Onderdeel van onze cultuur op een, feestje heb, je van grol en stappers en dat is zo worst kaas en bo logisch een sommige mensen die ja, die doen en van lekker heel, lekker gek in de nog een klein, stukje haring, bij ook maar proloog is een. Onderdeel van van ons, zijn borrelnootjes dat dan is nederland en wat is een. Bolle logisch voor mij ze, gewoon, een, pinda, midden, een, laagje, krokante, korst, eromheen, midden, smaken heel, eenvoudig, honderd, stappen zijn over het algemeen heel, eenvoudig ben je hebt bijvoorbeeld de spaanse tapas dat doen is je echt hun best voor ons de part up alsof, je alleen maar. In een, bakje te flikkeren, hun mee, klaar overigens zijn dit de boor nodig van trui is zoals. Een 5 is en de andere borrelhapjes van andere merken meer niet te vreten of misschien zijn ze wel tevreden maar ik vind dat het borrelnootje van duif is snap. Je nee maar andere borrelnootjes, we zeggen borrelnootjes ja, nana borrelnootjes de echte, borrelnootjes nice design van duif is natuurlijk ook over hun stemmen die verduidelijk dat was het, ook duif is pindakaas en blah. Vergeten die, minuten, vrede, moeten, worden, doe, een duif is die. Van de borrelnootjez lekker man, maar wat voor bollen logisch eerbeek met idee van je soorten borne ik heb ik ben nog, een, oude, bok, nodig dan nederland cocktail, ik ben niet, waarom kan meedoen ook heel, heel, raar, eindelijk, een, bij de duivel. U daar sloeg bij voorkeur bij gedaan zodat, je denkt nou leuke, wisten, veel, parbodukkie, tafel, treft; u hier! Bon logische provinciaal en dus dit provencaalse kruiden deluxe, weg, naar, houden, zeggen, franse kruiden en ook niet er zitten dus info kies dan hebben.

We hier borrelnootjes porin om taal dus de aziatische variant in daar inderdaad geen sneeuwvlokjes kwanten daar schreven dus blijkbaar niet nee. We jullie ik wil het gewoon, wel, leer ze de borrelnootjes poesta wat is dan in een. Naam wat is nou een, borrelnootjes, poesta, ik, weet niet wat boeddha is boeddha omhoog de poesta ja, ik heb het, even opgezocht we poesta is die niet te geloven, maar proeftuin is heeft met de hoe, graag ze hoogvlaktes te maken en dan weet ik nog steeds niet. Ok, usta is het gras landschap vol de hongaarse van de grote hongaarse laagvlakte wat in hemelsnaam en hoe graag. We gracht landschap te maken heeft met de bollen houd, je marian tevreden.nl ze hebben daar blijkbaar een, soort, brol gaatjes maken in genieten en waar gaan. We hongarije begint, om, er, volgens, mij ook dollars is het niet, is dat niet hoe die, dingen wel en dus hier zal, wel, veel, paprika paprikapoeder ik leuk is dat, zo is gekomen de snel ergens in met joffrey views en wezen de ik, haar ben je hoor Die mensen die, ze is je zwart die zin in tv de zitting, vies of lekker nee ook, een, stukje, algemene, ontwikkeling, naar de winst, toe toe toe gewoon, leuk, ja, ja, ja, ja, ja, die zien, er, zo, uit, er, zitten, toch, ook, normaal, witte bij is borrelnootje Cocktail dan anders dan worden mooie vrouwen, nee, ik, maak, gewoon, een, gewone, baronie, maar, daarna de boel de ook witte borrelnootje bij willen de witte, bordeaux, je eruit gooit dus niemand minder discriminatie, mag, er, ook, wat vind, jij van de borrel, nooit, je gewoon de boor nodig Hotel prima pyrrha dodelijke ja, goede kans te zeggen, we gaan we naar een borrel ook de provinciale met kruiden uit de devolutieve blokken verhuizen naar turkije kruiden kruiden specerijen eindes, heb, borrelnootje, provinciaal, eten vinden die witte, wel weer in koop, je nou man en vroeg, ik wilde, Doen gewoon is er niet behalve dat, zon stukje zou te zijn en heel, ver in de veel er heel, veel mee die man die smaken jan maar omdat, zeggen godver dikker ik probeerde de grote, grap snelle ontsnapping nee nee het is niet en uitgesproken een, kruidige smaak Wat is niet: uit ik, ook heel, erg, ander van dien dus hij en miss zout en vissen niet beter dan de orintaal, auto van de aziatische borrelnoot wat ik een heel veel over sneeuw zeggen maar ze zijn gek op borrelnootjes en daarheen het ze, inderdaad, bommel, nooit, Kan je houding tegen bommel nooit, je eigenlijk intimidatie, oh nee, wat, moet, er wel, we zijn anders wie er ook ziet er hetzelfde uit, als de wonen en of de provinciale beneden zodra via die, ooit een, douw, nou ja, een, beetje, nu, wanneer, je denkt, hem smaakt, Naar overheidsbanen op een boom, ook een.

We deden blind bloed denk ik niet ik helemaal goed product en orintaalse deze zijn ietsje, pittiger, ergens ergens, je wat pittiger de smaak is over het waar wat, hadden, als een, grondboor nootjes nee waar de provinciale iets zou kreeg in deze, je iets niet peperige, smaak een, Beetje zon nou nu het borrelnootje der borrelnootjes die alles, anders gaan overtreffen namelijk het de graaf ontsnappen wil vrij biologie boeddha hemel. We leggen kijken hoe je niet eruit god gevolg. Oh kijk die zien er zo uit en dan zie, je dus geen een witte en bruine deadpool deze zijn, eigenlijk, allemaal, een, beetje oranje in het komt denk ik door de paprika, poeder ui poeder koriander witte peper zit, geen, kruimel, paprikapoeder, wat, leven koriander en eigen poeder. We willen beter te maken met en vakmanschap hongarije of gebroken door bereiden en te delen om heel, erg lekker, the pooh staat neem een, goede smaak nu heel erg. In van we er nu meteen wat een, abo nootje nee doet nek proef ook, erg helemaal niks maar koriander mijn huilen maar, daar gaat, het alle bovenkruier is een. Hier dus bij manier want redden woensdag of een dikke welkom op in de orintal jullie komijn en kerrie kerrie knoflook poeder koriander ik wil nieuwe boek en de provinciaal dan daar argument niet. Aan me niet opstaan, wat, gewoon, kruiderie zuiden en hier in de bovenzaal. Staat is niet: bij van vervuilen en in de gewone wel aan fijne gie doen ze komen en zij poeder ik vind de hele lieve lieve hoor.

Oh man, dus, we noemen die dingen allemaal dingen die er niet zijn hongaars orintaals een, provinciaal, heeft allemaal niks mee te maken, om, je in de buurt van die. Smaken die dat, zou moeten hebben en dan zit in de gewone zin in hier, in rhoon en paprikapoeder. En dan in de oase, waar dan public good niet dus, je dan koriander in en dan in in de orintaalse hebben ze heel, veel kruiden geniet het de proef jaar niet man. Dan pittiger is en dan in de provinciaal zodat, je afvragen wat zijn onder provinciaal gekruide zet. U ziet, ook wat, we kruipen in zitten, kies, nu, voor een show die, duif is aan mijn moeder, cijfertjes, vandaag, aan een, dom waren wat wij eigenlijk onderscheidenlijk is nou. Ik kan heel, kort oberyn yoga de graslanden, dat was in mijn totale onzin dan noem, je niet puja niemand weet wat is zijn er drie we idioot en de wereld die en dan opzoeken zal ik ongeacht de grootte laagvlaktes met graag en wat denk, je dan en Dat is maken om, ergens, naar, hongarije amper daarop is nee er niks mee te maken is ook niet meer heel lekker is waar het niet tegen mijn vier smaken naar ons dat haar man de sparren, ballina een, franse, kruiden, uit, het uit, het, frans, frans, achterland, dat Maakt eigen gewoon ja, voornamelijk scout is gewoon heel, veel ouder dan de gewone, en en helemaal niet zo gevarieerd, als ik heb zoals provinciaalse kruiden eigenlijk zijn zou door, hem die op, god hebben gebruikt heel, naar en veld, even vijf het orintaalse borrelnootje is in mijn ogen Mijn stuk lekkerder dan de vorige van de hongaarse, en in de hele in de fransen, zich maar omdat hier en wel een, andere smaak, zit namelijk de smaak pittig deze is wat.

Pittiger het onlangs was er even op. Cor koene karma verandering, hebben gesodemieter en carrier boom die proef, je anomie die hoewel dat niet wat twitter is en dat maakt hem ook wel een beetje lekker die krijgen mijn sessie en conservatieven zal ik ben wind de gewone ja, ik ben gehouden, jonge altijd gewend geweest. In gebleven de geworden worden nood dat is waar, ik, nou ja, communie voor, het bed, uit maar dat is gewoon een, borrel, nou, eens, borrel gepload en dit is de borrel.

https://www.youtube.com/watch?v=svHV_LRcF6A