Ev3 is echt super chill de batterijduur is top de connectie tussen de drone en de controller is top de controle tijdens het vliegen is ook heel, erg goed en de beelden zien er natuurlijk super goed uit voordat ik in de specs, thuis kijken. We eerst even naar de fysieke eigenschappen gram, deze nieuwe drone ten eerste zijn, we drie versies van de melk, 3 namelijk de nep ik drie de magic, the fly more combo een de magic drie tienen combo ik heb in deze video een, standaardpakket getest en wat, je Meer krijgt en wat een, droom meer, kan als, je gaat voor een, groter of een, duurder pakket, ga ik, je allemaal uitleggen in deze video wanneer gaan voor, het standaardpakket dan krijg, je natuurlijk de dj, meg 3 er zit ook de standaard controller bij die je misschien Kent van oudere modellen dat is de kantoren waar, je telefoon in klikt er zitten ook een, hele, berg, snoertjes, bij zodat, je elke telefoon die bestaat, uit, ongeveer kan connecten met je droom dus dat is wel super handig en verder zit er ook, nog, een, oplaad blok, Wijn in dit blok kan je de drone opladen en met usb c pro tegelijkertijd de controller dat. Al super handig en je krijgt twee, je reserve tot pellers en 2 er is enige knuffeltjes voor de controle laten. We beginnen met de deur hij kan een, hoop meer dan zijn voorganger de merk 2. Pro maar hij is ongeveer even groot opgevouwen zeker en uitgeklapt heeft hij mijn gevoel iets bredere spanwijdte en staat jou iets hoger op zijn poten en dat is handig als, je de opstijgen of landen op plekken waar zand of andere lastige zaken op de grond liggen en Heeft 920 gram, hij heeft geen ce label en dat, betekent dat, hij ook in categorie 2 en dat, betekent dat, je een, droom pilot basic cursus, nodig hebt om met de drone te mogen, vliegen nou die cursus die wint, je gewoon, op onze website of onder de Hier rechtsboven in de video als, je de drone, we uitklappen dan moet, je eerst zijn melkor afdoen dat was dan vind ik het een, klein, beetje op lijken nee ik doe de leg, maar dat, harnas, wat, hij heeft is echt.

Super handig om, je het wel mee te kunnen opbergen de oude manier bij andere drones met zon plastic kap dat gaf me altijd, het, gevoel, dat, er, iets, afbrak, als ik het, los wilde, maken en dit werd echt top de kap voor op beschermde gumbel en de Propellers kan je netjes inpakken om ze op hun plek te houden en de magnetische klik systeem is handig en satisfy en leg. Je hem uitklapt dan is het best wel een, grote droom eerste foto naar voren dan de poten naar achteren en als, je neerzet dan zie. Je natuurlijk meteen de kimbo hij heeft twee cameras de bovenste is de telefoto. Mens van 161 mm met een sensor van een halve inch en de onderste is de wine enkel en heeft een micro, four thirds sensor van 20 megapixel een kijkhoek van vier en tachtig graden wie is natuurlijk weer van hasselblad dat zijn de koningen van beeldkwaliteit en de Beelden van die jack and jones zien er sowieso altijd al heel, erg goed, uit, waar zijn. We nu als omdat scoren solution: voor nog, betere, kleur, je kan om het jezelf makkelijk te maken gewoon schieten in het standaard profiel waarvan de kleuren, al echt heel, erg, goed zijn of schieten in h264, theoloog en geeft een, platter of wat, fletser, plaatje, uit de camera. Maar, je kan ze achteraf zelf bewerken en doordat platte profiel zit er veel meer details in de lichte, delen donkere, delen 1 mid tones van je shot en dat geeft veel meer vrijheid, om alles te draaien zoals, je het zelf mooi vanaf januari 2022 kan je 4k Filmen in 120 frames, dat is op dit moment, nog 60 frames hoe dat, sint heeft met, updates te maken en dan kom ik aan het einde van de video door, even op terug en hij vindt, ook 5 punt een k.

Dat is handig dan kun, je in de nabewerking kloppen of inzoomen op, je beeld en dan blijkt nog steeds alles super naar een, scherp omdat die twee camera zegen, heb, je dus nog meer vrijheid tijdens het filmen de 84mm, geeft, je echt het bekende brede drone shot Wat je gewend bent en die telelens zorgt gewoon een, shot waarbij, je onderwerpen die ver weg zijn, toch dichtbij, kan laten zien en het geeft ook gewoon een, andere, look het is het best handig om die lens te gebruiken om de omgeving te scannen en te zien Over andere plekken zijn waar, je zult zo maken zonder dat, je er heen hoeft te vliegen en dat het batterij kost en dat is best wel handig misschien en dat het daarom explore more great als. Je die bovenste telelens gebruikt de kwaliteit van de telelens is prima als. Je niet bezoekt, je kan namelijk ook digitaal inzoomen en alles nog dichterbij halen maar zoals, je ziet krijg, je dan wel echt zult waarvan de kwaliteit duidelijk een. Stuk minder is dan. Je misschien de het dan de sensoren op de troon hij heeft meer sensoren er zit een de twee op de voorkant twee op de onderkant en de vier, op de achterkant en ze ziet ook de hoeken in plaats van dat, ze recht naar voren wijzen en dat. Maakt dat die verbeterde obstakel vervolgens heeft er zijn vlieg minder snel ergens tegenaan ik heb het ook getest met deze boom de drone, rent zelf af en verliefd trager als die takken ziet bijvoorbeeld en in beeld zie, je ook waar waar vandaan komt de al die rode En oranje waarschuwingen in beeld het lijkt een, beetje op parkeren met een, auto die parkeersensoren dan de batterij.

Belangrijk hij is groot en hij zit hier aan de achterkant en je schuift. U de uit zoals je kent van de tien, jaar echt bv, nou, klinkt, dit, jaar dat, je een, verliefdheid krijgt van 46 minuten met een, batterij dan zal dat in de praktijk, lastig zijn, om te halen maar ik was echt onder de indruk van de vliegtijd van De drone ik heb er steeds ongeveer 30 tot bijna 35 minuten uit weten te persen en zoals. Je zag was het behoorlijk gluur nat en koud weer dus op zomerse dagen, ga, je sowieso nog meer uit die batterij halen dan ik heb gedaan voor deze video, ten opzichte van ouderen doos kan je echt een, verschil merken in vliegtijd en dat voelt gewoon heel, erg Lekker nou die vliegt tijd samen met oplossing 3 punt 0 wat verbeterde connectie is tussen de controller en de drone. Maakt vliegen met deze dj imac 3 echt super chill: je maakt, je oprecht geen zorgen meer over of je zon nog genoeg batterijen heeft om terug te vliegen, als, je op een plek bent waar, je mooie shots, aan het maken bent en bijvoorbeeld boven het water vliegen Is veel minder spannend wil, je weten die connectie een stuk beter is ik heb geen enkele keer een hapering of signaalverlies gehad en dat was bij ouderen drones, wel eens, af, dus ook de zon komt op, oh maken, dat connected to gezien dichter automatisch, leugen, waar, je Uit directory home de pallert, joden ik vind het niet leuk naast dat vliegen super makkelijk is en veilige, vroeg is deze, john ook, krachtiger, daardoor kan die sneller vliegen, tot 75 km per uur in sport.

Nood en wat echt na is is, is dat, als die, snel, vooruit vliegt die, jimbo ook, het recht, vooruit, gericht blijft de melk 2 had dat die, bij hoge, snelheden opgegeven met denkt imball niet meer omhoog kon houden zodat, je uiteindelijk de grond, film de dan heb Ik 3 houd hem wel, perfect recht naar voren en naast dat is snel, vooruit kan vliegen stijgt die ook nog eens een, razendsnel op de merk 2. Pro steeg met maximaal 18 km per uur en deze mijn verdriet met bijna 30 kilometer per uur en dat is best wel snel wat ook kan is omhoog filmen tot 25 graden dat is best wel lachen en misschien heb ik dat, ooit, nodig, voor bepaalde shows er Enige is dat de kimpel niet zo ver mee naar links en rechts, kan draaien dus, je moet echt de drone draaien en schuin naar voren vliegen, om het effect, te creren dat, je opzij kijkt tijdens het vliegen dat, vraagt, iets meer skills van de piloot en die. Heb ik natuurlijk dus dit is een, shot, om te, laten zien wat, ik bedoel Muziek goed nog een, ding, voordat, ik deze set vergelijkt met de fly, more kon door, ende sinen combo en dat is de sd kaart slot beetje maf maar, je moet voor, je gevoel De kaart op zijn kop per indrukken niet zo probeerden dus en doordrukken want voordat. Je het weet is je sd kaart of je sd kaart slot kapot; ok, alles wat ik tot nu toe heb, uitgelegd geldt, voor, alle drie de versies van de neiging, 3, dan kan.

Je dus nog kiezen worden flymo combo ende sinen trommel de fly more como dat de simpel is en cent met, precies dezelfde specs of de drone, alleen krijg, je drie extra batterijen zodat, je twee uur en een kwartier verliefdheid krijgt, een, oplaadstation, zodat, je alle drie de Batterijen kan inpluggen en zodat ze automatisch een, voor een, worden, opgeladen nd filters, krijg, je ook een, hele berg reserve propellers en en thans mijn alles past voor onderweg en wat, je nodig hebt voor, je magic 3 dan de messing drie tienen dat is echt een, ander Verhaal, je krijgt dezelfde toon als in de andere twee pakketten met dezelfde gumbel en dezelfde cameras en en grote verschil is dat, die kan filmen in apple prores, 422 xcube bestandsformaat dat is en video codec met inch een, hoge, beeldkwaliteit, die, beelden die eerder, veel meer data En informatie dan die, we gewend zijn van h264 of haat e65 bestandsformaten en het maakt het echt een droom voor professionals die bijvoorbeeld, televisie, reclames moeten filmen of andere grote reclame uitingen waarvan de beeldkwaliteit van het, allerhoogste niveau moet zijn waar, je rekening mee moet houden, als Je zon drone hebt is dat niet alle computers, dat zomaar, kunnen bewerken, je echt een, nieuwe macbook nodig bijvoorbeeld met de m1x of en een, pro tip om, die, beelden te herkennen en dus te kunnen monteren, als, je dat, wilt daarnaast heeft, nisine, ook, nog, eens, een, Intern geheugen van een, terabyte en daarmee wordt het eigenlijk een, soort van vliegende, ssd maar effe serieus een, terabyte, stel dat, je dit wil helemaal vol schiet dan zit er, ook, nog, een, speciale, kabel wijn die, je droom kan connecten met je computer en dan kan, je Een ging per seconde, dataoverdracht, doen, zodat, hij wilde, ook binnen, no time je computer staan en ook dat is in c wat.

Nog meer anders is aan de signe kon wel eens dat, je de nieuwe dient jouw arsi pro controller krijgt hij heeft andere knuffels voor meer controle hij heeft nieuwe antennes, voor, nog, beter bereik en vooral een, ingebouwd, scherm, waardoor, je geen telefoon meer, nodig, hebt, om te; Kunnen vliegen en dat lijkt me echt cool wijst, weer les in de scene de combo, krijg, je nog meer en dave veel op is ook, die draagtas en de reserve, propellers maar het grote prijsverschil en ja. Het prijsverschil is echt gigantisch klikbaar, even op 3 waar zie. Je dat vanzelf komt vooral de die video codec dus die prores 422 een cue de terabyte interne opslag en die arsi pro controller die, erbij krijgt, op, zich, vind ik het best wel jammer dat, ik, dat, wanneer, kunnen, testen, maar, wie, weet komt, het in de toekomst. Want er zijn een, paar dingen die je misschien hebt gemist in deze video en het kan, kloppen op dit moment het is nu november 2 is 21, is deze drone eigenlijk nog helemaal niet af er komt in januari 2022 een hele grote software update aan en dat Er loopt een, hele, hoop functies mikmak, wanneer een, lijstje erbij en dat zijn bijvoorbeeld de hype. Relapse shows de meeste shots active tracking, boonen wint een shot. Quickview was van de namen. Shots en op die 4k 120 frames, wat, hij, dus nu nog steeds doet in 60 frames tot en met januari zit dat, hij nog, niet op en heb ik dus op dit moment ook nog niet kunnen testen en als, je hem koopt voor die tijd dan moet.

https://www.youtube.com/watch?v=YnXD4UvVxyA