Daarna gaan. We naar de verkiezingen laten, we hebben een blik op de top. We hebben hier toch een, oven. We rijden er als een, schaap trouwens een doos of iets is leuk.. We wachten vandaag ben je naar het dorp gegaan doe zulke dingen het is eerst leeg deze vriend zegt waarom maak, je geen autovideo weet, je het land was gesloten weet, je we konden het niet. Redden in Istanbul het was erg: moeilijk om, je autohuis te schrijven deze situatie is net naar buiten gekomen nu degenen die zich afvragen over drones, weet, je ik schrijf de auto gewoon, als een, voertuig Alles wat hij doet de helikopterstatusboot Zoals ik in de vorige, video zei. We zouden naar Kastamonu gaan en de afstandstest in detail. Doen we zouden de film 28 maken waarom de drone, het zelfs in zijn tas heeft kijk, het, heeft een heel, mooie, tas, het heeft een draagtas en het is waterdicht zeer solide, glanzend, grijs zwart., Als, je dit krijgt situatie Ter wille van het nummer want deze moet Zijn om Het blijkt rood en zwart te zijn hier is de rits, je plaatst de accessoires., Als, je je het extra minpuntje herinnert kun, je hier op de batterijplaatsen klikken. Het is zelf Laten. We hier een, enkele Astro banaan, bereiden, vandaag zullen. We een gedetailleerd onderzoek doen van het probleem, we zullen de functies ervan proberen Vooral tracking Het was omdat, je weet dat het mogelijk is dat. Er zelfs geen twee trackingcodes zijn.

We zullen het vandaag proberen, We hebben onze score hier gehaald, we hebben je batterij erin gedaan en laten me praten over iets, als, wat, ik nu heb de baby Mini en de batterij erop zijn precies hetzelfde 72 volt hoe kan ik zeggen 1728 watt 2416 ik kwam Helemaal tegen probeerde de grootste beroemde Opera, hier te plaatsen alleen het enige verschil is dat. Ze hetzelfde maakten omdat ze koop, exobot, Ik heb niet dezelfde beer, gedaan Die kleine ingangen die, je ziet, zijn tegenovergesteld laat een, kleine, bezem, zien, omdat, er, dingen, zijn Dus dit is gewoon. Dit is anders of kijk hier eens Bijvoorbeeld de andere dan nu zijn een beetje buiten in grootte dus, als ze hetzelfde maken en ik zit zo maakt niets meer uit., Als ze de buitenste, schil van de batterij zo dragen premium kunnen, we er een, maken.. Sorry er is zelfs een plaats in de principes., We kunnen 2403 milliampre passen. Het is heel, lief het komt tot de tijd dat het de geheugen hoe dan ook, je bent oneerlijk maar het komt er weer uit het pillenmerk verwijdert het. Bijvoorbeeld dit is dezelfde vorm de Follikels zijn kort van elk van hen., Het heeft een, periode van tijd. Het is erg. Mooi. Zelfs, min., Ik heb zoiets. In dat geval is obstakelherkenning aan de zijkanten en aan de voorkant 18wed de gewenste functie er is een. Functie die vereist is er, is de functie. Om te vliegen 500 mensen zijn in gebed.

Ik heb het goed, natuurlijk van binnen hoe kan ik zeggen toen het voor het eerst werd uitgebracht was er een. Campagne nu is het 169 meer, je hebt twee van hun goedkope muziek geheugen van 500 dollar komt 500 meer deze 369 is een, goede optie aan de muur Natuurlijk kun, je geen muziekkwaliteit verwachten maar de meeste functies zijn hetzelfde dus, er, staat, een, naam, op, maar, het Wordt zo mild, je zult zien is hij toch erg, ziek s, geen probleem, laat ze niet meer achter, omdat ze bergachtig zijn en is een. Ok, ik heb alles al ingesteld. We hebben het al ingesteld na die screenshot en telefoonafbeelding zal beginnen met beoordelen Ik zet ze bekijk, het kanaal en toon Ja, vrienden momenteel, Duran, klaar, om laten, we opzij zetten laten, we eens kijken ik opende de schermopname, maar jij blijft ik begon de opname vanaf die 30 FPS we starten de wereld trek naar rechts ja, stop de eerste keer dat het raakt gaat de automatische infrastructuur omhoog, tot 4 meter en begint daar te stoppen na 4 meter. Kijk het is niet. Wat, je ziet wees voorzichtig laat me het een, beetje, naar, beneden, trekken. Laten. We het naar beneden halen. Laten. We het in de lucht zien. Laten. We eens kijken wat nu. Dus op dit moment heb ik 15 fronten zoals deze dus kijk, het zwaait heel, licht, terug, naar, het huis of je weet dat het nu allemaal softwaregerelateerd is Ninja, is geschreven.

Er is tenslotte niemand anders om de boel, op te blazen Daarna werden zijn fouten geleidelijk overschreven. Ook zullen deze net als, bij tv8 hetzelfde zijn. Kijk op de gitaar. Omdat het een gimble is hebben. We geen problemen met het beeld., Nu allereerst het meest curieuze is voorlopig. Opnemen en in dit geval het meest merkwaardige was de follow up Laten, we een follow up bekijken Laten. We het nu proberen. Laat me het een, beetje, terugnemen, Ik, zal, het dit, jaar, een, beetje, oppakken, Ik, vul mijn, look in Ik’ ik ben snel, aan het knijpen want op dit moment, ga ik filmisch doen ik zei maak, je klaar tijdens het fotograferen in filmische modus Mijn keel moet heel, snel, zijn, nu, bro, ik, neem mezelf in het midden alsof de wet wegkomt, a beetje, Je kunt me alleen, zien waar is dit. We gaan we klikken op de camera in de vliegmodus dan arresteren. We de interlinguaal daar en we klikken op de Smart Truck Smart traktaat chef, Ok laten we zeggen nu ik kies zelf Ik koos en ik zeg, Ga wat zegt hij Laten. We dit voetstuk nog eens zeggen Ik denk dat, je het omhoog zult krijgen Ik moet, wat, touw, halen, Ik, moet, het een, beetje, hoger, nemen laat me het een, beetje, terugnemen Ja, ik begin met de opname Ja, jongens laten, we eens kijken hoe het is Ik volg Zoals, je kunt zien het staat nu erg in de zon. Het bederft het contrast.

Eigenlijk is de top zwart. Dus, je weet in ieder geval dat, je joggingbroek het heel, goed volgt. Laat me nu, komen, het, zou, terug, moeten gaan in de tijd., Ja, kom, terug, kus, Me. Ik ben rechtstreeks, begonnen vanuit slimme bedrijven Want tenslotte iedereen voor de camera, zal draaien, als Velvet., we zeggen dat. We het al hebben gedaan, we zullen het nu doen laten, we stoppen Smart ik ben weggegaan, het station Okey Nu heb ik iets anders gegeten het is erg. Heet hier, hij, praat er nu over laat me terug, komen Ja. Wat is er, weer aan de hand. Smart droeg het niet eens er, zit een, volg mode op het zijprofiel dit is vooral voor auto’s ik zal het proberen, auto Maar vorige Ik ervaar het nu zelf, maar laten, we eens kijken dit vlees zal accepteren zien welke vrienden hand, volgt het, profiel, dus, ik volg Die blik was niet: achter Kijk, nu, vraag ik me af, zal, deze, kant, op gaan, zal, doen, als ik, zie, dat, ik, ga lopen zoals, het gaat, veranderen, terug, verandert, niets aan de momenteel, gelegen Rustam, om te, volgen begonnen, Mijn nu ook K, geen, schande, je hebt Het niet verloren nu is het verloren. We hebben het gevangen kun, je mijn schaduw volgen het controleert de tuin vanuit het oog het volgt officieel de schaduw nu het is niet. Menselijk volgen het is voor het volgen van auto’s dus het is menselijk volgen. We zagen dat het heel, goed werkt, ik ben er, weer mee, gestopt, ik heb, het niet opgeslagen het is beter dan hier Zowel werkend, als werkend Nu zie, je dat het niet werkt, je hebt het nodig de klok heeft dit ook.

Ik vind, dit leuk., Ten eerste Liet deze Smart niet, los Vrienden dit punt blijft stabiel in de lucht., Het gebeurde, gewoon, je draait, je om. Nu laten. We het zo doen ik scoorde dat, doelpunt Laten. We eens kijken of het hoog is. Eens kijken of het hoog is. Laat me nog, wat, touw, verkopen. laten, we zeggen dat het ontwikkeld is volg het en zie het kleine spel, je zult volgen als je klein bent we begonnen nu ga ik rond. Het zingt niet. Als het stilstaat het zingt niet trek niet aan het bloedsyndroom eens kijken het beweegt niet. We draaien ons gewoon om terwijl ik loop het is gewoon daglicht laten, we ga het zien met het uitzicht in onze geest Ik weet het niet maar Hij begint nu zelfs de opname broeder laten. We zo gaan. Er zijn hier, veel, meer, beren. Hier is de zone. Waar de manen voorbijkomen. Ik hoop dat. We de beer ontmoeten., We hebben geen kans op vergelding want ik vergat het thuis met een, wapenangst, Ok, dus, je kunt toch niet met een, normaal, geweer, schieten, zie de beer, afbeelding Raki vis is officieel. Weg de verbinding is weg en meteen weer terug Ik ging, gewoon terug de verbinding is weg. Dit is genoeg, ik begrijp het niet Eerlijk gezegd het is nu 100 meter we verlieten het het is een. Belachelijke situatie om te, proberen terug te, komen Ja, nu heb, ik, het weer, aangezet, ik, heb, het geopend, eens kijken het is goed voor mij, om, nu te zwemmen, kerel, ik weet dat het niet zo is zichtbaar maar ik ken deze stropdas ik ben daar, aan het Werk of nu kwam er iets is 8m aan het doen nu ik afzwak, je kwam om te zien doei ik schrijf de hele samenleving weer oke en ik ben erg, afstandelijk te ver, om ze te schrijven wat, afbeelding, je verbreekt de draadloze, microfoonverbinding komt er op dit Moment in al deze, problemen te staan waardoor, je dit probleem ontvangt Weet, je de vorige water Vergeving kwam ik was zo na het nieuwe gesprek het was iets ik, hoop dat, ze iets vonden, om weg te gooien maar ik, hoop dat ze, iets vinden, om weg te Gooien maar ze zullen het zo, snel, oplossen, zo, mogelijk werkt de slimme motor werkt het is er geen probleem, ik kwam al zo, terug schrijf, je zelf in Ja, je schaal ziet, het, ik ben hier, nu terug Laat me als ik, stopte wat.

We nog meer heb bar harige vaagheid om de eerste te laten, ik stopte met opnemen die, bleef, daar, het volgende, voorbeeld omringt Ovit is niet, ze was niet, wat het, Klat, ik heb het daar afgemaakt, namens, alle, vogels Ja, ik moest de juiste stops vervangen goed nu. We trekken ook gelijkspel de stem zegt, zwart tekening rond h, Laten, we beginnen 3, 2 1 begint Wacht, even kijken Ja, er is geen probleem in de automatische modus het is handig om automatisch in generaties te gebruiken, het, draait heel, goed door. Me vast te houden het midden dat, weet, je al op, het kanaal dat, ik, deze, opname, maak, Dus, dat, betekent, dat, je ook een, spuitmodus zult vinden, hetzelfde, doet, het werk., Ik ken die video ook, niet. Omdat, het niet werkt jij, kan het op, video zetten., het Blijft naar zijn huis terugkeren totdat, je stopt zo lang, als, je wilt Het werkt heel, goed Ja, het moet gewoon. In de week, worden bijgewerkt Dus ik neem mijn woord terug nu werkt het sperma dan is er nog maar 46 procent. Over Laten we het meteen proberen wat, zegt, deze spiraal, Puls, bijvoorbeeld ja, Laten, we dit jaar een, meter, maken. Ok, dat is eromheen: Ok, nu, heb, ik, iets om me heen gekocht ik heb de doos erop gezet., Je positioneert zichzelf, 3, 2 1 laten, we eens kijken dat het rpy roze is vanuit de springende smalle hoek. Het zal snel, voorbij gaan, als je me in het.

Midden houdt is er geen probleem het is zowel levend als stijgend en er is geen probleem in dit aspect. Zeer mooie kijk wijd het ziet er breed uit., Nadat ik, dit, heb, voltooid, zal, ik, onmiddellijk, iemand sturen en het brengen het ding is leeg de batterij is Al leeg dit is goed samenvattend ik, maak een, stap, om n, voor n te ketenen. Helaas Exo is nu, begonnen ze, verkopen, het niet, ze zeggen dat het 100 natuurlijk is het, is niet. Nodig dus het is goedkoper hoeveel En natuurlijk gaan. We iets doen dat bij onze link kwam en het verloor Kijk het is behoorlijk hoog abonneer of stop ik zeg stop oke terwijl het hoger is vrienden. Laten. We teruggaan naar het gekke ik verander, deze modus nu, ik kom vanaf hier naar de camera., Heb, je zie alles, maar ja, ik zeg, dat de iPhone nu erg heet is de iPhone, gebruikt dit. Deze keer werd de telefoon te heet de telefoon schrijft laten. We uitgaan. Ik, stop ermee laat me het correct downloaden na de telefoon, zoiets als dit kwam voor de eerste keer. We zullen het probleem met deze iPhone later verwijderen bijna overal naartoe sturen ik zal, je deze weergave vandaag laten zien Ik zal, het steeds, weer terugbrengen, later zal ik de functies, steeds weer, terughalen jullie, al Ja, vrienden dit is onze nood, ik begreep niet hoe de telefoon Eten op de telefoon kwam het weer is erg. Mooi maar echt de wind, maar ik, hang nu op ik kom bitmesin het opladen van de telefoon koelt en we hebben nog een laatste vlucht gemaakt en dan is het 15 dagen hier 15 dagen huurauto of er is iets aan het stalken.

We komen terug, we zullen filmische shots, maken Ik, zal, ze, allemaal, een, voor, een, uitleggen, Ik, wacht, nu Ja, vrienden mijn telefoon is afgekoeld nu heb ik de instellingen deze Meng nu gemaakt vanuit deze situatie de ISO, instelling atr Snelheid zodat de toestand niet kan worden ingeschakeld Na x, Je hebt geen kans om het in te stellen Het is zo mooi Nee het is er in plaats van dat, je het op het scherm moet zien, als je met de camera. Binnenkomt de videokwaliteit is hoog Sunny, Zie, je Sunny Ik heb ervoor gekozen, om voor jou te fotograferen Het is Walachije, dit is e965. Het is het item mod maar, dit, proces laat me hout, kopen laten. We het dan schilderen echtgenoten Ik heb items. Gekocht die je niet hebt gekocht nu gaan, we naar binnen om meer, dynamisch bereik te krijgen wat, je moet doen is de instellingen bij zonnig weer Deze Nee, je kiest ie9 wanneer. We kopen edhoda het eten zal, meer zijn Het neemt, toch veel toe er is geen. Ander alleen. Wacht nu, ik ben begonnen met de opname laten. We eens kijken of het, is begonnen en ik verwijder het, correct, ik, zal, het hier later automatisch maken, we zullen het brengen naar de winkel liever. We brengen het daar Laten, we eens kijken, we roteren het Laten. We het een, beetje, hoger, nemen Ja, ik stuur, het, vrienden laten, we eens, kijken Ja, het gaat, nu, het, snelst, ik, ga vrij, veel Dit is wat.

Nodig is om. R y te schieten dit is momenteel 37 procent in equivalente modus. Ik bel, je binnenkort. De afstand die. We hebben afgelegd wordt 404 meter teruggestuurd Omdat ik het echt niet wil doen het omdat de wind sterk is ik zei al dat, ik hier later in de ochtend. Kwam Ik zal opstaan en de afstand in de juiste volgorde doen Eens kijken of hij echt 8 kilometer gaat, nu, bel, ik, hem, terug Ja, we zeiden automatisch, terug. Kijk, ik, begreep, dit, op, dit, moment., Eigenlijk, kijk, ik ben nu, erg, bang, ik, ren de afstandsbediening, af Deze stokken en hij moet er bijvoorbeeld over een, dag naar, kijken. heb dit probleem niet in de oude.. Het is groter. Eigenlijk zit, je in de technologie maar dit is een. Kleine ook in Amerika dus Mini science, 2 step heeft, hetzelfde, probleem, kijk, naar, het ding met een, kleine weg er is niets te doen het komt nu terug laten, we eens kijken, je hebt 131 batterijen duidelijk heeft het momenteel, problemen, vanwege de wind, Het, komt van een, Hoogte van 100 meter Hier waait het momenteel 1780 vrijgezel er staat, wind maar er is een mogelijkheid van 20, 25 kilometer boven ik heb zelfs de top van de berg genomen als de tijd. Daar is deze honderd meter, komt op voedsel 129 over je kent de batterij. Erop, je weet lithium ion batterij dus 3 boten moeten weg, als jij de tank was zou hij dat vliegtuig niet even kennen.

We zullen zien hoe de sexchat zal gaan Echt 8 Ik ben ook, benieuwd of het er in gaat 3500 mi Lan ratelt en eenmaal ermee ging, 25 minuten en reset naar, gezicht 8.30 Ja, deed, het, vliegtijd, ermee, 30 minuten, deze, 3130 minuten zal tot het uiterste vliegen. En 8 kilometer Ik denk niet dat lithium ion in 8, jaar Met een, batterij weet, je want het is een. Beetje zwaar het is niet. Volgens een aandeel het deuntje is genoeg voor mij, op 1500 meter zoals 8 maar als 8 gaat ben ik, echt verrast ik, lig, daar Ja, wat staat, er, nu, witte, vogels, vliegen, erboven, wacht, wacht, als, hij, het, neemt, zijn, masker, Ik ben zo. Bang het is niet. Onbeleefd, God: Ja laten, we nu hieronder kijken vrienden, auto eetmodus, Hoe werkt dit niets hoeft buiten mijn controle te zijn in mijn hand of waar in plaats van MSDE iemand anders op dit punt iets vermengd DeCamp Dat betekent laten, we bloed Ja. Momenteel is het dun om, onszelf te maken Of wie is dun vrienden Laat aangekomen verspild Ibn landing, vrouw, giremiyorum chips, zijn aan, het begin van de berg, naar de oude Laten. We eens kijken welke van de doos ik als succesvol zal beschouwen. Laten we eens kijken hij is als mijn beste, vriend., Hoppa, download, Ok, ok, nieuw Ja, vrienden als er geen is zwart betrokken deze drone vliegt prachtig en landt op de volledige vloer. Nu stop ik de Schermopname voor een, tijdje, ik, zei dat, we nog een, laatste, vergadering, hebben, ik zal het in je hoofd sluiten.

Ja. Vrienden er is niets dat niet werkt ik werk niet. We zien vanaf het begin wat, er aan de hand, is. Als, je vanaf het begin komt zien. We de spiraalmodus en de orbico draait rond de wereld het werkt daar niet ik begrijp niet waarom, je voor Centrum kiest dus volg, je waar ik ben je kijkt naar buiten.. Nogmaals het werkt niet., niet maar, als, je de winterse omstandigheden in de automatische modus krijgt, dus. Je gaat niet voor een, korte tijd weg, je weet wel bevroor en prima bezig leuk het was al snel een, ergernis Werk dat is wat. We gebruiken als je wilt sporten dat, werkt, je zei ik al eerder, meer dan proef, later als een, aparte video anders heb ik ze geplaatst Omdat ik, het heb, gegeven., Het werkt heel, goed., Het gaat, tot zwemmen en komt. Het is ook. Erg mooi. Verder vergelijkt Melek met tiny mensen ik ben van jou ik moet het vergelijken met 1. Omdat hun prijzen bijna hetzelfde zijn en dus zelfs de tekst beter is dan zelfs ik bedoel, k4k wedstrijden hij had de fashion shoot film 2.7 fight niet schieten in zijn. Keuken maar ik ben geweest en zelfs zijn baan dus Melek waarom kwam de update, je kunt het nu op isto spelen er is een. Probleem maar, als, je eroma daar wilt gebruiken zullen. We zeker en moet zeker geld uitgeven en Andy’s mening krijgen, als, je ze niet met plezier kunt krijgen nee niets y Het roept niet ik toon wat, kracht zonder ze te dragen.

, Mensen hebben, het al bekeken, hoe, vaak, ze, het, erin, hebben, gestopt. Het is automatisch. We moeten het aanpassen, we hebben veel geld nodig in de filters en het is goedkoop. We zien ze, hier het is niet, goedkoop voor ons het is duur., Dit is een. Wachtwoord het is de slechtste, 10 er zijn eigenlijk vier 8 verschillende 80 dollar veel, Je hebt geen geld nodig. Het is genoeg voor jou, om, mij te gebruiken, zoals dit., Ik denk dat het vanaf de eerste, dag heel goed is zoals ik al zei er is geen. Woord om Niloya, weer te volgen er is geen geheugen, je hebt geen geheugen meer voor 500 dollar. Veel geld. Hij schiet 4K schiet dingen, je speelt duurzamer op ax98gt, We ontmoeten elkaar zonder te zeggen wat, je ziet is erg, vliegend nu, er wind is We hebben de Hoofdtest niet gedaan dan praten, we dan laten, we zien hoe lang, het duurt, Nu, bij, BM, Omdat, Ik dacht dat de verbinding verbrak Bleek dat ik, mijn voorouder was omdat ik het niet goed vasthield Ik dacht dat, het net, als, andere volwassenen was., Nogmaals, ik, maak, altijd, Dezelfde fout alsof we het stuurden het kwam met. Deze wind en nu is het onderstaande automaat, gepasseerd, deze, heeft, duidelijk een, veer, Belk, Ik, hoor, het geluid niet maar het kwam desondanks. Het is erg. Mooi. Niveau 5 is al winddicht dus het, kan maximaal 30 kilometer weerstaan het is te veel het zijn salto’s ik had dit probleem tot nu toe het eindigde vroeg met de batterij.

Meer precies de drone weet niet wat, het is., nu, ze naar de stembus, ging, Ik Ben teruggekeerd met de verkeerde film dus de nieuwe update, kwam om te ontcijferen hoeveel updates in yapmlar na terugkeer ze ontvangen de president op dit moment. Nee meneer redt zichzelf boete geen gebeurtenis doe niet erg netjes uit die richting, zich, zorgen, maken, zelf weet niet wat, ik ben als, je vanuit dat menu, komt blijft, geen tekort drone, als, ze, kisqal, oplossen zelfs dat is waar, mensen zullen, proberen de auto is stalking Dus De beste situatie in deze prijs volgens weten dat, deze, toestand, prijs, geen, overlast, verlaat, als, je hem doet doen. We in deze achtervolging maakte me ziek, werd, gevolgd, werd, gevolgd door, nooit gemist in normaal modus. We ontmoetten mensen positie 2 en zijn wortel Ik bedoel het zal niet voldoen mijn broer en de c19, zijn moeilijk te kopen. Nu, als er 500 zijn is dit weer 369 500 dollar Metin2 Misschien zelfs, als, je naar verschillende plaatsen, kijkt, verdient, het meer, geld van een, Buitenstaander Turkije k, sleutel Ik weet het niet ik kom hier uit er staat zeker iets op in Turkije Maar ik, weet, zeker, dat, het heel, erg, duur, zal, zijn., Dus, als, je het voor deze prijzen wilt kopen neem dan het., Als, je meer geld hebt is je Budget niet 360 maar 500 niet Metin2 het komt nu met zijn geheugen wacht erop. Het is zelfs begonnen te verkopen haal, het 40 minuten vlucht Er is een.

48 megapixel camera De 48 megapixel camera heeft, bijvoorbeeld een, afstand van tien kilometer en het grote Ronaldo moment en obstakelherkenning dat zit niet in de Mini serie Of je krijgt het ook niet., Je kunt wachten tot september Want ik heb, DJ., Immers, deze, situatie, zal op de Markt komen dus niemand zal, het verdragen, dus de baby, zal de Angels, 3 in twee items, naar voren, brengen, dus de mini3, zal op, hem, uitkomen., Alles, zal, zijn, Nee, meneer hier is het item mod en het zou het, grondig, verbeteren., r, zal een, obstakel, identificeren, het Zal het volgen, het zal, het een, langere tijd geven. Want als, je die, drie, dagen, zet, zal, het dezelfde vloeistof zijn of het zal een, vluchttijd zijn. Dus tussen 300 400 Mike uien neem het iets, hoger., Ze, zijn, ook, klein 250 gram, Hij zegt, dat, hij, het Rond krijgt hij zal op, je wachten hij zal met je meegaan ze zullen ze twee nemen hij speelt, MP3 nu en hij zal ze neerleggen. Ik zal ze allemaal hieronder zetten.

https://www.youtube.com/watch?v=MKSy_8oVzQ4