The time i need ribroast samen met de nieuwe, smart controle van die gi, zien, je kan ze vanaf nu pre order, op de website van cool en in deze video laat ik, je zien wat de vetste. In nieuwe spek zijn van deze, deur op het moment, dat, je deze drone daadwerkelijk, kan kopen komt er, ook een, uitgebreidere, review video en mocht, je leven de toekomst dan verschijnt er nu een link, naar die video met, nog meer informatie is dat niet zo dan gaan Vooral de komende dagen ons kanaal in de gaten maar voor nu het is een. Lichte, deur, naar, recht, 249 gram, geen droom, cursus nodig en wat nieuw is, is dat. Dit symbool een, kwartslag kan draaien voor toe en vertical shooting zo dj dat, noemt, je kan dus ook kiezen voor deze nieuwe, smart controller waardoor, je geen telefoon nodig hebt maar, het grote, scherm, kan gebruiken, om de drone te besturen en ondanks een, lichte gewicht en zijn Kleine formaat vind die gewoon in 4k in 60 frames, martijn te lange, intro, hier, zijn, wat, beelden, Muziek, ok, wat vond, je van de beelden lekker wel toch en dat is echt een, hele kleine, drone de kwaliteit die is natuurlijk belangrijk maar, het grootste voordeel van de Miniserie sowieso is natuurlijk dat, ze twee, dat 49 gram, wegen en dat betekent, je kunt het wel kopen registreren en vliegen zonder dat, je een, droom cursus, nodig, hebt, een, tweede, voordeel van het, lichte gewicht is de vliegtijd.

Het is een. Kleine droom met een, kleine, batterij maar ondanks dat haalde ik, nu 20 minuten uit deze vlucht klinkt misschien, wat weinig maar de waarde, echt heel, erg hard het stroomde bijna zou ik wel zeggen die, die, hij, claimt 34 minuten maar, ik, denk, op, een, lekkere, zonder, dag En met weinig wind dat, je er wel vier, tot zes en twintig minuten uit moet kunnen halen denk, je dat is nog steeds een, weinig dan heb, je altijd nog de mogelijkheid, om de fly. More kick te bestellen dan krijg, je extra tellers en ook extra accus voor meer vliegtijd want echt nieuw nieuw is op deze drone en tot nu toe op, geen, enkele, andere dienst die, hij dwingt te vinden is is to further goals. Juli de gimbal kan met n druk op de knop wisselen van landscape naar portrait mode iedereen filmt en fotografeert natuurlijk sowieso alles voor instagram, en tikt ook en alle content die. Je daar ziet is sowieso een, meegeren meer te procent voor de tol, video dus dat hij dat kan is echt perfect, je hoeft niet je landscape shot stijgen knippen waardoor, je de resolutie verliest maar gebruik de volledige resolutie van de sensor in dus. Die verticale stand: je krijgt, ook een, verticaal bestand in de beste, kwaliteit meteen, ready, om te posten om de resolutie die. Heeft is 4k hdr en je kan dus 4k filmen in 60 frames en dat zijn dus heerlijk soepele beelden en als, je wilt critici ons ook nog eens vertragen, plus hij heeft een, slow motion stand waarin, je 120 frames kan filmen in 1080p, er heeft, hij, ook Master shot squeaks joodse, andere wetten, vlieg functies maar, daarover meer in de regio die ik nog, moet, gaan maken, wat, ik, voor, nu, nog, een, laten zien is de nieuwe.

Smart controle deze is aanzienlijk goedkoper dan de vorige, smart controller en het echt briljant om in de controle zoals deze te vliegen het scherm is groot helder scherp ook en je dus geen telefoonnummer om, je dromen te kunnen besturen wat, je wel echt, even in de gaten. Moet houden is dat het kleinste, pakket, wat, je kan kopen voor de dj mini 3 pro geen controller heeft dat klinkt misschien gek maar er zijn natuurlijk mensen die hebben al een, droom en die. Oude controles kan je gewoon koppelen met deze nieuwe 2 heb, je nog geen drone en je hebt een punt woning nodig kies dan zeker een, pakket waar bijvoorbeeld die oude controle wij zitten of je kiest voor de drone met deze, smart controller wil, je lang, kunnen vliegen Dan kan, je ook nog de flymo keten wij doen al die, pakketten die stellingen, geval, op, onze website klik dan, even op de link, daar kan, je ze ook allemaal vinden er is nog n ding wat me opviel in maakt mijn klein beetje zorgen over maken en Was een melding linksboven in het beeld van de controle en dat waren de recommend it flies er ons, als, je er op klikt dan krijg, je een hele mooie kaart te zien en als, je wilt zelfs in satellietbeeld en deze geeft aan waar, je bel en niets Zou mogen vliegen alleen ik, weet zeker dat deze info niet klopt de no fly zone rondom rotterdam airport bijvoorbeeld is veel groter dan op deze kaart wordt aangegeven ik, denk, zelf altijd in de go tronen, heb een, als, je deze twee kaarten naast elkaar, legt, zie, je Dus dat het, gebied, daadwerkelijk, een, stuk groter is dan die, gi, zelf, aangeeft, ik, weet niet of dat.

Dat zo is omdat hij officieel nog niet te koop is dat. Ze het misschien nog update voordat hij in de winkel ligt maar ik zou, je in ere van willen adviseren check altijd de droom kaarten of the go droom app die, ik gebruik, om te, checken waar, je wel of niet kan vliegen want en blijft het veilig voor Alle mensen om, je heen veilig voor jezelf en veilig voor, je portemonnee want je wil gewoon geen dikke boete te pakken, krijgen, ok, cool dat was een, voor, nu, je kan hem dus preorder op de website van coolblue, er komt nog een, uitgebreider, reviewen, voor, degenen, denk Ja ik wil, veel, meer, informatie hebben, als die. Er is dan verschijnt die nu in het bovenste blok, hier in deze video zo niet t leven, gedeeld, ik ben er, mee bezig hij komt eraan en ik wil, je vooral bedanken voor het kijken naar deze video ik zou zeggen veilige vlucht en ik zie, je graag.

https://www.youtube.com/watch?v=WDY0kIUlirQ