij hier volgt en daar gaat hij achterzwemmen en ik doe helemaal niks en hij blijft een, volgen, Kijk zoals, je hier ook ziet beetje donker, je ziet gewoon dat hij Sven blijft, volgen wel, gevaarlijk, als ik nu, blijf doorlopen en er zit een, bomen links of rechts Ja de zijkant, hebben geen sensoren en er zitten meer sensoren, op, dus, ik, weet, niet of dat.

Misschien meteen kunnen testen met die boom, hij zou, eromheen moeten vliegen van plaats de tegenaan tegen die boom of eigenlijk eromheen Nou dan gaan. We even die kant op hier is dus de drone dus in de lucht Koen gaat dus richting die boom en dan jij jij gaat nu alleen maar rechtdoor toch, even kijken Ik kan geeneens opzij, kijk, hij, ziet nu al het Danger, Oh hij, doet, nu, al de Boom ik kan niks links, rechts helemaal niks, Oh en doe eens naar voren, Oh dit, ik, ga alleen rechtdoor en hij gaat, er, zelf, om heen Dat is wel, flukea gaat, ook heel, Mickey Craft op hier in beeld kijk gaat, hij, er, nu, omheen of gaat jullie Nu tegenaan Hij is wel heel, close hoor hij, gaat er wel heel, eng, het voelt, niet alsof, je Ja, je doet het ook niet zelf maar het voelt heel, raar, nou, Gauw, weg bij die boom, huisje testen Nou dat, gaat, er, tegenaan, hoor ja die gaat, er, Gewoon tegenhouden tegenaan die gaat goed, Ik zag al de test, Yo sportmodus komen, nu Ja, maar ik, vlieg altijd in sport, dus ik, wou, hopen, dat het in sporten, ook gaat, doen Nou aan die sensoren, hebben, wij, vrij, weinig op deze, manier wel. We hebben nu geselecteerd dat, hij een, rondje, gaat, maken, om Max heen en dan kan, je kiezen links of rechts, vest of slow Doe een, beetje vest doen. We go en dan gaat hij nu, om Max Hey en dan ben ik heel, benieuwd, maakt, hij, nu, een, perfect rondje, Hij, maakt, volgens mij is wel heel, vet Dit is wat, we bedoelden eromheen Ja, dit is leip loop, nu is terug, blijft die, draaien, Hij, gaat Nu iets naar, achter, denk, ik Ja, dit is omheen doet hij ja, eromheen is perfect: Ja, dit, zijn Ja, maar dat, doet, hij, niet, als, je naar voren loopt das jammer dat is wel, jammer Wat, nou als.

We een stukje gaan rennen en dan ons heen dus dan ga ik en Max samen rennen en dan kijken of die. Drone om want dit gaat goed hoor dit kijk daar gaat hij hij blijft zijn, volgen, jongens, als je die drone, weggaan Ja, dat gaat, hem, goed, hij treest, Max nog, steeds, Hij, neemt, afstand Ja, dit gaat heel, goed, Dit, gaat heel, goed, je ziet in de verte. En hij blijft rondjes eromheen, je ziet ze de verte terugkomen, Oh hij, ging, bijna, Oh die zijkant is eng h, zo Ik, zag, ook helemaal rood in beeld ik er stoppen want hij, gaat, nu, crasje ja, ik zie, dat niet op een, afstand, Nee, dat, maar, je Zag echt naast en hij blijft, gaan Ja, zet hem, maar, snelheid gaan dat is een, aangekomen, bij, hele, mooie windmolens, en dan gaan. We even een stukje mee opnemen dus die shots, gaan jullie, nu, zien, Muziek, Ok, jongens Max heeft, even een video gekeken en tutorial maar nu gaat die serieus hard want hij stond op en hij stond op en dus eh zeg maar gewoon neutraal, ofzo, geen, idee, maar, Nu staat het dus kort, nu, staat, hij, op, sporten, moet, je kijken Ja, dat is het, verschil Ja, dit is echt, veel sneller is bijna. Leeg en vaak gaat die, automatisch Go Home, maar ik, ga zelf, op, het knopje, klikken, kijken waar die gaat landen, als het goed is op, precies op het punt waar. We zijn opgestegen dus dat gaan.

We nu testen Go Home, Ik, ga nu niks doen bijna precies hetzelfde punt, als waar. We zijn opgestegen met de stoepkrijtjes eromheen moeten gaan met de opstijgen en kijken waar of die precies in die, cirkel weer, lamp, maar, volgens, mij Muziek is het. Echt Ja netjes. We hebben 9 perfect en we zijn weer een paar daagjes verder nieuwe ronde nieuwe kansen wat had een fout, gemaakt Ja, wat een te slome sd kaart met een te, sloom eh schrijving overschrijvingssnelheid juist en dus dat komt de SD niet aan in vier kamer wel in 1080 maar we hebben een, gloednieuwe gekocht en die beelden gaan. We even opnieuw opnemen want dat, zag, er gewoon, niet goed uit, het ging, haperen, precies dus. We hebben ook een, nieuwe, auto gekocht. We hebben hem ingeruild dus eh, we gaan hem gewoon tracen. We gaan de gevaarlijke stunt nog een keer uitvoeren en ik hoop eh niet dat, hij tegen iemand balkon aan vliegt Ik durf, het niet aan, dus ik, ga rijden want ik durfde angst niet Ik ben verantwoordelijk, dus eh Ik rij gewoon snel door die bocht en dan Gaan kijken wat, er, gebeurt eh, we zitten in de auto en de auto is getracet en ik ga nu helemaal niks doen en we gaan kijken gewoon hoe ver hij de auto volgt daar gaan. We we beginnen rustig Ja. We gaan steeds wel en het wordt natuurlijk gevaarlijk omdat we tussen de gebouwen straks zit eh kijken hoe mooi die dat, gaat doen met, die, sensoren, Ik ben heel, Ik zie hem niet Ik zie hem zeker Ik hou hem in de gaten, Kijk hoe hard te kunnen Dit zijn shots die, normaal niet, kan maken dat, je zo lekker door de duimpjes rijden bent ho kijken wat hij gaat doen het wel zolang die boven, deze weg blijft En dat doen.

We het even twee rondes dan gaan. We kijken hoe hard. We kunnen want ik rende 20, We gaan nu 25. We kijken wat er 140 door de Woonwagen H, maar dit eerlijk dit bochtje, ging, vorige, keer, echt wel spannend Met dat, balkonnetje dan ben ik, heel, benieuwd, wat hij, nu, gaat, doen, maar, treest, gewoon dit is heel. Knap Kijk Een, Vliegje, Nou, daar, gaat, hij door, het bochtje door, het, bochtje, balkonnetje Ja, doet hij heel, netjes, doet, hij heel, netjes, Dit, zijn, echt, hele, mooie, beeldend, echt, ziek, Nou, ik, denk, een, rondje, kan Ja, gewoon rondje, Duin, hier, naar links, netjes knipperlichtje in een; Bocht buiten bocht binnenspiegel buitenspiegel, kijk, doet, hij, gewoon, komt, hij Boogie, even kijken hoe hard die, kan Ja en zelfs dat, Tracy kijk tussen de gebouwen Dit wordt een, spannender, maar zelfs dat doet hij met veel, wind maar, zelfs, wat, lukt dan gewoon en je rijdt gewoon 30 eh door de woonwijk, hier weer naar links, Dit is gewoon, dit is gewoon, GTA maar, wel ziek dat, hij, dit gewoon door. Blijft pakken want ik rijd langs autos ik geef jou gewoon ook gewoon Hoe hard, kan dat ding joh en dat ding dat dat, blijkijk doen hoe vet tussen de gebouwen gewoon hier zonder moeite nou ronde twee Oei blijft gaan hij blijft gaan Hij is wel ver nu Kijken dan komt hij al aangiflogen met de binnenbocht. We zijn snijdt snijd snijdt hem wel af maar daar is hij weer Nou dit is ziek.

Hoor Dit is heel, ziek, maar, stel, ik, zou, nu, een Return, gaan, doen, hier, bijvoorbeeld Ja, doe jij, een Return, ook, echt, lekker, tussen, twee, gebouwen, kijk op die camera hoor, Ik, rij, zo, dit, zou, mooi, achteruit, camera zijn, zo, maar, echt, Nou, kijk, hem, daar, gewoon, H, Hier sterrie alles en ik denk nu wordt het last Nu wordt het last van nu, ga ik gewoon een, beetje, gaat, het goed, gaat, goed, ging, goed. Ah, nice Dit is heel, netjes wachten, gewoon, goed hoor Hij gaat gewoon tussen de gebouwen hoor een, hijskraan Dit dit is echt wel heel knap en dan hebben we nu nog steeds 70 in de accu. Hij is echt wel veel, beter dan de mini twee hoor ook de wereld want het waait of rechts echt wel hard echt heel, iedereen kan hiermee vliegen want je hoeft gewoon niet te vliegen in principe, Hij werkt nog, Je hoeft er niet eens weten verliefd, nee zet Hem aan en een lamp dan, je gaat de auto Dit is wel: echt heel, Sick Ja, heel, erg, ziek, Ok, jongens en we zijn weer aangekomen op kantoor, Er, zijn, een, aantal, dagen verder. We hebben de flink gebruik van gemaakt van de Mini 3 zodat. We de beste review kunnen geven op een, eindoordeel maar, jouw, eindoordeel eventjes de eh de mini 2 is een. Vijf Wat moet dit dan gaan worden omdat hij die gekke functies heeft dat, hij, je volgt, je hoeft in principe, niet zelf te vliegen en je treest iets ik ik denk echt een, dikke, denken, 8 9 echt kunnen aanval hebben opgenomen, als demat 3 en 10, zou Zijn dan Skies ik deze wel voor, een, 8 of om hem voor de 10, te krijgen, moet, je nog, even iets stabielers zijn met de wind want dan krijgt wel heel vaak die, win, melding, als, maar, buiten, het feit dat ook in de avonden, wat dan ook Die lampjes Het is echt echt heel, goed, het tracer, werkt, fantastisch, eh, het GPS systeem Go Home, alles, erop Ja, hij is heel.

Snel we hebben prachtige beelden kunnen opnemen want we hebben een, eh hele bijzondere video opgenomen en daarvoor moest op hoge, daken, staan, nou, echt, een, camera gewoon, draaien, als een, soort, tiktok of een short nog, helemaal omhoog dat is ook een, hele, bijzondere optie. We hebben een kleine, upgrade gedaan een, koffer een koffer En wat hebben we nog meer bij gedaan zit die berhaupt in Juist kijk.

https://www.youtube.com/watch?v=oUB6om1Lg8A