27 in eps schuim met een 4k resolutie van 3840, bij 2160 die 4k resolutie. Dat is een van de redenen voor een, upgrade ben gegaan fotos en heel, crispy en nu kan ik eindelijk mijn videos in volwaardige 4k editen en bekijken dus, veel, makkelijker beoordelen of i shot. Wel scherp zijn of de focus, goed was de refresh rate is een. Standaard 60 heights en is zo normaal werk, prima als, je ook van game, hout heeft slechts n monitor de kan er de nadeel zijn gelukkig heb ik zelf een ultra wide monitor na staan en je draait op onder 44 heet dus dat is top en dan nu De belangrijkste reden om zo moeten overwegen de kleurweergave volgens de specificaties deze morgen door 99 procent srgb en wax hebben een, mijn een, ouder, boek, scoor, ik, lucie van delta een, kleiner dan 3 de a cuecore technologie zorgt voor, accurate kleuren en scherpe beelden met onderen syrians Die bla bla, bla, ik, zeg, je eerlijk, ik geef, helemaal niks om die, specificaties tegenwoordig is het toch een, groot wilde, westen van verschillende, telefoons verschillende, monitoren laptops tvs, zelfs, als, jouw, video afspeelt in een, andere browser kan de weergave, anders zijn dus, wat, je ook doet, Je content, zie je overal anders uit mijn iphones wat gevoeliger mijn android wordt koeler met tv is oled en heeft daarom meer contrast. Alles is anders als. Je online wat research, te doen naar kleuren rood de helemaal, gek van alle informatie goed kom, je gauw tot de conclusie dat de meeste mensen zeggen, je moet, je mooie door in srgb zetten.

We fotos en rex hebben een, mijn voor video hoe, zou, je je twee verschillende profielen hanteren voor content, ik toch op hetzelfde scherm keken worden en daarnaast telefoons hele geen rek zevende na je nog srgb stand van de kan te doen wat ze willen met de kleuren En gebruiken zo vaak kun, je gewoon zelf de kleuren aanpassen voor de bepaalde, v wit mode, je dingen, als fotonen in night shift die de witbalans van scherm, totaal veranderen, dus ja, heel, leuk, al die, kleuren, profielen, maar zo relevant is het niet. Meer en ja, als je het opleveren voor de bioscoop of tv tuurlijk, moet, je een, bepaalde eisen voldoen dan koop, je ook niet zomaar, zon scherm, ga, je waarschijnlijk zelf iedere maand, je monitor kalibreren met zijn spy, ray tooltje wat, wil ik nou zeggen met een, hele Verhaal eigenlijk kun, je geen enkele motor echt, vertrouwen gestreel, overboekt ja, dus in een, mooi kalibratie, rapport bij en ze zeggen dus dat die 99 procent. Accurate is et cetera, zijn vraag, maar, je weet niet echt zeker enige manier om zeker tweede is om. Dezelfde kalibreren, het enige dat, je echt altijd kan vertrouwen dat zijn de scopes. In je editing software maar die liegen nooit over kleur dus leer die vooral goed te gebruiken daarnaast heb ik mijn eigen wetenschappelijke methode ontwikkeld en dat is dat. Ik gewoon voor mijn scherm, gezette, ik, zijn, een, video aan dan hou ik mijn telefoon de naast en kijk ook op mijn tv hem, een, ander, scherm, hoe het eruit ziet zie mijn video de goed uit op verschillende apparaten en mijn keer gezegd gewoon blij met de Kleuren van koller een monitor dat is er mijn conclusie over deze bank, you dus min de standaard use hem oudheidkundige kleuren en contrasten hem mooi uitzien en de beelden komen goede overheen of verschillende schermen is dat, is mijn zeer, wetenschappelijke, conclusie, ik ben tevreden over de kleuren Van dit scherm gaan, we nu nog even verder kijken naar de hardware van dit scherm, je gemakkelijk de hoogte, aanpassen dan een, beelden een, kwartslag kantelen en draaien er zit een, standaard 10 bij 10 centimeter vesa mount op die schuld de boter afhalen en maar, je eigen Beugel monteer de je krijgt ook deze handige hoofd keeper, bij zowel een, knop, waarmee, ga heel, makkelijk, zou het menu, bedienen maar, ook, wisselen, verschillende, profielen, zonder, knopje, een, heb, ik, het standaard use, profiel staan.

We die het meest accuraat en daar werk ik gewoon in soms. Gaat het ook, goed zijn al eventjes, checken hoe het eruit, ziet, als, beeld, iets minder contrast, heeft naar, hebben, optie 2 is erg b modus, even iets minder contrast, optie 3 dat is de en bookstand. Wie is veel, meer contrast, die was eigenlijk een, beetje de macbook, stijl p3 display ja, dus ja, je kan ik check, uw beeld uit, je dus meer contrast, eventjes op deze manier, kan ik gewoon goed kijken hoe mijn beelden uit zien met midden, komt, als, mee komt, Als op mijn standaard weergave en al onder, deze notatie knop, kan ik wisselen tussen de blue life, mooi en in de malen user maakt, als, je niet hoeft te concurreren. Even last van vermoeide ogen kan je wisselen naar de blue light mooi hoor de blauwe licht verminderd wordt beeld het warmer en is beter voor. Je ogen met deze pup, kun, je ook de ingebouwde kvm switch bedienen ze werkt met zowel een, pc als mac dan kun, je snel wisselen tussen computers en blijven werken met dezelfde keyboard en muis. Een voordeel van zon polymeer monitor is het ook veel kabels worden meegeleverd displayport hdmi usb en usb c voor windows, gebruikers, kan ik, altijd, aanraden, om de displayport kabel te vragen omdat, je dan in sommige, gevallen een, betere, kleurweergave, het, nog een, bonus, tip, tussendoor, zodat, je In de nvidia settings gaat naar video kon er settings dan kiest voor nvidia settings en hier de dynamic range op, full ze, hiermee haal, je het maximale uit, het kleurenspectrum, wat, hij, echt top is voor macbook gebruikers is dat.

Je met een, usb c kaal mooie led elkaar aansluiten en leppen zowel beeld, als stroom het scherm, geeft 65 watt dus, je hoeft geen aparte stroom kabel aansluiten heel, handig, er, n of twee usb aansluitingen aan de zijkant en eentje van de koptelefoon en de zaak, kun. Je makkelijk bij wat betreft de design, the way gewoon top mooie dunne randen neutrale kleur een, strakke poot en verder geen opzichtige leugen, je moet wel heel, eerlijk zeggen dat, ik, mijn vorige john mooi verzet, het of groen omdat het twee schermen waren die er, exact een, Sjaal uitzagen broertje kan helaas niet alles hebben en nu heb ik toch wel woon en beter codering scherm en over de dual monitor set gesproken daar ligt mijn grote frustratie instellingen hier in deze kant, een, full hd scherm en het werkte best prima en luister is 4k Maar windows gon na gewoon, niet goed bij over die, schaling gaat, helemaal, verkeerd, om dit, scherm of fatsoenlijk weergave te geven moet, je windows, 200 laten schalen en dan zie ik een, fatsoenlijk, uit maar, we de ultralight scherm die, is 3440 bij, 1440 pixels oftewel, je moet Een schaling van 150 hebben om dat ook eens is normaal er uit te laten zien en daar gaat hij mijn fout het windows, snapt het al helemaal, niks, er van als, ik dit scherm in stijl als. My main display dan is premiere pro en deze kant, helemaal scherp maar in de rechterkant wordt hij dan helemaal fusie gewoon onscherper iconische die scherpe teksten niet scherp beeld niet scherp als ik die in snel, als mijn main display de raad het al dan is het hier Gewoon helemaal up met alle scherp en het beeld niet scherp iconisch niet scherp dus altijd kiezen of delen en ja, je kan per programma in windows, instellen hoe de schaling moet werken maar dat gaat, al helemaal, fout voor de lightermen kies, je zon brug maar maak de Zon vlek van het, helemaal fout en ik ga wel een, kleine, instellingen wijzigen dean is die.

Bus, goed, er, zijn, alle, menus gewoon, echt ymir is de taal niet, kan lezen dus enorme frustratie, dus ja, standaard heb, mijn, ultralight, schermen, ingesteld, als mijn mijn display zij droegen. Al hun en het werk ook als ik dan klaar met het werk sluiten premiere pro af als de instellingen gaan maken hier. My main display van dat hopelijk het zo doet mijn, dual motor zetten met premire doe, je gekozen grning speeltje omslachtig maar dit is hoe. Het moet helaas en raar is dat. Wel een ze mis gaat in dit, soort software gewoon, bij, brow, zijn, deze, kant of wat dan ook dat, gaat, helemaal goed maar met alle, adori, apps gaat, het meest, dus, misschien, ligt, wel, anatoli, niet icm windows, dus ik, weet, niet het is vervelend ik, heb, er, Weer drank af maar het is gewoon niet ideaal ben eigenlijk heel, benieuwd, hoe mac, nu, om gaat, als dvd schermen ze aansluiten waar ik alle helaas niet testen deze monitor kost 600 euro is best wel prijzig, als, je professioneel werk doet is de mij betreft middelaar ik Heb wat frustraties met windows, we gaan de scherm niks te doen het design de aansluitingen alle opties de 4k en de kleuren zo verder tot vind het wel jammer dat, er, nooit, dit, soort schermen gemaakt worden met een, hogere fairtrade, al heb, je echt een, mooie, combinatie Tussen editing en games, maar goed daar, heb, ik, zelf, mijn, ultralight, scherm, voor, het hebben van twee, schermen mensen ook nog eens, fantastisch, voor, positiviteit, dus ja, misschien is het gewoon, aan ben cue, om een, durft 4k 34 inch.

Scherm te maken met een, hogere verstreek en dat zijn eigenlijk alle problemen opgelost heb ik weer twee monitoren die naast, elkaar de perfect uitzien en ik hadden allebei de mooi door, goede kleuren zie en ongelukkig game en die gaan. We dresse inlezen monotonisch verder een linkje in de beschrijving er, even een dikke like achter deze video vergeet, niet te abonneren en dan zie ik jou in de volgende.

https://www.youtube.com/watch?v=9MdTgjQyFmo