Clip clip schieten die achteraf eenvoudig en zelfs automatisch met de mino, app voor smartphone, kan bewerken Muziek de camera, heeft 32 gigabyte opslaggeheugen ingebouwd waarmee, je in de hoogste kwaliteit iets meer dan 23 minuten video kan opnemen wat, verder opvalt, als we de camera bekijken is dat. Er geen usb poort aanwezig is maar en wel een, serie contactpunt aan de onderkant zit die contactpunten zijn bedoeld voor de extra module die. Je bij de camera, krijgt die hij verkoopt de action 2 in twee varianten met de powermodule en met een, touchscreen module die. Powermodule is vooral bedoeld voor, normaal action, cam gebruik door die, touchscreen module, bedoeld is voor vloggers beide modules, hebben een, ingebouwde accu met tweemaal, zoveel capaciteit, als de camera, zelf waardoor, je in totaal 3 maal zo lang, kunt, opnemen, ook, hebben, ze, een, ingebouwd, micro, sd, kaart Slot voor kaartjes tot 256 gigabyte, je klikt de camera, eenvoudig op de module, waarna, je direct van die extra opslag en accucapaciteit gebruik kan maken de touchscreen module heeft ook een extra selfie schermpje en drie extra microfoons voor betere geluidskwaliteit allebei bureau, handig, als je met de Camera wil vloggen verder krijg, je verschillende mounts bij de camera, beide versies worden geleverd met een, gopro compacte boom hangt en en legguards die. Je onder, je shirt draagt en waar de camera, magnetisch op vastklikt bij de versie van de action 2 met de touch cream module. Zeg, je bovendien ook een mand met een, draaibare kop en een zelfklevende wagens en die.

Magnetische lanyard dat is een. Leuke, accessoire, omdat, je de camera, daar mee, als bodycams, kan gebruiken de magnetische. Kleefkracht is vrij goed maar we zouden wel voorzichtig zijn want er zit natuurlijk een, grens aan hun bij harde schokken kan het zijn dat, ie loskomt Muziek en Muziek maar om presteert de action 2 in de praktijk, en dan met name in vergelijking met de heel, team Van gopro dat hebben, we de afgelopen weken uitgebreid getest onder verschillende omstandigheden en misschien wel de beste test voor actioncams is door. Ze op het stuur van een, mountainbike te monteren want snelle stuurbewegingen trillingen en schokken maken het moeilijk om, mooie, vloeiende opnames te maken en daarmee is het wellicht de ultieme torture, test voor action, cams de dj action, 2 neemt video op in h264 of haar 265 formaat Waarbij dat laat de codec betere beeldkwaliteit biedt de camera, beschikt over elektronische beeldstabilisatie dat die tja, je rocksteady noemen schakel, je rocksteady in dan zoekt de camera, ongeveer 10 in op de sensor en worden de omliggende pixels gebruikt om schokken, op te kunnen vangen, anders dan gopro Bidjai maar een instelling het is dus aan of uit in de praktijk, komt rockster die op de action. 2 redelijk overheen met de high stand van hyde, besloeg van de gopro hero team coco sterkere boost modus leef, ik nog vloeiendere wil doden, Muziek vergelijken. We de actie beelden van de dit jaar action 2 met, die van de hero team bij, zo gelijk mogelijke instellingen dan valt vooral het verschil in kleur op als we beide cameras, op hun ormel of net zo kleurprofiel instellen die.

Tja is het kleur contrast en scherpte dat sterk aan met als, resultaat dat vooral in de highlight details, verloren gaan de camera, heeft ook een. They seem like modus wat, beeld oplevert dat de contrast en kleur doos uit ziet maar het wel mogelijk maakt om naderhand met kleurcorrectie een, natuurgetrouwer beeld te krijgen handmatige nabewerking is daarbij de spel, vereist de tussen modus die, geen nabewerking nodig heeft en wel een, zo realistisch Mogelijk beeld geeft ontbreekt helaas gopro biedt, bovendien, meer, mogelijkheden, om het beeld te finetunen met onder andere de keuze, voor gewenste bitrate en beeldscherpte Muziek bekijken. We de beeldkwaliteit van de dj action 2 en de hero 10 in het donker dan zijn de verschillen, groter beide cameras. Zijn sowieso geen lowlights wonders maar wat, opvalt als we de nacht beelden vergelijken is dat de videos van de action, 2 wat donkerder zijn en meer beeldruis bevatten dan die van de erotiek daar staat tegenover dat de beeldstabilisatie van dit, jij beter blijft werken, als het donker Wordt terwijl het beeld bij gopro duidelijk meer, schokken, laat, zien, als, je bijvoorbeeld met de camera, loopt beide cameras, hebben onder, kunstlicht, soms, moeite, om de juiste, witbalans te vinden, bij gopro het vaak net wat, beter doet over het geheel genomen vinden. We dat de gopro hero team net wat betere beeldkwaliteit levert waarbij vooral opvalt dat de dynamisch bereik wat groter is en de kleurweergave en de scherpte wat natuurlijker overkomen maar dat wil zeker niet zeggen dat, het, niet ja, je action, twee slechte, beeldkwaliteit, levert, integendeel, Muziek de Audiokwaliteit van dj action 2 is vrij goed zeker dat, je hem gebruikt met de optionele touchscreen mobiele die drie extra microfoons toevoegt daarmee neemt de camera in stereo op ik kan, je ook windgeruis twee goed wegfilteren gebruik alleen de camera.

Module zelf met een, microfoon ja, dan is windgeruis wel echt goed, worden er zijn nog een, paar punten die tegenvallen. Ten eerste is er de accu werkt tijd, als, je het cameraatje los gebruikt die gi, klimt dat, je tot 70 minuten kunt opnemen maar dat is in 1080p met. Lage kwaliteit instellingen neem, je op in 4k, 60 dan is de accu naar iets meer dan twintig minuten helemaal leeg, als, je aan een stuk opneemt schiet, je kortere clips met wat tussenpauzes dan in de opnametijd nog verder af een, ander probleem is de warmte ontwikkeling wanneer, Je opneemt in 4k 60 en zeker rivier k120 dan wordt de camera, snel erg, heet zo, heet dat, hij, binnenshuis, zonder er flow binnen, minuut of zes uitschakelt in 4k, 60 en zelfs binnen 4 minuten in 4k, 120 bij onze tests, buiten en wier geen. Last van gehad maar ja, het, is herfst in nederland en dus relatief koud hoe de action, 2, je doet tijdens warm zomerweer durven. We niet te voorspellen een, ander nadeel is de capaciteit van het ingebouwde geheugen dat is 32 gigabyte, groot maar net zo is er maar net iets meer dan 22 van beschikbaar en afhankelijk van de modus waarin. Je filmt is dat. Binnen 26 tot 36 minuten helemaal vol. Je kan beelden welk direct overzetten naar een, groter geheugen kaartje in de touchscreen of powermodule en als, je daar op aansluit wordt de accu ook meteen weer opgeladen en als maar goed ook want het overzetter het duurt vrij lang is daar ben, je wel, even mee bezig Het opladen van de accu door de power of touchscreen minuten gaat snel binnen 10 minuten heb, je ongeveer de helft van de capaciteit, weer beschikbaar en binnen een, half uur is die.

Helemaal, vol, gebruik, je de dj action 2 los dan is deze waterdicht tot 10 meter. Maar de opklikbare accessoires zijn niet waterdicht wil, je langer kunnen opnemen met een extra accu en een groot geheugenkaartje dan moet, je dus oppassen voor water of de optionele, waterdichte behuizing, gebruiken, nadeel van die. Behuizing is dat de geluidskwaliteit sterk afneemt en dat de camera, zijn warmte er niet goed in kwijt, kan en dus net als binnenshuis snel oververhit raakt Muziek de dj action 2 is echt, een technisch, wonder dat zon klein waterdicht cameraatje in 4k, 120 kan opnemen met prima Beeldstabilisatie en goed geluid dat is echt heel. Erg knap de camera is een. Stuk kleiner en lichter dan de concurrent van gopro en daar kleven wel wat nadelen aan de beperkingen zit hem vooral in de opslag en accucapaciteit als, je het cameraatje los gebruikt langer opnemen, kan wel, als, je een extra module, koppelt maar doorgaan die voordelen qua gewicht en Formaat weer grotendeels verloren en is de camera, bovendien niet waterdicht meer de power kom wel van de dj action, 2 kost ‘9 euro kies, je voor de versie met het touch screen, daarmee, je zelfs 520 euro kwijt en dat is even duur. Als de gopro hero team de dit jaar action 2 is vooral een, goede keuze, als, je op zoek bent naar een zo klein mogelijke action, cam die een, 4k, kunnen opnemen fit niet.

https://www.youtube.com/watch?v=-Kc8Nt_vijA