Zie ik, resoluut, zon, beeld zou gaan het is een. Laag maken, oh oh ja, ik zei dit is zo vet, nieuw, broodje, grammen, steeds, maken, laatste, dag, even een boot een, keer, gekregen, megafoons, 150 pk sales, marketing, schot, hoe, heerlijk, weer gaan. We knallen we gaan proberen om waar hoor, je with plaatsen plaatsing dagen rechtswege mis nou hij zag, je ziet uw boot nieuwe kapitein die kansen, youtube, kijken, zet hem in de boot, en achter meisje, je gaat dus de wereld, aegon de reis, misschien, als geschonden, sorry, te Schijnen op, ok, nog, maar, vooral, bye, bye de vrouwen in deze, vent, zo, ver, als we gaan hier wel lekker kleine sjorren maar ik zou gaan, onder, ijs, kwamen, zover, blijf, jongens, toen alles was dat, heerlijk windje, het leed, snel onder de bovenste gooien, oh harder, erop. Muziek ja, het is Muziek mooi maar, onrecht, niveaus minuut er niets, mark hele, kijken mijn keuzes, Muziek, blijf, hem clare ommekeer, neem, je leuke soorten steeds, succesvol, doelman, zo, dom tracker verwijder, bezig zijn super mooi heel, groot, erop, sleuf, redden van de cutie, morgen lekker, begin van De dag een de bomen horen is niet: gebleken nadat, we al een, prachtig mijn keeltje, hebben, gevangen vrouwen verder richting de termijnen stek en dan eens tijdens het varen, zie ik hem s of een, blauwe ogen vis springen en ik goed naar sander, my my my my Dat is de favoriete, vis van francis die, je altijd al eens, willen vangen zonder zich nate is een, konijn nou, daar, maar eens, even op wat, er gebeurde, oh mijn, god het is een.

Mooi meisje, oh boy, oh boy, oh boy! Oh boy, oh boy, oh ik, heb, ik, hoop dat, je er, achter komen de doop is bent hier gaan vreemdgaat dus wat ik hier zouden ze horen ook voorbeeld van de wil, 425 maar ja met een, beetje open met, met jou, my my my my oh ja. Kijk op wilders, willen, neumagen, dhron, mooi goal voor mij om hem, aaien maar vervangen, Muziek, nee, maar, ziet, er, nog heel veel is iets, zachter zwemmen, betreft, een, een, jaar, verbouwen ja, ex draaien op die. Naam is hele mooie of er gooi hem op, em, vollbehr draaien. Super mooie latere zijn zien het is echt super dik, aan, wat, toch dit dan wat is echt een, dikke man, dit is de snelst groeiende vis uit de oceaan hij spijt druk, oh wauw deze me altijd, al willen, vormen kijkt kleuren de kleur, hele tijd, echt niet Normaal hij zou, je bij overbelicht wauw, wat een, vis, jongens soms, gedaan, kun, je een, plaatje, maar ja, zeker dus, f, en heeft dus ook at je om op in een, bus of tram ja, dan ook een de bron, vis, zo ja, heel, mooi, echt heel, graag. Rest nam, plaats ja, ga ik en ja, ik, heb, er, ook eentje die split, lead at my my ja, wanneer grootste denk ik heb mijn camera pakken zonder en dan van de gopro, stop je gooi gaf deze grotere omzet in hele grote ogen, gooit, 5 meter uit Vijf meter uit boos ja, wat wil, je nu, draaien nu draaien met je dit ooit met wat, ijs, boekje, zo, bij jou, als puccini, oh dit is echt, nieuw grotere, hij, sprong, waarheid raarder is het, nog altijd doe is het, is al, die zijn, veel, groter, geen Bingo bonus stokje, oh my god, dat is veel.

Groter dan die van het, deze grote of dat Muziek thomas gekkigheid nederland en super alleen. Oh, my god is, is yes half vis in een, blije het niet eerder een hij is er. Het is zover. Dit wil jij ja, 3 dus de gouden start van de laatste, dag ik vind deze, vissen, echter, blauwvintonijnen, spark event maar in deze toch echt, waar, kleur, alles, zo, mooi ja, dit is de mooiste, vis van doosje, ik gesloopt, plaatje van schieten ja, gooi, maar, terug ja, Formatief hoe yes, zo stil zo zijn de bal, viel zo ja, hier achter, elkaar, 3 voor zover choice, hebben gewoon de mama van dit was onze laatste tool, soort hebben, nu zo vet en dat is alleen nog in de ochtend, moeten nog heel; wat, ja, ja, ja, Ja: ja, ja, ja, moet, ik, heb, een, dikke, jongen, Muziek kijk die kleuren, prachtig, ik ben gemene in het liggen midden, dit ja, direct tot wel iemand is moet heel, 5 wat, mais, mas, mas mijn, paspoort, hier links, links, links, links, links, links, hier, als, ik, ook, Maar, je kunt tony tony meter, boven in dat, ze nu de mais, voor, dus, hele, school ja, mama, je onder cent, naast dat, rode ding, nasa bedrijf, wel whaha, oh nee, dagdeel of komt de snoek, 8. Rome was niet zo, oh de my maar ja, wat een, heerlijk, weertje, om mooie, laatste, dag is dit zo echt man, kijk eens, even om je heen dit is gewoon.

Dit is spanje met de blauwe, lucht fel zonnetje genieten zijn lekker en rondvaren met mas gevangen ik heb kon eerste minuut blauwvintonijn tje gevaar zijn nu het speuren op zoek naar grote vis jullie de hele week, op gewacht op deze, dag op dit leert, je maag in De naam zeggen niet h, ja, echt wel, nu, nog, een blauw in termijn, grote kapitein, weet, jij het was kwam een, vissen vinden de vissen weer een beetje vet met wat, je aan het stille komt helemaal goed mijn niet. Dat is hebben in sikkens leed en oma. Golven met 100 gebeurt ben aan het drone vliegen en ik ben zon, beetje veel met de boot het gaat best goed in maar pensionnetjes ik de slaaf mijn shirt shop de nieuw, shirtje ik wil zijn, shot maken dat, je zo omhoog vliegt en dan met met je Camera naar beneden kijkt het zo de boter, onder doorkomt en op dat moment, zie ik ineens zo duur in zon beeld zo gaan, we dus, je samson het grote gevaar met de drone, ik weet nog niet nu op dit moment of het allemaal zeg maar dat, alles Fout ging op de koperen staan maar ik, weet een, mijn, kobo, draaide, toen, ik, uit water, kan, dus ben je verkoop aangezet maar in ieder, geval, hij, ging, weer heel, gericht en toen kwamen de buurt; intrige? U hoe? U een knal in het water, ik dan maar een moment, ik pak die troon en ik springen van een.

Idool is het zinken en mijn zonnebril hier om hoofd af en pet ging, kwam hoofd af maak het zo veel adrenaline en het leuk paar meter, diepte hoezo omhoog en ik zie zo zon drie zo aan, om haar, zinken dus ik pak die ook, nog, zeiknat, mooie Hebben net blauwe te weinig gezien dus ik, hoop dat hij, er, ook, zo, een, aangekomen, maar, jeetje man, ik sta te trillen van eline en ik heb er, gelukkig, een, goede, droom, verzekering dus is goed. Schaken nieuwe is dat. Scheelt nou spectaculairder we hebben trouwens net de reden gevonden dan mijn droom de stukken kijk hier zie, je een elk potje twee propellers liefde nog maar, een naam en waarschijnlijk is dus gewoon schroef, los geraakt dan heeft hij geen evenwicht me ook, even zien en manderijnen kist. Je drijven we hebben gezien dat, er, kleine, visjes, onder, liggen, dames, hoe krijg, je ze probeert, filmer ja, oma zullen, we echt naast, je moet weg vijf, centimeter, naar school om, achteruit zien my mind: wat ik, zeg, op, mijn, maar ja, het, my lai gast er, zit, Meer over mij hoi hoi hoi in x, noemen ja, zover, tijd, voor, pauze ja, het is hartstikke zodat ik, doe, ik, midden, op de dag een, beetje het tijdstip op uw of minder vangt om het wel, nogmaals erachter ook nog, twee, keer, aan, wie, meer af in Mij kijken wat, lekkers, kunnen regelen; u zon, pizzas, je of drinken of oostelijke, niet een, beetje, meer, zin, op, ok, laatste, dagje, nog, even heerlijk weer eigenlijk, spaans, weer, heerlijk hebben dan die na 10 dagen harold rio en man, zo heb, je een, paar, blikjes cola, gescoord Jongen ja en een pizza, lekker, hoor, mij super tl, het ruikt, erg, goed, moet, ik, zeggen komt de ons, taxi dollar ik heb honger, ik, heb, je er zit een gat in mijn, lekker blijven, zoiets, moeten, echt, goed, genoeg, om onze, laatste, tas, je zo ja, je Moet zeggen nog een, flinke termijnen scheuren die zo gul drukken in denken dat de mensen jou toe nou workout video hebben, gezien ja, lieve mensen, hebben, jullie mijn to work out.

Gezien wordt die mag, je echt niet missen heb, je hem nog niet gezien gaan sowieso kijk want hij komt aan het eind video van de video komt die boven in Gelach lekker hoor uur nou jongens zijn enkele zinnen, jochie, wil, mooiste afremmen Muziek met een, verrassing dat. We cup zonder te mooi vis, Muziek heijstek Muziek kijk slavinnetje, beroepen, snel, kraait, er, een, vet, een heel, goed heel, erg, h, nou, wat, gaat review, lekvrij vieze heb meneer park. Rond toen is ie ja; oh ja, leuk en boven te naaien, op een, opmerking, doden, voor, hem, op een run draaien; ok, oh ik, heb, een, lijk, ik, heb, een, lijn, gaat, goed, gaat, goed, een, nieuwe mam, oh gast, bij de drie is de red ik vind Het een mooie trail niet mike tyson ponys gek een, mooie, op van diego op het, jim crow, ik ook; oh, my god, het echt zon via lekker moet, gebeurt door, kon het heel, hard, ik, ook, op de jungle pad jt ja, Muziek helaas, Muziek, moet, ge, marnix Pool kijk of jurkje, oh hallo, punt op, hoofd, goedemorgen van heb, ik, je aanraden, je kan evengoed voor die je ik denk dat, daarom wordt, er, wordt, gekoeld ja, ik heb, echt, grote eraan. Oh my life. On your mind, mijn op ja anders jeetje mens wat was dat. Vet dat laatste, dag je wordt zo ontzettend afgemaakt dit moment hebben zon die anak is hebben over ons heen jagen vogels jager vissen blauwvintonijn tjes little ponies in het zelfs een boel, het journaal gevangen en ik ben voor, het eerst in mijn, leven echt, gespoeld, dat, gewoon, Mijn lijn op, als kat in huis, raakte een, leeuw tony ondertussen van kiko, gewoon nog, eens een, potlood dit is een.

Visje van amper 30 centimeter de tekst zo hard met, jeetje man, wat een, avond, ging, ik, vind, het echt, geweldig, wat een, afsluiter misschien komen nog zo meteen, paar, echt, dikke te weinig, tegen, meneer, wel, mijn, vakantie kunnen me stuk, mijn, dag kunnen, jongste van je links; Hallo als ik, heb mijn op de laag is dat: ik toen animatie, eten deze van op, je op hier maak, je van 12 en zo mooi ja, ja, fack, aan, voor, ga weg joh, Muziek de rechter, atrium Muziek zo mooi, Muziek, voor hen en Muziek, maken wat Gebeurt er op een, dag speeltje, allemaal huis, wij, zijn een, schema, Muziek, mijn, auto maier Muziek grote schotel vimeo, zit, gewoon, op, zeggen, zo, kon, ik, ook, om de goal door, bloso kunnen, vallen nu met mijn, mind mappen de gekte, ging door. We kwamen op een gegeven moment bij een, schooltje, terecht een, schooltje ansjovis die omhoog waar en gejaagd door de kleine blauwvintonijn tjes en door de kleine teenies en te gebeuren dit misschien wel de meest epische beelden die ik ooit het was gelegd in mijn vis, carrire zo Graag ik heb gewoon onder water de jacht van de tonijnen, kunnen filmen maar gewoon met de wc regenboog vanavond boerka kunt ook gewoon helemaal dan vandaag het risico te gewaaid regen en van gewoon, kleine vouwen vindt en lijntjes en wilt. U niet onder de foto meter tot een dat volgens mij is dat van de gevecht, tot de coco fris jong Muziek een, nuenen Muziek en Muziek nederland sorry, Muziek, Muziek, Applaus, Muziek de Muziek, hoe Muziek, dames, neer hier se maar de ansjovis is het zilver en goud Met de tonijnen achteraan jagen waar eigenlijk, om deze, hele delta in het hele zeegebied, hiervan, leeft, nu zo in de mode zijn niet, bang van de boot, zoeken zelfs een, soort van schaalbaar de boot nu want voor, mij jaren niet op hebben wat hebben het in beeld Gebracht jongens en wat was dit gaf zo dat was het de avond duurt spanje avontuur ik heb onwijs leuke trip gehad hebben drie, dagen kunt; u weer, gehad hebben, deze, laatste, dag echt, afgemaakt helaas niet met een, groot, blauw, witte, wijn, maar wel met super veel, kleintjes Met mijn ma is met, andere woorden, willen, vangen ik, hoop dat jullie, thans onwijs leuk vonden ik vond, het niet veel gezeur met deze boys en girls.

https://www.youtube.com/watch?v=z3KR4_UDn8I