The magic 3 is het natuurlijk, ook weer zo en ik kan, je vertellen dan zaad een, hoop mensen op die messing 3 pro te wachten waaronder ikzelf dus ik, ga vandaag vijf, dingen, voor, jullie, testen, om te, kijken of deze drone de hype, waar kan maken Muziek, Als eerste ga ik kijken naar mobiliteit en vormfactor natuurlijk enorm belangrijk voor fotografen en videomakers want je hebt al genoeg, spullen bij om allemaal, mee te sjouwen dus hoe kleiner en compacter hoe, beter het imf, ik 3 pro heeft het, vertrouwde magic, ontwerp, ingeklapt, lekker compact en Makkelijk te vervoeren als, je een fly more combo koopt dan krijg, je er echt van alles bij waaronder deze tas wij alles dus een mooie in kan meenemen en die kun, je ze, als omtoveren tot rugzak ook dus daar is eigenlijk echt aan, alles, gedacht, behalve aan Het eigenlijk man, heel mooi in china, nu ook, weer, niet maar, wel, functioneel, als, je de drone er dan zelf bij pakt dan zie, je dat, je niet meer hoeft te pielen met dat, stomme plastic kapje, wat wat, op die oude, getroond, maar, er, zit van hele, Constructie omheen en als het voor dat, rondje dus eigenlijk, gelijk alles beschermt de camera de propellers zitten er mooie ingeklapt, het lijkt, eigenlijk, wel, een, beetje, openen, op, een, mondkapje op de passelijk in deze, tijd uitgeklapt ziet die er, een, stuk, agressiever, uit dan de mavic, twee Hij staat wat hoger op zijn poten en dus best fijn zo kun, je bijvoorbeeld makkelijker uit het gras opstijgen zonder dat dit de onderkant, raakt of dat de camera is tegenaan vast, loopt al zit, wel goed bij, the magic 3 dus als je het in verhouding kijkt Natuurlijk want voor wie maximale kwaliteit wil is dit compact, als, je bijvoorbeeld vergelijkt met een dit jaar in spire.

Maar is lichtgewicht en compact nou echt heel, belangrijk voor, je ja, dan zijn er, betere, opties, zoals bijvoorbeeld de dit jaar mini 2, want in vergelijking met die. Is het toch nog, best wel groot, je zou het misschien niet zeggen, als, je hem ziet maar snelheid vind ik ook enorm belangrijk want ja, misschien ken je het wel dan ben je op een, toe op, vakantie, je wil snel, even een shotje maken en vervolgens staat Iedereen een kwartier op jou te wachten omdat jij, je droom moet uitpakken, ik ben eens, benieuwd hoe snel, het gaat met een, merk, driepoot Muziek keek hem, alles, kwalijk, wat, ik, nodig heb bij de kamer, 8 staan dan ga ik, beginnen, 3, 2 1 go Muziek, nou Volgens mij viel het mee maar door de kou, denk ik dat, het, normaal, eigenlijk, nog, wel, ietsje, sneller, kan Muziek, kan ja. We zijn even aan het opwarmen in de auto en ook gelijk naar een, nieuwe locatie aan het rijden want ik, weet een, mooie plek in friesland en daar kunnen. We perfect testen hoe de drone, echt vliegt, dus, het, vlieg comfort want dat, is ook, belangrijk, Muziek, Muziek, wat, eigenlijk, gelijk opvalt is hoe, stil die is of niveau, het is gewoon. Een, aangenaam, geluid, je hoogte wel zo maar het is niet. Zon hoog geluid wat wat de oude, the primary care bijvoorbeeld handig de mini vliegervaring wordt natuurlijk voor een, deel bepaald door de die via controller die, licht zoals, je gewend bent lekker in de hand, is zo compact en slim mogelijk gemaakt en de accu gaat lekker lang.

Mee ja en als we dan toch over batterijduur redden hij zou op papier zou die actie dus 46 minuten moeten meegaan dat eigenlijk room belachelijk, natuurlijk, als, je erover nadenkt wat bijvoorbeeld met effusie drones, kun, je echt maar een, paar, minuten, vliegen, om, je plaatje te schieten Maar het zijn ook al flinke joekels die batterijen quaedvlieg werk doet hem s3 pro alles wat, je gewend bent van de mes of twee maar dan nog nt ietsje beter hij is super stabiel wendbaar en als, je wil ook behoorlijk snel zoals, je gewend bent van deze Controle kun, je dus filmen in machine normaal en en sportmode de sinus tand is zoals de naam al zegt van cinematische beelden lekker slow and steady normaal zit er een, beetje tussenin en midden sportmodus gaat hij echt, op, zijn, hardst dan haal, je horizontaal 21 meter per Seconde en de stijging snelheid is ook flink op geprikt na acht meter per seconde, ok, jongens, dag jongeman een, beetje, film, welkom, op, plaat, ging, je wat is het. Ergste is ik ging, er, heen, om zon, orbitz op te maken en dan zit er is koningin. Marie op de kom hele update, ok, nou ik heb het is even opgezocht. Inderdaad die quickshot zitten, we niet op master, shot, zitten niet op panorama, fotos zich, niet, op, allerlei, codex die, komen nog met een update, dat is op zich wel jammer zeker omdat ik wil ik al helemaal in het weiland stond en naar de hut, mijn, plaat ben Gaan maar goed we kunnen die, update, als het goed is in het begin van het, nieuwe jaar verwachten dus misschien al een, nieuw bovendien en dan nu puntje 4 en misschien wel de reden waarom, je genteresseerd bent in deze camera framerate resoluties en megapixels oftewel de cameras; Ja, je hoort het goed cameras in meervoud, handen, heeft, er, niet n maar twee de hoofdcamera is een 20 megapixel micro.

Four thirds sensor met een, variabel, diafragma van nv, punt 8, tot f11 en de tweede. Camera daarboven is een. 20 megapixel half in sensor met een, diafragma van f4, punt 4 en mycroft shirts en zorg op, je droom ja. Dat is het eigenlijk wel heel, bijzonder, misschien, een, beetje, gechargeerd, maar, je hebt dus gewoon, hun gav ss die in de lucht kan vliegen en die. Beelden die daar van af komen die stellen niet teleur, je schiet nu in een maximale resolutie van 5 bent een k in 30 frames per seconde 4k skit, je in maximaal 120 frames per seconde en full hd in wel 240 frames per seconde ja, je hoort het Goed 5 punt een k en dat is nog niet. Alles want die. Vijf punt een k die kun, je ook in de codec prores hq schieten en voer, je dat niet kent het is een, professionele, beeld, codec van apple waar, bijvoorbeeld films en commercials in worden geschoten schieten in progress, heeft voordelen en naar kwaliteit en het dynamisch bereik is Fantastisch het komt, mede doordat de compressie van deze codec heel weinig is het. Nadeel is dus dat de hele grote bestanden krijgt een voordeel is dan weer dat, je computer minder moeite heeft om de bestanden uit te lezen in de edit doordat er weinig compressie in zit. Wordt een veel meer data opgeslagen in je deelde en kun, je echt dus een, hoog dynamisch bereik, uit halen en meer kleur terug, halen ja, dan zelf heel, interessant voor de echte, professional dus of voor diegenen die echte, maximale, beeldkwaliteit, uit, zijn, droom, wil, halen, maar, gelukkig, Voor de normale film maken net als ik is er ook nog de 4k, 4k ziet, je in alle framerate, tot 120 frames per seconde en een plaatje wat er vanaf komt is echt schitterend, je moet bij de hogere framerate wel rekening houden met een, flinke trap, maar Dat kun, je ook weer in je voordeel gebruiken en is dichterbij te komen met je billen 4k veel meer in h264 of na 265 en en kun, je ook nog kiezen voor het platte beeld profiel van dj, the log en natuurlijk in het normale kleur profiel kun.

Je ook schieten en over kleur gesproken die twee jaar heeft nu een samenging met hasselblad die, zitten, weer, op de camera, staan dus ja, die, kleuren, die, kleuren, oplossingen, dat, ziet, er, echt, wel heel, lekker, uit, Muziek ja, dan hebben, dus, ook nog die kleine lens de Bovenop dat eigenlijk, een, telefoto lens of zo is hier voor bedoeld maar ik vind, het wel en dat, zie, je nu ook al een, beetje dat de kwaliteit bij het andere, spierballen, werk van de drone een beetje te kort schiet om de tweede, kamer gaat en gebruiken. Ga je in de zogenoemde explore more dan gaat alles ineens op automatisch en kun, je enkel nog filmen in 4k, 30 frames per seconde vervolgens kun, je gaan inzoomen tot zeven keer is de beeldkwaliteit nog best wel aardig dit is eigenlijk een digitale zoom op die grote. Microsoft, shirts en zag daarna springt te zoomen over hem naar de kleinere camera en kun, je tot wel 28 keer inzoomen op zich heel, indrukwekkend maar de kwaliteit die laat een, beetje te wensen over zoals, je ziet Muziek ja, dus die beeldkwaliteit die is niet. Optimaal maar ik kan me best: voorstellen, als, je deze camera bijvoorbeeld gebruikt voor inspecties of zo dus dat, je echt ergens dichtbij moet komen en de beeldkwaliteit niet al te. Belangrijk is van en persen handige feature voor, je kan zijn Muziek ja in de laatste, categorie waar, dit, jaar, ook altijd, erg goed in is zijn slimme features na het begint al met, deze tas die, gewoon van alle gemakken voorzien is ook.

Al is ie niet. Zo mooi maar ook met handicap die dus over de camera in zit alle propellers zitten netjes, weggewerkt camera zit, veilig op, geboren, geen, gedoe meer met de rare plastic kapje er zijn ook een, hoop kleine dingen die ik eigenlijk wel tof in bijvoorbeeld die camera die kan. 35 graden omhoog dus, je hebt, veel meer vrijheid om met, die camera te bewegen en nu, je hebt nu ook de mogelijkheid om via usb c op te laden, je hebt geen aparte opladen meer nodig, om, je troon, even op te laden timing, timing, maar misschien wel De slimste feature zijn er sensoren er zitten sensoren onder op de drone voor op de troon achter op de troon, en zelfs bovenop de drone en omdat die sensoren voor en achter slim zijn, geplaatst heb, je ook zij waar bescherming van obstakels en moet werken. We hebben best of best gedaan om de drone, ajax tegenaan te laten vliegen maar ons is het nog niet druk hij stopt koning was je bent een obstakel toch moet jezelf altijd erg goed op blijven letten want kleine dingetjes zoals takjes of zo die ziet die toch Niet zo heel, goed en tenslotte bij jezelf de slimste feature Muziek met, die dikke codex en mooie.

https://www.youtube.com/watch?v=e42w2nT4pHE