Een stadspark en het is het is pass catchy als, ik heel, eerlijk, zou, zijn, om, je om ons heen en dat gaat ook wel een deel in een, paar acteurs, zien, het, gaat, gewoon, weer, een, bijzondere, dag worden met als headliner die is de jongens de one En only play ghost Muziek lesbos elkaar had zitten en meezingen uit ik heb het echt enorm gemiste haar toch beetje, sentimenteel, doen ja, dit soort, banen, dat, geeft, mij dan toch altijd, hoop zeg maar voor de toekomst, ook denken ja, jongens, als de dit, zijn banen, bouwen Maar daar kan ik alleen maar alleen maar dromen van wat, voor achtbanen wij in de toekomst gaan krijgen en als dit nu al is en daar staat hij dan jongens echt een iconische bahnhof gaat pas om half 12 over pas om half 12 is bij een, half Twaalf we zijn vandaag hier tot tot 8 uur dus, ik denk dat, als, je vanavond opgewarmd is en dat was ook een van de ja, zeg, je dat tactieken van vandaag op een, drukke, dag gaan betekent zo dat ding met hout, geval, armen, dus ja, jongens hoeveelheid, Mag, je maken van een achtbaan in een, video jullie gaan heel, veel, lijst, zien, vandaag van een in de schelp, dag baan, bij elke rij laten. We hier gevormd bek en midden doen en als ik er nog 3 inns niet dan moet, je niet in de comments. Waarom ze wat, als, ik daar zo lag te, kijken, denk, ik, nou ik denk dat, ik, dit, allemaal, vangen, voorbij, laat, gaan, wat, als, catchy bedoeling hier zo volg dan dat, ziet, er, uit, ziet, er, gevaarlijk uit die kleppen rights.

Padua shows wel spectaculair zal er mooi en terug te zijn Muziek soms loop, je van die paadjes in de pretparken met je denkt van ja de deze kan een peer beurt nee dit is zon paardje en we hebben net het eerst daar niet de beste heeft het Eerst reed, je denkt van de dag gezien gekomen al janken van blijdschap totdat ingaan rijdt en dat gewoon allemaal goed is gaan. We jaar toch ik vind ik ben hadden, toch een, beetje zeena, als, je zover gaat er vliegen voor zon achtbaan en is dit allemaal opel heeft historie hoewel ever ik ben zo iemand die zegt nou hij is zorgen over maakt ja, dan ik, ga er opgelucht, als. Je het eerste rit, je ziet dat, voelt zo lekker, om weer, terug te zijn, maar n van de allerbeste achtbanen in europa. In van alle, beste af aan die ik ooit, gedaan, heb ik denk dat verstandig is om, f, toilet breken, toen ja, gewoon klaar te maken voor de eerste rit jawel. We beginnen casual zeer, keizer leg, op de backgro, moet juist gelijk aan, instappen dan ga, je ogen langzaam en het valt me mee, dat, ze, niet mocht op de in de trein, dus ja, wat mensen in de eerste coach en je hebt deze drie hollandse duurt en De artiesten coachen wij hebben wel wij zijn, we terug op leg coaster en mensen en je kijkt is het de gopro. Mount gevuld die gaan. We zeker pakken vandaag ram en zowat ja, jullie kennen me dit heeft, voor, mij, veel, te lang, geduurd vandaag, uiteindelijk, terug.

Potverdikke me veel zin in leg coaster, op de bek role is to this oh altijd eerlijk over terug en zei ik, ga niet liegen de zich en redelijk er rijden al in op, er, bij, chrome, ik, wou, niet storen maar het is het vormen, op, straat bezoek De zaal ff mijn eerste reactie nog steeds, wat een, heerlijk pittige achtbaan en dat die, zon, ochtend, rit, weggeeft, dat, dat, dat, zegt al genoeg over hoe de reis in deze dan gaat zij jongens. We zijn weer terug wel rit nummer vier en we kunnen eindelijk eens een, keer facecam of leuk nee schip, ik weet niet of het goed gaat uitpakken voor, Muziek Muziek; oh hallo, ja, zeer, leggen van favoriet, mis, je alsjeblieft, h, jongens, Muziek, Muziek, Muziek, Muziek, Muziek, zo, N hond zeg ik had eigenlijk niet verwacht zo stabiel, ok, ik had niet verwacht dat, we hier zo wie zouden gaan eten vandaag toch gebeurt wie ik heb een varkensrollade met er, zit een, soort, abrikozen ja, vulling in ja, met tempel links en en verslaan dus eh Ja hoe goed voor jezelf zorgen, vitamientjes, ik ben gewoon, een, ordinaire, voor gefrituurde kip graan ik heb, ook heel, veel, ordinair, gezegd, mag, ik, alsjeblieft, twee strikjes en het geeft niks, als, ik extra moet, betalen mag dan niet uit en ik zag deze en laminate in een. Kant, staan en hij laminate dus ja, die keuze, als, normaal, maar, er zijn, ook van dumplings als in die, we gegeten hebben dit is ja, een, soort, haar de poll, beetje op, nokki, ok, oude kerk was gereden, want met, die polsen, zware, vleessaus, erbij, goede, podium, voor De andere eten straks Applaus ik, zou een, huis, kopen ja, het ziet, ook, echt 9 zijn niet zeggen Muziek ik had mijn twijfels toen bij het eerste stroom naar binnen kom loop, ik, nou, ik weet, het nog niet maar iets echt toevallige die daarom in het voorbij Liep had ik graag heb in engels, menu nee die heb ik, niet maar ik, ga, je gewoon, even voor echt gerecht voorgerecht uitleggen wat het eerst was ik er hebben zorgt voor rondleiding over hoe buffet en als heel netjes en dat is ook echt, het, vormen op De service in het park is echt een, goed, vele, malen, beter, energie land jaar, kunnen komen engels en dat is ja.

Het is handig. Als je een poll, spreek zeker heel, vriendelijk, dus ja, ik zou, zeggen, ga de voorman, wat wat, wat, gaat te krijgen ik geef gewoon weer vier snickers manier snijdt en aders en goed nieuw jaar en ik ben ik was voor de totaal 54 slotte pride in 2010. Iets meer dan 10 euro lekker man, ja, het, is een, groot, nadeel, ook, prima mee dat was echt een, beetje jammer dat, we catch doen, maar doe dat gewoon en ik was ook. Echt 55 kwijt had iets meer dan 10 daarvoor dient te laat, staan, precies ja, hoor, je aardappel ja, lekker lekker ja, Muziek, wat doet, er, 3, keer, goeie, keer man, ja, dit is gewoon, met, jou, op, een, leuke, hobby gaat, even langs Muziek h, wat, ligt, lekker Maar even op aan leven een, beetje, waar, je keuzes maken wat, wordt, er, wel, een, beetje, bij, als, je kip geleden Applaus, Muziek ja, ja, berekeningen, formules, bij, gaslek, uur kip is lekker Applaus 4 snack is ja. Ik zat te twijfelen er vier maakt, het er vier schoenen kip en is laminate meneer love lemonade. Goede week en lekker dichtbij leg, hoelang humeur te lopen, we hebben we hebben de helft van park. Gezien dat was zeg maar naar ligt open en nu zijn. We hier lekker makkelijk Muziek nee dus liever niks dat, zo, zeg, maar, overal, ter, wereld, zeg, maar, zijn, afgekeurd ja, dat hier, draait, nee het is echt, alles is echt, een, piek, nu, ook, behalve, legt uit, hoe maar echt het is al jongens jongens dit is echt.

Gewoon mee gewoon ik ik ik pijn genie over gewoon is gewoon geen dus gewoon geen geen luxe mij dus echt jas uit niks uit niet proberen gewoon niks gewoon of Muziek all the color scheme, zo doen, ik, graag een, stukje pop pop pop pop ik heb ze Wel kreeg daar de apps allemaal gedaan man die, was wel goed, verzekerd, ik heb het overleefd, je kan zien dat is ook sigma en risicofactoren. Oh maar hoe kan dat nou hoe kan het nou dat, dat, hier, ga lokale maag, en je weet gewoon het is gewoon. Foute boel, tis echt wachten op een, keer, dat een, artikel ergens, verschijnt van een, bakkie afgebroken impuls pretpark ik weet niemand door de keuring, hier werken aan eli, kan denk, je dat doet aan begin maar goed, zit, zeg, maar, maar, zouden ze hier die niet, zeg maar Bij ons is het ja, ik weet, niet hoeveel jaren elk jaar dit op, je hoort het gewoon, Muziek dus. Yet the credit heb je al bij mijn dit ook ik weet deze super kleinste, geaaid maar, als, je erfgoed kijk naar die vliegtuigen, ik, bedoel, sorry, mensen, maar, wie, zou, toch, echt, niet heel, snel, instappen, ik, zie, gewoon, zitten, gewoon, het gaat wel, anders zeggen vrouwen, deze, Liggen 100 jaar goed ja, maar kijk, hier, kijk, zitten, toch, niet goed, uit, jongens, ga ik toch niet in voor, je precies hier gaan nu wel iets, anders nou goede, burger, apen, gaan, doen, ga naar de darkride van een, paard ja, brazili persoon, geen, idee, goede, poging, Wil, je poging en die is gemaakt door, een, tf, dus van symbolica ja en nee jora vision, heeft een, klop, klop, klop ik vond die heel, leuk de vorige keer en ik mijn best gedaan, je hebt hem nog niet gedaan nee want toen, ik hier was stond Iedere gegraven weet niet welk jaar die dan volgens mijn 2018 of zo ik was in twee iphone heel, leuk de vorige kerk om te denken dat is ook het enige wat, ik doe hem uit te leggen heb gedaan en nu werk ik nu meer, waarschijnlijk, Muziek, Applaus, Muziek Muziek Muziek 5 nou ja, precies ze, namen, wat te zeggen gebruik van was ja, dat heeft al zowat, geschild qua tijd twee linker mouw, Muziek ja, geluk Applaus, Muziek ja, Muziek haar, houdt, Muziek, Applaus, Muziek, Muziek, Muziek, Muziek, Applaus, Muziek, Muziek, helaas, Muziek drama laten.

We gaan ja, nu is mijn kans, jim Muziek, ok, Muziek, ok en het is droog duidelijke lekker, even aan lekker bezig Muziek het Muziek het Muziek de Muziek de Muziek voor iedereen die al wat, langer onze videos, kijk die weten, ik, heb, soms, een, beetje, een ding Met aantal ritten, op een, dag aantal, ritten bepaalde rooster in bepaald, seizoen ik, heb, daar, een, ding mee en ook zo kon, daar, als een van mijn, missies, om mij een, dag record van vorige keer te verbreken en het leek al heel, lang, omdat, ik, het, zou, Gaan halen de rits 25 ging, halen maar, we zijn nog eventjes ver gegaan dat, welkom, jongens oprit, nummer 30 uur van de dag rond roodje nachtritten opleg wil, je nog, meer ja, nee ook, niet fitz, nee man, heb, ik, hem, zo, ja, dat hoop ik, rockstar, europa, Deze tijd van de 30e rit, je ziet waarschijnlijk niet erg stil maar ik, kan, je verzekeren nacht leg, nachtrit, opleggen, zijn, helemaal de ja, ja, maar, echt, hij uit die levert, jongens, elke, populair pijn is gewoon recht naar rechts links naar de maan. We gaan nog een keer voor de 30e, keer beleven neem jullie mee zou zeggen geniet ervan nieuw Muziek, oh Muziek, hij, stelt, er, niet te, leren, maakt een, mubaah, maakt niet uit en vaker dan in uw, tuin ja, noem, het, toeval, dat, precies bij die laatste, vijf Werelddelen lighting pensioen gaan hallo lamp is hij, had leg, deze lach en sorry, mensen Muziek, je hebt kwam sessies hij heb kwam sessies aan de mogen, jullie vragen in welke categorie de concessie van belang, geeft ja, ja, kar, moet, beginnen, laat, mag, ik, bij, ergens beginnen want Voor jou als ik ook wel eens voor, je s3 gaan in ja, toch ja, ik moet heel, eerlijk, zeggen, waarom, echt, flink, gehyped, voor, je even hij erop gement, kwam, er, echt, een, punt, ik, dag van zijn.

We niet te veel aan, het hybrid, je straks want iedereen heeft natuurlijk eigen mening Gelach ac geript heb, je gemaakt na 40 eindscore high score van vandaag jaar eten jongens jongens 40 rit is wel erg, lekker hoe, voelt, het, om, weer, terug, zijn wel, erg lekker man; Ja deze en ik zeggen ik heb het heel, vaak, er, ik, heb, ook, wat, ritten, gemaakt, maar, een, minder, ik, zei, een, paar, tegen, je aan, deze, baan, heeft, gewoon, alles, er, pijn, inversies, positief, kees het is het, is gewoon het vanaf het begin en ze. We rammen en het hout die hoop tot remmen en het is gewoon het. Klopt ja, het klopt in het uit is het, is als. Een, ooit, kunnen, zien gerecht het is gewoon weet. Je het is niet. Veel dus niet het grootste bombastische nee dit de toon. Smartphone ja, ik ben het helemaal met je eens het voelde heerlijk om terug te zijn, je hebt natuurlijk, als, je zeker zon twee jaar geleden bij de mij geval dan denk, je toch een beetje te kunnen, weten van hoe heftig die. We als maan wordt, je compleet weer weggeblazen opnieuw ze wel alsof, je weer opnieuw voor de eerste keer doet 3540 gemaakt vandaag ik heb mijn record voor, vorige keer verbroken dus ik zal, volgende, keer, nog, meer, mijn, best moeten gaan, doen omdat. We kort fabriek ik denk niet dat het een, traditie ook geen dit is het ook klaar daardoor kom ik hier over twaalfjarige met mijn grijze pak is om de acht moet ik 86 eer te maken om, morgen goed nieuws gaan.

We nu doen en eigenlijk wat ik zag dat lijkt me volledig bij aan, deze, baan, heeft, het helemaal is echt een, intense baan ja, alles wat iedereen zegt over de intensiteit van leg, klopt gewoon helemaal zeker aan het eind van dacht.

https://www.youtube.com/watch?v=6Opb1mcuXAc