En je hebt er al meer, opties als je want die: nu w5 punt 4k hebt dat, je wat, meer kan kloppen dat het. U heel, fijn zeker omdat is dat. Verticale mist dat, je toch wel wat, meer ruimte waarin overheid maar voor mij is het vooral fotografie dus het feit dat hij al kan schieten en een in sensor, heeft dat die brak het in optie heeft dus dat, je meerdere explosies kan maken tegelijk de beurs mooi Dat zijn voor, mij wilde de belangrijkste, dingen ik denk de grootste nieuwe voordelen van de rts is dat. Hij wel, echt, een stuk kleiner is dan wat, ik gewend ben in ieder geval en ook lichter wat wat heel fijn is als. Fotograaf dat, je het gewoon in je tas kan stoppen en dat het wat lichter en wat compacter is maar dat, heeft er, niet voor zorgen dat, hij, moet minder bereik heeft om in de lang, vliegt en nu met de nieuwe sensor, ook heeft, een een. In sensor ja, dat is een, hele, grote, klus, voor, mij, waardoor die. Vergelijkbaar is geworden met de huidige, arrow mieke, ik vind en een in sensor, echt een, hele, grote, toevoegingen, voor, een, drone het geeft, je absoluut meer en betere kwaliteit hij kan op gewoon meer licht opvangen meer waardoor, je in meer situaties uit de voeten kan met deze Droom met de hele, fijne instellingen minder ruis ja. Het is dat soort over een, prachtig beeld de er twee esti heeft een, fixed aperture van twee, punt 8 dus de f getalletjes twee punt 8 die kan, je niet aanpassen dus, als, je wilt veel man van wat, lagere sluitertijd, wil gebruiken, als het zonnig is bijvoorbeeld.

Heeft dit jaar nu bedacht, om zelf, nd filters, mee te leveren dus die je kan, je dan verwisselen wat ervoor zorgt dat, je dan wel de foto’s goed belicht krijgt of de video goed bericht hebt dus dat, vind, ik, eigenlijk wonen en mooi compromis heeft. U ook master shot master schultz. Zij is een. Functie van de drone, dat, je bijvoorbeeld of dat, je een onderwerp selecteert die kan, je highlighter op, je telefoon op, je telefoon op, je scherm zeg maar dan ziet hij dan maakt hij aan, boksen omheen en dan kan. Je op start drukken en dan gaat de drone, zelf gaat die verschillende ja, cinematic achtige, bewegingen maken, en dat filmen en dat dat stopt ie geloof ik in maar ik weet niet 8 9 filmpjes iets in die richting en dan maakt hij uiteindelijk hun kleine er rit Van die kan je gebruiken meteen maar, je kan ook de video’s dus los gebruiken om als, je je eigen en het wil maken of uit eigenlijk iets, anders wilde, doen met, die, beelden is door, ons, tegenwoordig, hebben, heleboel, opties, je kan een, minuutje, kan, je een, heleboel Dingen te selecteren bijvoorbeeld, spotlight houdt in dat, je selecteert een object. Dat object is dus de spotlight, dus het maakt niet uit waar, je heen vliegt op stuurt of doet dat ding blijft in het midden zeg maar het is of jij dat nou bent een van de auto of wat dan ook. Dat is nu wel heel gaaf want het geeft hele hele mooie beelden, als, je bijvoorbeeld, je zelf in het midden zetten in je vliegt een, rondje, om, je heen op, je vlieg weg en dat hij altijd daarop gecentreerd, blijft, krijgt, gewoon, een, mooi, beeld de nieuwe, detectiesystemen Zijn wel heel, prettig zeker, als, je dus de functie waar, we net over hebben gehad gebruikt dan zorgt hij ervoor is je steun voor dat, je je onderwerp hebt gekozen naar het cirkelen en is dit toch hebt ben je was net te laag omdat je die boom Niet helemaal goed kon inschatten bijvoorbeeld dat, hij dan wel dat weet en ziet moet ik er, wel heel, even bij zeggen hij, heeft, alle, sensoren, behalve, zijkant dus als die, zijwaarts, altijd, opletten, maar dan moet, je zeker, even het zelf in de gaten het is me echt.

Opgevallen dat hij stuk stiller is dan wat. Ik gewend ben zeker met de mac. Pro 2 en dat is voor iedereen denk, ik, treffen voor omgeving voor de natuur, en je neemt het is gewoon heel, fijn dat die wat, stiller overkomt de drone, onderscheidt zich vooral denk ik van anderen omdat hij gewoon klein is het gewicht dus dat is gewoon een. Onwijs groot pluspunt hij, heeft, een, nieuwe, bereik, op, zijn, paarden ook. I think 3 panelen woont en dat ja, dat, zorgt, ervoor dat de bereik van een, enorm goed is heeft vier antennes in elk potje eentje daar onderscheidt zichzelf wel echt in en daarnaast dat hij nu die een in sensor. Heessels dus de de pro versie die wat. Duurder is ook, heeft waardoor die daar gewoon, echt wel mee, kan de competitie meer aan kop Muziek deze r2s weegt 600 gram de voordelen hiervan zijn natuurlijk dat het, veel lichter is als. Je de mee wil nemen of als, je op stap bent dat is een. Onwijze fijne toevoeging nadeel ervan, kan zijn dat, als een, wat hardere wind is dat.

https://www.youtube.com/watch?v=6T6fsPgQU3E