We toch maar holy jongens hier een, kan, je een, turbo gt, gt3 hij en maak mij niet blijer dan sneons mijn shirtje te kijken, naar een, nieuwe video en vandaag ben ik, hier nog, nou ja, nee, ik, dacht, dat eerst, wat de is dit salami wat is Het ik ben gezellig met niet aan bellen ruben is hier lekker op, je computer dingetjes aan het doen maar vanochtend ben ik, vroeg opgestaan ik was om. Half 9 op wat er stond iemand voordeur en die heeft een, kano de gebracht en niet zomaar een, cadeautje moet. Je eens eventjes kijken hoe, we hebben gewoon een wasmachine en een. Droger wat is zo erg, nodig niet, normaal ja, ja, jij meesters van we hebben, je gewoon voor betaald rollebol maar het is zo lekker het, nu, eindelijk een wasmachine en een droger warm echt heel, erg, nodig ik had echt een. Volle was model ik, moet mijn bed, gaan verschonen, dus eindelijk, we hebben hem en wat we ook even wat, is iets voor haar gedrag 10e laten wijzen tepels in elkaar nou eens, een, begroeting, zo, zeg, je goedemorgen zo kijk nik, prima, je geen idee en moet jezelf Eens kijken wat ons eerste was je lastig ik heb eventjes blouse jeans is in de was gedaan maar aan ze erg smerig en zoemen hebt ook schoenendoos gedaan die van hun misschien een beetje verschrompeld uit maar die van mij misschien nog prima uit en dit is ook. Lekker jongens fifa 22 over drie minuten klaar en dan kunnen.

We eindelijk verdwenen te spelen misschien dat, ik nu willen me om prima wel in kan maken wat fever, 22 totaal ander natuurlijk waar, wij, gaan, vandaag, naar, master of russisch tussen show van heel die, vent, er, zoveel beurs met allemaal vette dingen er staan allemaal steeds met Verschillende bedrijven zichtbaar voor mij, storen, bedrijven van ik soul, rock band priv, het land rover, ander dat, soort, dingen, dus, ze gaan. We lekker heet ik, ga, je meeneemt gaan leuke dingetjes filmen en vanavond komt hier, ik, woon, hier eten en gaan. We waarschijnlijk een gezellig drankje doen moet, je met een, paar mensen wat, we kunnen nu niet meer uit ja, helaas de kleding help zelf wat zeg jij nou jullie is ook. Al klaar mee nee die hoge shirt, uit gedaan, ik, kom hier kom hier man, nee man, ik, ga ik de jongen. Oh, oh hij, slaat, wel, hard, hey, nee, maar serieus en zonnetoren en grappen grollen en sen, dingetjes jij bent nog niet geabonneerd ik weet het zeker. Je jij zit nu achter, je computer en je bent niet geabonneerd om, je zit achter, je tv of gezicht achter, je mobiel, je laptop het maakt dan niet uit abonneer ik zou, het heel, erg, leuk vinden en er komen nog, veel, meer, leuke videos, aan en sue Moeten ik wat een, loser ben jij, ook archetypes beginnen, warm ik, heb, mijn, geesten, laten, vaccineren, dus, ik pak, even de camera in mijn arm maar ik, merk, hier, wordt, het heel.

Erg stijf is gewoon dat, zij, zon, vraag, kan een, beetje stijf en aanvoelen ja, het al prijs met een, beetje stijf is met, een, penis, stijf, maar goed, we zijn nu wel lekker gefeliciteerd ik, moet, er, nog, eentje gaan halen want ik ga in december naar oostenrijk En ook zijn wil dat, je peper ik houd en dan pas ben je echt gefascineerd door de hele, dag aangebeld die het zicht schijnt in dorp home of the fence. Nou het hele leuke mop wat week die en vandaag binnen gekregen helemaal zie, je maar, even je voeten vegen kijken of het werkt vieze veilige stomme stomme noten ook de deur, zachtjes dicht ook, niet ja, het gaat, niet goed dit is een. Buurman rivier en daar maar, je hebt letterlijk hele gang je mijn tapijtje beneden en dus dubbel de 700. Eten en is gewoon extra denk, je dat mensen van boten hierbinnen klokken moet zeggen niet lk ben je dan is echt wel hele vieze schoenen niet echt mee dat kan maar het wel extra mijl aan, je het gelijk maar normaal gesproken maar ik zal strijden en alsof Ze leuker is er ook niet meer yo piercen en we gaan niet meer soepele zondag niet meer modellen hebben geen vierde persoon kunnen vinden maar wij gaan straks eventjes hierheen waarschijnlijk naar, het eiland daar en dan ga ik eventjes met mijn, nieuwe drone vliegen kunnen, je gelijk Zien hoe die, eruit ziet zo de drone is opgeladen en we gaan nu lekker naar buiten en we gaan eventjes een stukje vliegen en de buurt laten zien aan jullie zijn helemaal hierheen.

Gelopen ja was echt stuk man net, als, auto op slot juffrouw top zoet ja. Zegt enorme ik knip dit, er, wel, uit, hoor, dat, je van de ja, ja, dat, we gewoon hebben, gewoon, gelopen, kijk nu het is wel, lekker, om, een, flutter, andere ja, super lekker na een, hele, leuke, wandeling van een seconde is tea. Tree is kabeltje vergeten kunnen weer terug kon, gaan, terug ja, jongens ik ben het, kabeltje vergeten om in deze aan te sluiten aan de telefoon was mezelf aan jullie telefonisch schuiven en heb, je een kabeltje voor nodig maar die ligt nog thuis, ging, maar gelukkig is niet. Heel ver elk ik, je ziet hem daar staan dat is huis dus. We gaan ff snel weer heen gaat kabels ophalen en jou een, orgie, vliegen een, voorbode dat de drone, eigenlijk twee gezegd ik, je moet niet vliegen vandaag zien gaan weer kapot, vliegen, nee, ik, ga ik, heb, een, keer, weg, vlogen, ik, heb, hem niet in n, keer Kapot gelogen nu al langer met deze droge vlogen dan mijn vorige die er, helemaal, grote, bomen ja, waar die ik, heb een, speciaal, deze komt hier zitten sensoren die zeg, maar, onder bonen, om de boom, heen vliegen al handig, goed h, als, je vriend zijn vind een. Drone vlieg cool naar de staat, your onze van hoe, voertuig ik, heb een, jongens, ik heb de kabel, snel weer naar, beneden, nou, nieuwe, ronde, nieuwe kansen de binnenkabel. We hebben de drone en we gaan hier nu eventjes de lucht in ik, ga, even kijken of er dichtbij het gebouw, kunnen komen lijkt me pet, en een groot ze ook in de video moet wegen niet al bijna, op zn bek.

Oh, we gaan het in aanbouw ja, ik, ga het werven, doen, ik, ga het weer, doen, hoewel, zo, schoen t wel, ff een, andere film modus willen, op nou de drone, piloot, dag daar staat ie Muziek Muziek vind het gelijk had zo eng bij jouw taal, je Gewoon met een drone, ik weet niet waarom hij is daar hallo Muziek Muziek Muziek Muziek toen sliep, gewoon een, veilige, vlucht gehad of ik echt heel, bijzonder, goed de zon er al te, veel gekke dingen of ga, je nu tegen een boom, vliegen naar inspireren highlight theo Bakker hoe werd de bal jongen kom ik dan goed hoppa hij, zonder, problemen d, ik nu, echt, trots, op, jou, goed, h, ja, heel, goed, gedaan; yes, veilig, geland; yes, sorry, jongens, we gaan weer terug en ik moet zeggen, jongens, ik ben trots, op mezelf, ik, heb, Gewoon een droom twee, keer laten landen ik had niet verwacht nee echt niet ik dacht we gaan echt weer iets spectaculairs meemaken waard was gewoon ontspannen en ontspannen droom door, rook wil zeggen, droomvlucht, maart, een droomvlucht en ontspannen drone vlucht en we gaan nu lekker de huis. Ik ga nog eventjes wat net de clips aan doen want het moet een, beetje chique daar heen en dan ga ik heb wat leuke dingetjes kijken samen met diego en dan gaan vanavond lekker drankje doen nou jopie gaat, en van de huis, en dan zie ik jou Vanavond weer ja, misschien wel, kom, nou, maar, gewoon ja, alle spieren of vriendin tot aandacht nodig; oh, ok, ok, laat, me, weten, wie, uw handige me nooit, nee, hoe ben je niet gewend zo jongens, ik ben effe, wat sjieker, gekleed, ik, heb, een, truitje, aan, voor, blog Longen de bush donder en nieuwe schoentjes van philips, is ik denk dat, ik, er nu wel ik druk nu op, crematie weet, je het is een, best wel chic event, heel veel mensen die waarschijnlijk in pak loop of zo maar ik heb geen idee maar wat vind.

U van f wat anders wimpie ze had klaar maken wat wind die gaat de les minute lekker gezellig mee heb, je een date met wie gezellig, nee ben ik, gaat les minute mee wat een, kennis van mij bilal die staat, daar, ook, zelf op de mars of Lus wie met zijn eigen parfum en olies enzo dus. We gaan ons ook heb, je slank en die aan elkaar te kunnen regelen dus wie ik kom gezellig mee, wat leuk, maar ik heb er geen, ik ben benieuwd, dan onstaat jullie zal, lukken ja, ze zijn, ook, allemaal, landrovers de nieuwe, defender zo, bekijken misschien, even naar. Kijken waarom zijn, wij, zo, glad nou, we hebben een date, samen zeg ik me waar geweten want ja, ok, maar zeg, maar, ik heb, niet heel, veel geld van zijn, maar ik ben laatst, verhuisd naar yara zoveel, alleen, exact hier, wil, ik, dat, jullie, maar, wacht, voordat, Kom ik met me nu of is het echt ja, maar geen te gast in een, veel betere kijk is het doet, je niks, ok, maar, waar gaan, we gaan naar masters of luxery en eigenlijk lopen alleen, maar miljonairs is de echt. Een miljonair die, vent. Naam is niet: mooi wel, wel, wel, veel, zeg maar het is wel. Bedoeld voor mensen met heel, veel, geld die dan daar met je spulletjes in het kopen ik zag, explora, dus een, priv, etnische, mensen, ook, veel boten de boot, horloges weet, je wat laten.

We gewoon tools of een, miljonairs, zijn, natuur, ik, wil graag die range. Rover met alle opties in schouwmodel groenhoek mooi nou jongens, we het is aangezien verliefd bent voor met allemaal best wel dure dingetjes en waar horloges motor auto zijn range rovers het en autos en maar ik me ik, hou, gewoon heel, erg, veel van dat, soort spul is Van kijken en dan alleen maar niet te vergeten, je kan er ook echt 10 lekker eten of eten om advies neem daarom de viel, champagne, moet, je nagaan die rijden terug dat gaan, we straks puntzakje, spelling smeek; u terug, naar de kotter dat al heel, gauw supplier, Proef en zo maar goed, we gaan het zo zie, je want ik ben heel. Erg benieuwd en wij zijn miljonairs vandaag die je heerlijk en ik voel voor file, zeg maar, we waren al prachtig file, met uitzicht, wij, beschouwen alles, als, je door de kamer. Kijk alles is door de camera leuk we hebben dat, stuk leuker door de camera, tegen het echt niet eh ik, vind, dit, wel, jammer ja, het is wel, jammer, maar, gelukkig, waar, wat ze me geluk te vroeg weg te gaan, we zijn op tijd ook hoe. Laat me ze er zijn, vier, uur dus, al zei, te laat, hard waaien uit want de komen wel code. We onze pan is het koud ja, precies moet, grootegast zo is die. Knappe wij hier ook enkele gaven leuke, dingen, uitzoeken, nou, hoeveel, wat, leuke, zijn, er schattig hij stond te wachten, volgen, waar, iets, laat, hoop uur, half uur pak, je gaat erin kijk, jongens, ook, bmw, staat, hier, wat, het taboe, maar, ik, zie, daarvoor, staan dus.

We gaan ff perfors, kijken ja, jongens die, bmw is leuk, maar deze, voor, geesten die, hij is wel gekke kleur hele gekke kleur heel, dik, aan werden de classy, weten seeker dat, een, beetje, ziek, hier staan. We toch maar holy jongens en landbouw maar wat wat is wat, zijn naam is jezus, is de schilderkunst naar het oosten stuurt en heeft ie dus, als mijn kunsten zon online pixel, kunst, muziek, echt heel, dik, sorry, jongens ja, dit is ook, wel echt, een, pakje, your Wil ik zie jou hier wel rijden ik dit was een. Chique ding voor jou gaan en landbouw zoeken gewoon uber van die, resultaten dit ding is echt next level holy ik die achterkant ook en voor de boodschap zich net al voor de boodschappen. Je me niet niet. Doen en wil wil is die. Wat voor in huis of vissen of is het te groot of pakken we die geval seeker. Gay jongens is gewoon kunst aan joseph klibansky maar ik vind het zo hard stel, we hebben dikwijls huis bizar het is afwachten goed kleurtje en 4 serie gran coup. Maar het is een, elektrische hun en m50. This case you pak muziek, kijk gios, auto is leuk. Waar dit is nog. Veel dingen dan kan, je hem turbo gt holy hier een, kan je en turbo gt, gt3 hij maakt mij niet blijer jongens dit op het balkon wil, op, welkom op dan kon ik weet niet of het kan ik een, nieuw verslag hij is net te groot maar, Je wat x dan het kind, op, het, boek, staan, waar, jouw job het, snijden leuk, op grind, ik vind, het geweldig, hang, je is maar bovenbed alsjeblieft deze uitdijing kijkers zich aan de zak in leuk, hoor uit delen met u mee en maar door.

Jezelf al van je meent, je even weg jij bent als je bent al eens uitgenodigd door de wielart de kaart, jou geven dat op naam van die, om lekkere, olietjes jongens kijk eens eventjes ik heb ze thuis, ook, heb, ze, aankomen, ooit, geprobeerd, maar, hebben, ook, parfum, Dat ik welk in gebruik, maar, wij, zijn, hier, vandaag ja, ja, geloof, ik, maar, paul hier, heeft, dus ja, maar kom, even een olietje, balen de auto staat weer op zijn plek en diego esmee nou ja, ik dan maar, zeg, maar, dit, wil, ik, moet, zeggen, ik, Vind ik vind het mooi ja, we hebben 23 en 22 heb, je goed gezien wij gaan lekker naar boven en we gaan eten want ik heb, echt al heel, manier g te, winnen meestal, niet gegeten, sinds 11 uur wat een, maller te stoken, wat, een, mallerd, wie, Komt er ook zo een dus die heet ook gezellig mee maar weer alleen nog niet wat. We gaan eten dus, je hebt geen ze ergens in een niet wat is er wat, wil, je wat vertellen buiten de vloer buiten de vlog. Om niet is eigenlijk en heel. Moeilijk, als je als een, broer wat mij niet uniek is het toppertje wat, grap jongens wat grapte, we gaan lekker naar boven, we zijn weer lekker thuis het opa ik zetten. We aan riep zag, je niet te hard nee de open haard en een beetje het waar het wordt wel een, beetje te warm best best wel een, slechte grap Muziek toen ik ik ik, ik, ik, ik, hey jongens, wat gezellig die hele, zit, ik op de bank Met een, lekker wijntje of het gezellig hij vond, zijn, hij, voelt, zich, al helemaal, thuis schoentjes, uitleg, op de bank heerlijk, lekker heerlijke de kon niet kiezen wat.

We wilden gaan eten dus iedereen is voor zich ruben heeft, thais besteld voor mee bezig ruben gaan thuis vertellen, wat, jouw, video pizza, oven en ik en ik heb een, zusje bestand, niet eens onderweg dus dan gaan. We lekker eten er wordt er volop fever, gespeeld en kijk eens, je hebt nu het helemaal niemand heb, ik slee gleed in jezelf, echt goed. Dank? U pro niet goed met, je dit, zijn mooie, jongens lekker die fabeltje ons eten is aangekomen; sushi, hey, hey, hey jongens wie zou gaan binnen wie zou, gaan, winnen, nog hoor kill the muziek uit oost, ga ik ervoor, hey kapper, gaan zeggen, shu, pieterjan, ik, gewoon, weg De late londen susie zeur nou, nog zeggen, ok, weer ben je dan vorige vlog vorige vlog, priem, ook, opgesloten, jou, willen, bajawa, ga lekker, eten, nee; ok, ok, ok, ok, ok, kom, binnen, kom, binnen, schroef team, voor, kunt, je maar, ook, opgesloten, zo, weer, lekker; jongens, hey, Hey wil, je het ook lekker eten kapsalon nemen, we bleven dan ook gebracht anderhalf uur. Je product is een en en een.

https://www.youtube.com/watch?v=DvCEydwA2n8