Ga eerst hier de batterij, we hebben dinsdag opgeladen, die ik in de droom steek, je heb, je duidelijk woon hier in dit bakje doen en daar klikken erop en klaar de gewone, goed beveiligd waarde in die. Videos in die, troep, alice, schudt, steek, er, eens op en die heeft een, soort afscheid broekbossen marilla weekend is op. Je ook mee hem te besturen maar eigenlijk is het een, kroon aan de knop nu heeft het lakje hotel, deze, twee punt wordt vol naar binnen en laat het niet lokale wat, liegen door, rode controle, doen, als een, gek, doen, snap, je ja in mijn handen. We sturen naar uit waarom ik heb, je wil, afhalen, Muziek ja, ja was het, leuk jullie samen met, die, sensoren ja, dat, we hier wel of doet de vingers, kan er niet af valt bij mijn grote droom Muziek hallo hallo, zie, dit, botst, nu zakje in de Droog brood bevat ik, wil, een, windje, stijn de bio m, ik wil.

https://www.youtube.com/watch?v=17_ahB9u2y4