Droom die onder veel, regels, uit, kwam, vanwege, zijn, lage, gewicht de dit jij het mini 2 nu is er dus jij mini 3 pro met, meer professionele features de vraag is nu. Zijn al die, grotere drones, nog, wel, nodig, het magische getal van 249. Grap waarom is dat zo belangrijk nog, even in het kort de sinds 2021 zijn er europese regels in de hele, eu gelden ze zien worden drones, ingedeeld in categorien en klasse simpel, gezegd, worden, voor, amateur vliegers, vooral, geclassificeerd, op basis van gewicht, voor jones, zwaarder, dan twee Land 50 gram is een: theorie examen verplicht en als je met een, droom boven de 900 gram in een, woonwijk wilt vliegen, zijn extra vragen en de verklaring, dat, je ervaring het noodzakelijk voor drones, onder de 250 gram, gelden allerlei vrijstellingen, je hoeft alleen, je drone te Registreren en geen examen te doen ook mag, je daarmee boven bebouwing en mensen vliegen mitch en niemand lastig valt maar natuurlijk zijn er ook, voor, deze, lichte jones een, aantal beperkingen zoals, het vliegen in de buurt van luchthavens in boven natura 2000, gebieden Muziek, als, je de Twee jones hier naast elkaar, ziet hier het mini trainee de minuten, lijken ze praktisch, even groot en wat knap is ze zijn praktisch, even ligt dan het 249 gram, dus 1 gram, zwaarder en ze zouden in een, zwaardere categorie, geval, af, dus, veel, meer, regels, geld, nadeel, Destijds van die, mini 2 was dat. Hij ja, hij moest heel klein en licht blijven dus had hij geen sensoren om objecten te vermijden dat heeft de minuten ie dus wel voorkant en een 2002 aan de achterkant is er twee en aan de onderkant.

In de wat. Je gemist zijn de zijkanten nou wat ook opvalt is dat de propellers iets anders gepositioneerd zijn dus zo hangt die in feite recht in de lucht omdat deze wat lager zitten en wees dus wat hoger de gimbal is ook wel een, stukje groter cameras verbeterd en ten Slotte is de accu ook fysiek een, stuk groter geworden maar desondanks voelt hij heel, licht Muziek de nieuwe, accu heeft een standaard capaciteit van 1453 militair wat goed is voor maximaal, 4 30 minuten vliegtijd dat is iets. Meer capaciteit aan de mini 2 met 2250 medium per uur die zon 31 minuten in de lucht kan blijven in de praktijk is de vliegtijd. Lagere opgegeven want standaard wilde. John al terug naar, het startpunt alsnog 15 restcapaciteit over is al, is dat. Aan te passen dat de accu groter is dan die van de mini 2 heeft een, reden wat er, komt, nog een, tweede type, een, grotere, accu capaciteit in dezelfde behuizing de maximale, vliegtuig wordt dan 13 minuten langer tot maximaal 47 minuten maar, deze, wordt, alleen, buiten de Een? U te koop want anders zouden mini 3 boven de tegels 50 gram uitkomen en in een, zwaardere categorie vallen hoeveel die gidi, grotere, accu, officieel hier niet gaat verkopen is het goed denkbaar de rivier een, omweg toch te koop, zal, zijn, wat, betreft, een controller, zijn, er Drie opties de eerste is gewoon geen controller nou, misschien heb, je al een, dj troon kun, je gewoon, je oude controle blijven gebruiken niks mis mee heb, je die niet of wil.

Je nieuwe dan is dit gewoon de standaard dj controller en die kennen. We natuurlijk ook hij ligt lekker in de hand en van hele, goede accuduur in telefoon die bevesti gewoon aan de bovenkant via dit klepje en een kabeltje de ander maar toch is nu een extra optie dat is deze, met, een, ingebouwd, scherm, dat, scheelt, je het op. In handelingen gezin de franken gewoon, je broek, zou blijven zou wel handig, als, je gebeld wordt er van bericht ontvangt; u hoeft, dus niks meer te bevestigen een, klein, nadeeltje van het scherm en salty vee aan de onderkant gepositioneerd in plaats van de boven een, teken dat, Je duim me een klein beetje over hoeken van het, scherm regen valt goed mee te werken Muziek de mini 2 heeft een sensor met standaard, afmetingen, maar die van de mini 3. Pro is een: stuk groter vergelijkbaar met die van de samsung s22 ultra smartphone hij is niet. Zo groot als de sensor van de r2s van een inch maar komt dicht in de buurt de beeldkwaliteit is daardoor een. Stukje beter want een grotere sensor, betekent doorgaans een, groter, dynamisch bereik meer scherpte en betere lowlights prestaties, dat, laatste, konden helaas niet testen want het, is verboden om na zonsondergang nog te vliegen verder kan de mini 3 filmen in 4k met 60 fps waar de mini trailer. Zeker op 30fps de cent soort telt 48 megapixels maar gebruikt en kwam pr filter met, plakken van twee keer zei pixels die dezelfde kleur licht opvangen de uiteindelijke foto resolutie komt uit, op 12 megapixels ook hdr 1080p slow motion en digitale zoek behoort tot de mogelijkheden.

En de lensopening heeft een vast diafragma van een, punt 7 nieuw is de optie om, verticaal fotos en videos, te maken, speciaal, voor, platformen, als tick tack en instagram de kimball, draait dan 90 graden Muziek extra en op school fardens werkt in de praktijk, zodat kennen van Eerdere detail drones de zij het met dat kleine, buks omdat was toestel draaide op 30 software waarbij, we af toen hulp vensters met moeite konden wegklikken het volgen van objecten of personen en het tegelijkertijd ontwijken van bomen en bordjes werkte in de praktijk, goed hij, kan objecten Automatisch ontwijken door een route, ernaast eroverheen of er onderdoor te kiezen maar soms is hij wel wat, conservatief, zo, durfde hij niet door, een, opening van boomtakken te vliegen die echt ruim genoeg was en soms raakt hij het onderwerp kwijt, je werkt in de praktijk wel dat De mini wat, vindt gevoeliger is dan de grotere drones, zoals de magic serie toch leidde dit s, tijdens onze vluchten niet echt, tot problemen de mini 3, pro houdt zich, prima staande ook aan de kust en produceert vrijwel altijd vloeiende, beelden, bij, harde, wind krijg, je een Veel iets eerder een, vindt, waarschuwingen bij de grote troost de verbinding is redelijk stabiel in een, open veld, waar, tijdens onze, test krul een, paar, keer een, melding van een, zwak signaal in een, keer van een, verbroken verbindingen waarna de drone terugkeerde en de verbinding, weer hersteld. Werd Muziek de prijs willen mini 3.

Pro is een stuk hoger dan van zijn voorganger waar de mini 2 op dit moment voor zon 450 euro te koop is krijgt de versie met de standaard, rcn een controller een, adviesprijs van achter, het 29 euro zonder kunt zal er wordt dat en zeven honderd negentig Euro dat kan een, optie zijn, als, je al een, andere design, rode hebt, die, je wilt houden de nieuwe rc controller met ingebouwd scherm met 700 dit helderheid komt de adviesprijs uit op 999 euro wil, je extra accu propellers en een bijpassende tas dan moet, je daar Bovenop nog de fly market kopen dat is nu een, aparte losse set de prijs komt dan boven de duizend euro uit wat bijna twee keer zoveel is als. Een mini 2 combo set toch valt daar wel iets voor te zeggen voor veel mensen zal de mini 2. Voldoende zijn maar, wie, meer, wil, heeft, er, nu, een, interessant, alternatief bij de mini 2 is en blijft een stand alone: vanwege zijn gewicht, waardoor, je heel, veel regent komt, in de prijs, natuurlijk het gewicht en de voordelen van die, gelden voor deze 3 pro ook maar Dan aangevuld met heel, veel voordelen zoals die betere camera en natuurlijk die sensoren rondom, wat, gewoon, zorg dat, je minder snel quest maar het komt ook met een nadeel en als de prijs van deze is aanzienlijk.

https://www.youtube.com/watch?v=FM8nWgG3a7s