nl en ditmaal bekijken. We dit mooie pakket een, nieuwe, fp4 kit van bta fpv in de fpv wereld zeker geen onbekende naam en mocht, je er dan nog nooit van gehoord hebben ze maken in elk, geval hele mooie dingen zo ook met deze net uitgebrachte cetus bracht roepen droom en die. Komt in een heel, compleet, pakket verpakt in een, mooie draagtas en alles in je tas wordt mooi op z’n plek gehouden met velcro bandjes en dan hebben. We hier de video bril of fpv. Google ze was ook vaak genoemd worden de zender of er iemand controller van de drone met de rubberen bescherming voor de sticks, een, engelstalige gebruiksaanwijzing en dan aan de andere kant, natuurlijk onze nieuwe cetus droom, oh mooi, klein wit en wel heel licht in de hoek, nog Een netje met een, rits met de accessoires, zo te zien een, hele berg, aan spullen zit erin de hoofdband voor de fpv, bril 2 batterijen voor de drone een, usb c kabel oplaad blok, je een zakje met vier reserve propellers en een speciaal aansluitblokje en een tangetje Voor het verwijderen van de propellers, complete set zoals, je ziet na het is net een. Baby octopus met een, bolle kop, je wel eentje met 4 armen dan maar goed dit is de cetus fpv drone van dichtbij hij is klein ongeveer acht en half bij 9 centimeter met een, wit, plastic frame, uit n stuk en prominente fpv camera natuurlijk en op de Onderkant is de elektronica zichtbaar en het is dus de cetus brast hoek droom dus dat zijn branche of koolborstel motortjes 19.

000 kvo veel toeren per volt 4 maal zitten in de voetjes geklemd met daaraan vast doorzichtige 4 blads propellers van 31 mm je krijgt er dus een Reserve zet, je van bij het grote voordeel van dit formaat, je drone is zonder twijfel de duurzaamheid het weegt niks en het is altijd flexibel genoeg, om wat, mee te geven dus, je kunt zeg maar redelijk zorgeloos crashen zonder gelijk met een, droom, puzzel te eindigen de Flight controller is van peta, heeft peavey zelf en de seat is voorzien van een. Laser sensor, om de horizontale en verticale positie vast te, houden er zit ook een barometer in om te helpen bij het vasthouden van de hoog dan krijg, je er nog dit aansluit bordje bij met pinnen, die, op, een, connectoren, onderop prikken en dan heb, je een, usb C interface, naar de drone niet duidelijk waar voor precies maar, het meest, logische, lijkt, voor eventuele, firmware updates de camera, zit er in een hoek van 25 graden omhoog in zie, je vaak bij heeft vier drones in verband met de voorwaartse. Vlieg hoek en die is aangesloten. Op een ingebouwde 25mm punt 8 gigahertz 8 kanaals fpv zender voor, het beeld, analoge, dus, het cameraatje, kan geen beelden opnemen buren, fpv, droom dus en de batterijtjes die erbij, krijgt 2 stuks langwerpig plat beter heeft bv, eigen 300 milligram per n cel sliep pootjes met een, Eigen stekkertje ook vliegtijd van 4, a 5 minuten niet zo lang, helaas batterijtjes zijn, gelukkig, goedkoop, je hebt er 8 extra voor ongeveer 25 euro en opladen gaat heel handig via het oplaad blok.

Je met ingebouwde batterij tester steek er eentje in de test poort en een display ligt op die je de batterijspanning laat zien dat is handig ook, handig, alles, usb c hier kabel in het blokje steken me, je smartphone, lader computer dashboard of handig voor buiten, op, het Grasveldje powerbank en de batterijtjes zijn met de minuut of tien volgeladen en ook fijn, je later dus twee tegelijk mee op zoals, je ziet per batterij is er een, rood, lampje, tijdens, het laden die, groen is als, die op spanning is de zender of controller van dus. Ieders droom beter heeft peace, eigen, zogeheten, light radio toe en 2.4i geurts ingebouwde antenne ingebouwde 1.000 milligram per batterij bereik van zo’n 80 meter in open gebied aluminium sticks in nood toe en ook weer, usb c voor opladen en eventueel computer aansluiting, voor, simulator, bediening, op de Linkerschouder in twee posities, which achter waarmee, je de motoren aan of uitzetten handig voor een, noodlanding, ook, voor, op, een, drie posities, which voor de drie flight moats helemaal naar achter is de langzame. Normal mode met positie en hoogte vasthouden dankzij die sensoren waarbij de drone, ook automatisch klimt, als je over een objecten in vliegt midden is de sport. Moet waarmee, je sneller kan vliegen en er geen positie en hoogte worden vastgehouden de en helemaal naar voor is de menno. Woonboot en dat is een: echte, full men, homo’s compleet, handmatig, dus, voor acrobatisch en zonder kant, op beperking, vliegen, op, dus, ongelimiteerde, snelheid, zoals, je een, fpv drone hoort te vliegen moet, je echter wel kunnen dus en op de rechter, schouder zitten, er, nog, twee switches, waarvan Alleen de bovenste in gebruik is voor het wisselen tussen de 885 aerts kanalen van de droom en dan de bril uiteraard de beter pvv er, 0 2 fpv google’s er zit, een 5, punt 8, gigahertz 40 kanaals cht priv ontvanger in antenne is ingebouwd de bril zit Lekker zacht op, je gezicht met de grijs kussentje en hij werkt op een, ingebouwde 2000 miljoen per batterij die ook weer usb c oplaadbaar is schuifknoopje.

Hiervoor aan en uitzetten er zit een enkel scherm in kleur uiteraard die via een. Spiegel recht voor, je uit wordt geprojecteerd werkt prima is zeker goed zichtbaar en erg mooi voor dit prijspunt voor, je idee de duurdere brillen hebben vaak een schermpje per oog met verstelbare lenzen voor afstelling van scherpte op de bril zitten nog drie knoppen voor, het afstellen van Je fp4 kanaal en de hoofdband moet er natuurlijk nog, even op; ok, om te, gaan vliegen schuif, je de batterij in het compartiment onder op de drone, zodat, je niet meer verder, kan stekkertje aansluiten en de drone, gaat daarmee gelijk aan dan zet, je de zender aan Knop in drukken totdat, je het toont, je hoort en dan de bril nog, even aan mocht, je geen beeld hebben dan moet, je hem natuurlijk nog, even op het juiste kanaal afstemmen en het is dus wij, punt 8 gigahertz dus, je eigen fpv hardware, zoals een echt Die vier monitor, zijn ook te gebruiken en dat is in dit geval heel handig want zo kunnen, we het fpv beeld apart opnemen Muziek buiten is het vliegen in de voel me nu. We maud natuurlijk het leukste want je bent er vooral heel, snel mee zeker, als er een, klein, briesje staat heb, je medal, nooit nodig, om goed vooruit te kunnen, komen, nou zoals, je ziet er is heel. Aardig mee te vliegen en het is dan ook een, ideaal dingetje, om bijvoorbeeld men de woonboot mee te leren vliegen kresse vooral op gras is dus vanwege zijn bouw en lichte gewicht niet zo’n punt gelukkig en gewoon weer door na het, fpv beeld heb, je dus in Je bril en dit is ongeveer hoe.

Dat, eruit, ziet dit beeld is dus opgenomen via een aparte fpv monitor zoals, je ziet is er. Een osd die de batterijspanning in de fly, boot van de troon weergeeft en in de bril zelf zie, je ook het spv kanaal. In de batterijstatus van de bril door de controller sticks in een, bepaalde positie te bewegen, krijg, je nog een, instellingen menu, te zien waarmee, je onder andere de sensoren en ledjes aan en uit kunt zetten en de gyroscoop van de drone, kunt kalibreren en door. Zijn lichte gewicht en die positie gestabiliseerde normal motie natuurlijk ook, lekker, makkelijk, binnen te vliegen, ook een, hele, fijne, huiskamer, fpv, droom, dus, dit ja, nogmaals dit is echt een, fijn, dingetje, voor, als, je echt wil leren vliegen de bk fp visites hoek drone dus zo’n, beetje; 80 meter bereik van controle en fpv videosignaal, je kunt er op genoeg mee door de lucht in the medal moet je bent dus helemaal bij de tijd met je first person. Viel videobril en richt met batterij maar 35 gram en daardoor is die. Klapper dus, niet echt een, probleem, Muziek maar, goed 35 gram dus en omdat die camera ook, geen, beelden, kan opnemen hoef, je voor deze drone geen rdw registratie, als exploitant en een. Droom bewijs is ook niet nodig dat, scheelt weer, het grote minpunt moeten, we toch wel de vliegtijd noemen als, je een beetje hard gaat in de middenmoot is het na vier minuten wel klaar, je ziet de loo voltijds melding dan in beeld op de drone, gaan de Ledjes rood knipperen en en zal vervolgens langzaam gaan landen uitkijken dat, je dan niet op dat moment; toevallig boven water bent of zo tuurlijk de batterijtjes, zijn zo weer opgeladen en voor 25 euro kun, je er dus nog 8 extra bij, kopen maar niet vier, minuten, zijn, Gewoon zo snel voorbij in elk geval is de dus een, serieus, goede optie voor, als, je een, lekker vliegende fp4, drone zoekt die niet te duur is deze.

Hele set staat er nu op voor omgerekend 132 euro zie de link in de video omschrijving voor meer informatie. En daar heb, je dus een, echte fpv droom voor die perfect, is voor.

https://www.youtube.com/watch?v=r1M2fZVr5hA