We nadien f slot en nu nog steeds niks nu en welkom bij deze nieuwe, video ik, heb, vandaag, een, instagram story, gepost op, mijn, instagram, nee, ik, ga niet blijven, zagen, bij, je die, move wat van de hand. Dat is dik j ik had een string, recepten rank vroeg voor de naam voor jullie school en waar mensen land, komen doen, ga, je hier bedoeld, als de dood waardoor door, nog niet iedereen gaat, terug naar school en plus ik wil niet dajjal lijkt of dat mensen Aanzet om in de eerste week van schoolopdracht, slechte dingen te doen zullen ze mijn video komen dus wacht, tot eind september en dan beginnen we daar weer mac nu in de tussentijd, lijkt er, een, beetje, om naar het is iets helemaal anders we weten allemaal dat de Recensies van smartschool fanny zijn dia bokaal, is in de video gestold pijn hele video maken daarover is grappig. Om naar het is heel, tijd, aan, zelfde, uw ik, ga doen om is ook heel, altijd hetzelfde waar elk kern van andere school zo, kan je de reviews. Op. Google reviews wie verwijderen tenzij dat 8 volk is en als de review helemaal niks te maken heeft maar het bedrijf of de school or overlap gaan mezelf in dat, geval denk, ik dat, google, zeggen, als, er niet bezig houdt en slachten reviews, verwijder daarom, ga ik vandaag De slechtste reviews van jullie scholen review review reviews, ik ben er, review review. We des graisses beginnen, we te scholen waar de ik, ga zetten of de eerste school over het maar nota te nemen heb ik niks lag te, zeggen of het basics, cool ktl, brave daarintegen, dan heb, ik, daar, maar, half jaar gezeten, wahoo, deze, krijgt de volle, lading Van mijn en niet alleen van mij of van de mensen op de reviews, sander geeft een ster en hij, is echt een, school voor te voelen, als een, tweede thuis staat hij jou bedrag en voldoet hij jammer genoeg niet te aan, deze, eisen, vaak, voelde ik me Verlaten en wellicht het enige wat ik had was mijn pet dus moest ik taalkunde af dozen waren aan boos, als, je iets op, je hoofd dat ik de mensen waren houdt mij bij de problemen bij reactie van de eigenaar beste grote man, aan de buurt, sander zouden, Naef was gerold en mam wat, het publiek wij vinden het heel, jammer, om te lezen dat, hier bij ons op school eenzaam, voelde, het lijkt, ons, misschien een, fijn, idee, om deel, uit te maken van de leerlingenraad ze plukken nog, even de leerlingenraad iemands afwijzen gaan in Voel de sfeer ik laat me op de leerlingenraad maken samen school maken met andere toffe en gengageerde leerlingen die ook, hun pet of muts af doen op school dubbelpunt street proberen, ziet nu een, grapje te maken, its not voor de cheryl mocht ik niets voor, jou zijn Zijn er uiteraard nog altijd de leerkracht in opvoeders of coaches, waar, je een serieuze bubble, mee kan hebben groetjes ktl brug, wel, ktl, brava daarmee, al n, ding zeggen, als, je ga, je vrienden hebt op de school men kan helemaal niet dat de leerkrachten, op het kth.

Je vrienden kunnen worden of wat de ik er nu op dallas maar ik, heb 4 leerkrachten frans gat in een, tijdsspanne van vijf, maar ik, kon, kan dan zelf hoe verwachten, ze, bij, een, beetje, een band hebt met de leerkracht, als, ze, zo, elke, drie, weken, een, Nieuwe leerkracht op, je ooit slachten school dierickx, kijk nauwelijks achter de leerlingen, ouders zijn vijanden mag en kan ze al laten, weten waar, wij, als school verder, uit te werken en waar wij dus ook van kunnen, leren, je kan ons bereiken op, dit e mailadres of als Het bedankt voor, je feedback, groetjes ktl bracht, mij, elke school voor, je kan nu zon, slechte reviews at of die, je wil haal bij de liefste en positiefste reactie krijgt is ook heel. The day hij kreeg van deze school. We zo naar buiten komen als de perfecte school de beste leerling als. We andere foto van brahim in de gang omdat, die daar ooit gezeten zo hebben zij de directrice ook altijd aan mij dat mijn, hij een groot man die tool, om naar, bruikbaar, adviseert dat, brian heeft, hier gezet, wild vonnis, secundair onderwijs huizermaat in nederland, dag in mijn Slachten review van max die zag minderheid waaronder al in die, zaal het 8 een, vieze vuile de school man, nooit op gaan daaronder, achter, nog, gevangenis, je zit opgesloten ik zat zelf, op, huizermaat, maar ben naar, erfgooier dus, ga ga een en ben zo. Blij met deze keuze deze school zijn, ze, aan, hem, gehouden, ik denk niet de huizermaat.

Zo leuke school is ik weet niet hoe deed er, land, elke, keer, mijn, namen, komt van school maar dit is dus de gereformeerde scholengemeenschap randstad de rotterdam afgekort door. Hij is er. Voortgezet onderwijs voor en door, christel ik dit is niet. Goed 8 de comments, hier op zag een wereld die graag aan, jullie god, waar beetje was hem, die, zacht, elke, dag als, ik naar school fietsen, heb, ik, een, beetje, hoop dat, ik, kom, terug, er, wordt aangereden. En sander die, zag niet normale school slechte, communicatie de school luister niet naar. Je het is niet: eens een, ster waar, ach doe, als ik directeur van de school ze zijn ik ze, ook, hoofddijk, onderarmen school aangereden door, politie 3 en 9 time en op de hij is er, is er een, zeer, trieste sfeer, iedereen, loopt de hele, dag te Huilen dat komt door, een, beangstigend, waar, je in een, hok wordt, gestopt, tegenwoordig, word, ik, eruit, gestuurd, omdat, ik de haar, ik adem, nog, eens, een, aanrader, gares, rotterdam, ik, heb, een, idee, wat, er, gebeurd, op deze school communicatie is vrijwel niet aanwezig er, zijn, wel lekker. En frikandelbroodjes maar dan een foto wat in klei de pelikaan bureau stel, je voor die hebben hem nu ook review zetten op die van jou op school kan, je daar. This fotos bij toevoegen en dan zijn die fotos de fotos dan getoond worden, als mens school opzoeken. Als bij gaius er zien de mens van foto van een, oude het is een.

Tropische, vogel, voor, mij, gehaat door de vogelkenner, ze dit hij, een pelikaan is het, is een. Tropische vogel met lange snijdt yon hij is in rotterdam de volledige, lading gekregen bij respect, geluid naar iedereen die daar zit veel succes maar er zijn wel lekkere frikandelbroodje snijdt bessen bloed tank van de bij, ons op school hele, nieuwe keuken of een, stok hem, haalt, nieuw, Spiksplinternieuw hal hypermoderne mochten zijn niet gebruiken om na een. We mochten zijn manier gebruiken om naar, niet voldeed aan de gezondheidsnormen of zoals er zit daar nu al mijn, hipro moderne, keuken, konden, gebruiken, maar, eens, 10, een machine al de rest, staat daar had nog nooit, gebruikt j, dus, bleef ik wil spel heet en daar nog Een tweede school was in blankenberge, had ik die, ook het, sint, pieterscollege school slijmbal, geer, een, beetje, bekend, als de ipad school mijn, leerlingen daar, hij een, boek, kabel, naar iedereen, het naar de ipads ik check de reviews en er is aan. U maar een comment en die, is van frame die zacht middelmatig op de beste dagen dus wel een beetje gelijk stellig doen met goede scholen maar slagen hier niet in vandaar hun miserabele verplicht de ipad, primeur plus natuurlijke min 5 omdat het en blankenberge is lokaal beter Gekend als margriet berg de chef kok, o man, ok, we zitten dichtbij onthaald is op deze school maar blankenberge is niet. Meer vloeibaar hebben het is veel veranderd de laatste jaren erg ergens worden deze hij over praat de ipad primeur is dit die, argentijns zult het is misselijk.

We geert groote college amsterdam, swa zacht, helemaal, leip, look zag de leraar en hooi en heet theorien en slaan. Je met linialen en josephine zag waarop de mijne ook ya des volks op ik ben is gesneden door de leerkracht die zijn stenen, collectie, toch een, rij leerkracht aardrijkskunde dat is een. Stenen collectie en ik don de die en hij zei deze stenen zijn scherp genoeg, om door, huid te snijden en ik ken een, vriend wel wij zijn van oh daar, kan ie, deze, onmogelijk, engels, een, beetje van triggered of zo in een, zijn van boeken ton, wezen Daar al wel, jaar uit en pak komen hand pak de steen en snijd hier ik zit onder mijn hand, krijgen terwijl, daar 15 dan in mijn, klassen ook een check is mijn hand de hand, hard te, bloeden, om naar de dikke sneden zit ik kijk wormen en Ik zie daar, je exact ditzelfde doet bij mijn, wat, ik ben matthias henk daarbij zat bijna alle twee niemand zei ik dus ook gewoon niet grappig en zult alle dikke em, aan, bedrijf ook, al shockeert, wel, erg, nat, gebeurt, onesie, leerkracht van de is de kast open En zet de je fles al zijn beide pompbak wat de groet en ik zweer die tegen de schijn kijk ik zweer dit op mijn, ma op alles ik heb niks lag de zaal, voor maar land dat de nemen, maar legendary school. We hebben de wijnpers en leuven die worden onrechtvaardig handelt j en de leden klagen nederlandse zo niet zo goed uit zeker met een, volk kaart de leerkracht er de gebruik deze kaart om mee te dreigen naar, mens dat de leerling doet komt zijn, slash haar, naam er.

Al snel op ook verwachting ze onhaalbare dingen van. U die ze niet uitlachen of simpelweg niet genoeg materiaal voor is niet de beste school in het leuvense wel lekkere broodjes en bij scholen aan reden, handen, honderddertig, aan, als er een, goede job zijn, wil, je beseft nu lk pluspunt dat dan zei ik was verplicht om Elke school namiddag en buiten hangen in de broodje te koop, voor haalt, hij dan op doet per week, dus god jullie vuur en kapot veel machines in voor de open deur, dag om stoer, doen tijdens de praktijklessen mogen. We niet en ging, ze wetten machines, werken joppe moeder is elke.

https://www.youtube.com/watch?v=IEGXC4JhlaI