Te krijgen maar de hele zoektocht naar geschikte drone bleek al een, hele missie op, zichzelf te zijn normaal, ga, je gewoon naar google en typ je die droom, kopen krijgt, wat, resultaten, kijk, je wat reviews en kies, je een droom maar na wat research, kwam ik, er Achter dat de drone, regels zijn veranderd sinds dit jaar de drone, mag maximaal 25 kilo, wegen tot 120 meter hoogte vliegen, vervoert, geen, gevaarlijke, stoffen, laat, niets, uit de droom, bevallen, ok, dit, zijn, allemaal, best wel, logische, dingen, maar, dan komen. We bij algemene regels voor het vliegen vanaf 31 december 2002, mag, je pas een drone vliegen als. U voldoende getraind en opgeleid bent hiervoor geldt het volgen als! U eigenaar, bent van een drone moet, je je registreren bij de rdw de rdw dat is dat. Bedrijf die je kent van dat, je kenteken moet laten overschrijven gewoon echte voertuig en de dit is gewoon daar daar laat, je dingen doen voor, je auto en je tegenwoordig ook, je trek er volgens mijn moeder inschrijven maar dus tegenwoordig, nu ook een droom die hadden, blijkbaar Weinig te doen of niet genoeg geld of samen, je moet daar dus nu een, exploitant nummer aanvragen en die; moet, je op, je dan bevestigen goed betaal, je wat geld kost 23 euro omdat aanvragen en dat nummer dat, je krijgt het ze een, jaar, geldig, dus, ik, Vraag dat aan bij de rdw en ik moet rekening houden dat ik over een, jaar weer 23 euro moet betalen om een, nieuw code van de droom, te krijgen, nu komen, we bij het laatste puntje deze is mooi.

Sligting met een, droom, dan moet. U een vlieg bewijzen v, gemak op ik het is een. Beetje rondgekeken en er zijn een, paar aangewezen vliegscholen en die vragen allemaal, zo’n 100 euro voor een, hele training en dan het examen, erbij nou dat is best wel heel, erg, wat, stof, waar, je doorheen moet gaan ik heb wel, gehoord van heel, veel mensen dat het Best wel basic en makkelijke is maar ze hebben er wel een, soort, drempel van gemaakt, om, je de even over na te laten denken voordat, je een drone gaat vliegen goed hier. We natuurlijk allemaal geen zin in ik wil gewoon, een, droom kopen en een of twee keer vliegen per jaar weet, je wel ik ben een, beetje door de regeltjes gaan spitten en ik kwam dit tegen aanvullende regels en uitzonderingen voor drones die minder dan 250 gram, wegen Bij het opstijgen gelden de algemene regels tijdens het vliegen maar de piloot hoeft geen kennis testen doen, bij, een, vliegschool of vlieg bewijs te hebben heel, scheef, dus, ik, sloeg, hem, op, het internet na een, droom die onder, het, filmen 50 gram, weegt en ik kom uit Zijn de die gi, mini 2 weet, je hoeveel die weg 249 gram, ik maak geen grap de sopa dat ding besteld en daar is ie de groot de design. Mini 2 vanaf begin is geen spons video hem gewoon zelf gekocht en zoals, je ook ziet op de doos 249 gram alles in de doos zit gewoon in dit tasje dat is eigenlijk best wel een heel, erg clean gedaan en als.

Je de tasje met het ritje ook maakt heb, je hier de drone drone is echt heel. Erg klein en hij is best wel compact, opgevouwen dit kan je gewoon in je broekzak doen we letterlijk dit is de controle van de troon. Dit is een. Bakje met alle accessoires terug en natuurlijk de handleiding lossen het boven zakje zitten dan ook nog de extra propellers en een schroevendraaier en nog wat extra tips, tricks. Dit is de controller hij vanavond heel stevig en van goede kwaliteit het grappige, wel eens de controller is groter dan de drone zelf het accessoire doosje zitten meerdere dingen namelijk wat kabeltjes dit zijn kabeltjes waarmee, je je telefoon kan aansluiten aan de controller nog een, stroom blokje. En dit is het kon appartement voor de batterijen en hier zitten ook mijn extra batterij in dit is wel heel, wijs dat, ik, dit heb gekocht want op elke batterij, kan je dus 31 minuten vliegen dat is niet. Heel erg lang, dus als ik, er, nu, drie, bij, hem dan kan, je anderhalf uur in totaal vliegen en dat is wel heel, erg, chill deze heet dit hele compartement met, die, batterij, kan gewoon in een, keer een, stopcontact toen in relaties, gewoon, alle, drie, hoe, goed De droom hij is echt heel. Erg compact die propellertjes die en babbelen wel een, beetje rond er zit geen kliksysteem in dat is wel een, beetje, onhandig, zijn helemaal uitgevouwen heb is hier nog steeds echt heel, erg klein, je kan hem best wel compact in vouwen maar ik moet, er, natuurlijk, ook nog.

Dat rdw nummer opzetten en eigenlijk de enige, plek maar een, beetje plek voor ze is op de bovenkant niet heel, mooi, maar ja, moet. We zijn nu op een plek en vond de vliegen, hebben ook een, hele andere website, ervoor dat, je kan kijken waar, je morgen vliegen hier ik heb hier bijvoorbeeld dood droom en dan kan ik gewoon letterlijk, kijken van waar, ik nu ben dan, kan bijvoorbeeld kijken op De map van is er iets in de buurt werkt niet nog vliegen of zou een, voor, no flyzone en op dit moment; staan, op, een, plek, arm gram, mag vliegen, ga nu vliegen in 4k, 30 fps en het zou een, hele, mooie, crispy, beelden, moet, opleveren dus. We gaan zien opstijgen Muziek leuk om te filmen met dit ding, het leuk, om te filmen met dit in gewoon. U niks van nou het me serieus dat, vind, ik, voel ik die droom die bewegen rond de stad min er zijn dus een paar drone heks die, je echt moet volgen en dat is je moet sowieso, filmen, op een, tijd van de dag dat het mooi licht Is dus bijvoorbeeld met de avondzon dus colin, our op met zonsopkomst en je moet een paar basis, dingen die. Je met filmen ook, hebt moet, je ook gewoon toepassen in het film en een droom en dat is je beweegt niet je camera de hele tijd als, je een shot aanmaken men, weet, je al je gaat ook niet gek de shots, maken met een, normale camera die Helemaal zo zijn moet gewoon studies, hebben en je hebt ook een, paar standaard shot, hierin zitten, trouwens chirurg mij zijn ik denk dat, ik eventjes de droom, terugvliegen naar mij en dan laat ik, even een paar zien dan gaat hij, als het goed is gewoon nu schuin Naar achter dan niet die bomen vliegen nee het net langs en dan zie, je als het goed is nu mooi de achtergrond van waar wij zijn kom, je weer terug, je klaarkomt heb ik heb vliegt nu gewoon hemel weg, bewandelen, ik, kan nu, ook, zelf, terugvliegen de Knoei shot gemaakt het licht, kan zelf terug gaan bijvoorbeeld ook top down shot maken en dan kan ik een, shot maken dat die, gewoon, als een, rok, het gewoon omhoog gaat zeg maar terwijl die ons, volgen daarna, als ik, gewoon 60 meter de lucht in dan selecteer Ik ons en dan starten kan dan kunnen.

We een seksshop maken dat. We bijvoorbeeld de auto weer instappen maakt die nu een, nieuw vet shirt, dat hij dat, hij gewoon de lucht in roken terwijl die eigenlijk de auto nog steeds volgt en dan kunnen wij bijvoorbeeld nu weg rijden en dan heb, je best wel heel vet show hier en Dan rij, je gang weer terug en dan de drone, hangt nog steeds op dezelfde plek want houdt rekening met, het object, die dit, gemaakt ja, dit was een, leuk plaatje ja en eigenlijk vlieg in jezelf terug dat is eigenlijk wat, ie, doet, je kan hem ook zelf Terug ik wil bijvoorbeeld nu echt boven blijven want ik nergens, anders heen noch kijk hoe. U lagen kan komen zonder te lang en dan vlieg ik hem gewoon naar voren, terwijl, ik een, soort van van maak ja die kan, er veel, leuke dingen mee doen het is sowieso ook heel, veel, oefenen, maar, hoeveel, wat, mensen heel, erg, fout doen is ze het Kopen een drone vliegen meteen omhoog en gaan een, beetje heen en weer kijken want hoor, je ziet hele week: ja, dat ze, ding van van een, brood durft niet giga ver te gaan en mijn magische, kijken, hoever, kan moet; u hangen, boven het water, heleen, ok, zo’n, Selecteer ik wil dit coachen, wat, goed gaat en u shop, maken dat, hij, heerlijk, smaken, rondom de boter geen bos in de buurt of snoep hoop het niet. Het is dan wel een, klein, een, droom, maar, kan echt heel, veel, het kan echt heel, veel het is echt alsof ik, een, promotie, video aan het maken van de vorm maar het is echt niet zo ik, bedoel, hoe, vaak, ga ik naar het gebruiken van de Ze mij oh ik, heb, hem, gestopt, ik, raakte, proef, mocht, dat, aan de smaak, bij het perfect over hem handmatig, kan landen Muziek dat, ging heel, makkelijk hier indringer deel week, turen dat, eigenlijk, allemaal ik, hoop dat er, wat, vette, video’s, mee, kan maken en vetten wilde.

Het wordt sowieso veel oefenen, lekker, mee, op kant, je minimaal, je mag ik ben heel, blij maar in ieder geval want voor de duidelijkheid ik mag nu vliegen of plekken waar macht in europa video in mijn raket ene, maar Muziek, born in the city hall, with faith Van is er is massa.

https://www.youtube.com/watch?v=NNazhBQU0NE