We nodig hebben om in te breken en dat niet alleen. We hebben ook een, verrassing voor jullie in deze video dus blijf zeker kijken vandaag hebben. We toch even wat speciaals voor jullie inkoop en zo we hebben onze grote gadget vriend onze machine vriend, hebben, wij, gevraagd, om een, droom te maken want we kregen heel, veel suggesties, voor, jullie, hoe kunnen, wij nou die geheime code, vinden om in de basis, achter de Waterval het kan want hier in beeld zie, je toen, we aankwamen lopen bij de waterval basis, klaar zit tussen geheime code en die, moeten wij vinden en ja de enige, veilige manier, om dat te doen is met, een droom dat is best wel, slim bedacht, ik vind Het echt super slim maar gaat, het hem, lukken, zoiets dan nooit eerder, gevraagd een, vliegende, marcheer, weg te vliegen, nummer chimia, je weet het nooit met bob maar, ik stel voor dat. We naar toe gaan en trainigen weg om zon speciale gadget, op taal is natuurlijk, met, een, speciale, geheime, ruimte, voor, voor, nieuwe, kijkers, die d, ja, ja, die is niet, schijf liefst genezing is het. Huis naar serie ik bedoel, we gaan we aardappelsalade hier is wat. We ze te kietelen dat de aarde is zodra een, aardappel kietelen, nee das, niet waar, ok niet in onze serie van zeven kun, je ook die leeft hij nog steeds de sporen aan haar op en hij moet wel, een, beetje, opruimen. Verbaast me dat dit is een.

Slurf meestal tijdens zon gek, oh ja, maar misschien, houdt, ie, ze, hier, wel gewone die onderweg, wat, er de post kan eten ze het gewoon inzetbaar leggen dat is misschien, wat ja, dus een, beetje, op, ruim voor deze man die, dit, altijd, zo, veel, voor, ons, annie, Hier is voor drank naar, anders neem wel gemeen, je toch niet in die, drank perron stopte, niet wel, echt door, ben je aardappels uur toch leuk, hey aardappel, sap, ja, ik moet, als, deze ja, denk omdat, ooit te gaan, drinken, ooit, echt, een, keer, maken, daarvoor, moet, Je nog meer appels hoe is het mogelijk. We volgen het spoor waar zou het ons heen brengen dat op, spoor, 1, 2 zo snel is die tunnel niet normaal ik ben ook, benieuwd of aan het einde, nu, echt een, hoop van aardappels, gaan vinden, als elders, hun terug op op in op, aardappel, zit, kijk, Eens eventjes aan heb ik ook natuurlijk in de keuken uit dat is er in de oven, naar daar zitten dat dit aan april zeker, weten verser dan pas krijg, je 7, je zei, we zijn er, oh hallo, hallo, niemand, thuis, zo stil en verwacht ons niet ik Ook niet hier nee, hoor, dit gelukt, oh man, dit, is echt hulp met, bob is het gewoon geluk kleur duidelijk is het. Geluk group heeft er drie gemaakt speciaal super vet, lopen hij, ziet, er, echt de heel, gaan wij, het ziet er heel door is het.

Als. Ik zie daar een, rood dingen is dat de camera, duur zeker jullie zeiden dat, jullie, ergens wilde, kijken er, dan heb, je natuurlijk een, camera nodig en ik vind, het, zo, knap, hoe, je dit, allemaal, maar ja, dat is heel, slim want ik had enkel al was Dat eigenlijk vergeten om door, te geven want wie, ik, gevraagd, om een, grote maken maar, wat, helemaal, niet gevraagd, om een, droom met een, camera te maken want het, is veel, slimmer, eigenlijk, twee, ze, kunnen, mij, moet, besturen ja over kan, ik, berhaupt, kan besturen of kan Niet alleen hangen of hoe werkt die precies kleur bruh heeft er iets speciaals voor gemaakt dat, je hem, kan besturen, het heet, pup, kleuring books, leerlingen besturing, wat, gebruik, je daar dan voor deze bionische aardig is dat. Een aardappel met twee, joystick ster in moment, rangers die, ik dit is een. Brug besturing, oh ja, natuurlijk ik was even in de war. Betekent dat dan dat, jij nu met deze aardappel met job sturing, dat, je er nu de drone, kan vliegen kan, je dat, kan dat, voor, doen ja, tuurlijk al imager, doen les code op een, stapje de werd, voor de veiligheid; ok, ok, wat, aantal, een, stapje melken. Oh ja, jij mijn, woorden, ok, bob laten, zien hoe het werkt; oh hooo, hooo de spits, ik sliep niet meer pierre en dit heb, ik, nog nooit in minecraft gezien; oh sorry, weer, vlak, boven, hoge, je hebt dan ook echt van die wedstrijden in dan; nou ja; Het is echt heel, gaaf en trouwens, als jij, dit, soort, dingen haven in de videos smash even de duim omhoog voor boek van dr iets fantastisch gemaakt en ik weet zeker dat die heel, blij ze zijn met 5000 likes hebt geen het niet te, abonneren om, meer Dan de helft van jullie is niet: geabonneerd dus, abonneer, je eventjes door, zou, je bob heel, erg, blij, mee, maken, waarvoor koel bad dit is heel.

Gaaf dit is pech. Kijk nou heel, erg gaaf kunnen wij hem dan nu, misschien, meenemen of of testen misschien hoe ik, heb, een heel, leuk, idee, om te testen en hebben trouwens ook nog een, hele, leuke verrassing voor, je later in de video maar ik heb iets heel, erg, leuks zeggen Dat ik ga nog niet verklappen wat het is voor de wij hem meenemen bob dat. We op die speciale manier dat ik in gedachten heb hem, gaat, beste, barb zou, even de pup, sturing geven dan kunnen jullie de droom met jullie me heen, vliegen, nou, het lief. Ok, top dat is helemaal top ja. Nou was het ontbijt dan gaan wij richting huis want daar hebben wij thermiet ik heb van leuk idee om de drone te gaan testen en zien wie, je snel weer ook een boek en een scherm op geen, je lekker met al je projecten bezig maar ik wil Ook niet weten wat die in zijn vrije tijd maakt mij, als, je dit kan me nou vette steeds het is echt gigantisch vet, ik, ik, weet, ook niet hoe die tel hier doet en ook met, die camera kunnen, we straks ja, daar, heb, ik, dus, een, leuk, Idee voor om die te testen, maar laten, we eerst even naar onze basis, ga ik, ga, je vliegen, meenemen ja, ok, komt, ie ja, het opbouwen, oh wow het is even wennen: ok, maar, konden, hem, mee, naar, huis, kan, je mee, vliet ja, het elkaar; ok, top Top top nou dan gaan, we lekker naar huis moet oppassen dat, hij, niet door, knikkers, ga, je daar nou niet het weer zat niet mee te nemen en lees ik de man; 2; ok, wegen, bedrijf, ok, hoe, ik, vind, toch, een, beetje, spannend zon in kinderdijk; oh Wacht om hadden we wel deze, oh jee, is hier waterdichte de oude controller hete water, kijken, 8 ik neem hem, gewoon, mee, hier, maar, het midden en dan kunnen ja.

We zeker in anders heel, eventjes inderdaad, naar, midden halen en gewoon, even parkeerde of gewoon. In de lucht laten hangen trouwens ook gewoon, prima ik denk dat dit wel veilig plek is toch ja in slaap krijg het niet meer precies, weet op ik had een heel, erg, leuk idee, om de drone te testen maar en misschien voor het van het doen. We moeten natuurlijk onze super toffe een, leuke, lieve, kijkers bedanken met een, vermelding op en dat is niet. Nu echt meezingen met euro ik, ga hem hier door, opzetten die. Naam is echt weer een, leuke aflevering en ook super spannend ik hou van jullie survivor, macht komt alle vind mijn naam is niet. Hadden dan leuke komen dankjewel nina nou en ik ben ook heel, blij, dat, jullie survival, leuk vinden en als, je onze videos, sowieso leuk, vindt, ook, misschien, een, ander, spel, kleine, hint dan zou, ik zeker, tot het einde kijken want we hebben wat extras, opgenomen speciaal, voor, Jullie maar dat, laat, ik aan, het einde nog, even weten wat, eerst, leek, mij heel, leuk om de grote. Oh hij is nog icters dat, even te kijken waar die is mijn vat niet een string, om zo, een, aanval dat, ze, weg ja, we moeten denk ik wel, als ze met hem op pad gaan in avond, gaan ja, kijk, het, leek, mij heel, leuk, bij doen. We vaak een hide and seek en dan zijn. We gewoon aan het rondlopen naar kijken maar, wat, nou, als de zoeker deze keer een hele, oh ja, zeker, ok, dat is goed.

Ga ik me dan. Stop ik en ik als een, keer ja, ja en dan en ik dan, ok, ik, zal, niet spieken, je mag, je wel goed verstoppen want ja de join kan denk ik wel veel zien maar daar, ga ik nu eventjes, hier, staan, kan jij, jezelf, ondertussen, verstoppen, jeetje, Dat is een, rommeltje is er, is ook niet. Valsspelen met de cameras, trouwens mocht me en waar ben jij, verstopt ik, zit de neemt, je daar, ok, ga maar verstoppen in drie, twee n go ok, ik, heb, een, verstoppen, ok, ok, ik ben benieuwd, dan ga ik, hier, buiten, eventjes kijken. We hier de drone, ok ik, ga de controle pakken en dan ga ik, even kijken of die. Camera goed werkt, ok, komt ie, oh de camera, werkt op dit is gaaf, dit is hier: oh ik, heb, dit, nog, nooit gedaan het is ook zon raar, om, mezelf gewoon de grote zien besturen Gelach dit is heel, gek, buren heel, gek, aanzicht, ok, nee, dat, moet, Ik nu gaan zoeken dit is moeilijk ik dacht dat, dit een, stuk, makkelijker ze, zei ik, ga gewoon hier, naar binnen in een workshop maar, shop.nl jongens jacket en vergeet niet te checken; oh man, ok, ga eruit, kan ik, ook, hoe, hoog, kan eigenlijk een troon. Oh ok, ok, ok de drone, kan hoog, ok, gewoon, hoogtevrees, als, ik vanuit, het camerabeeld, kijk, voor, jou; ok, zie, jij, mij, trouwens of niet jazeker zie, je de drone ja van de buurt, geweest eentje; ok, ik, vlieg, een, redelijk, hoog, hajer, ik, zit, te zoeken; oh Jee ik zit echt te kijken het is zo moeilijk, ok, ok, volg, mij, voor, mij, heb, ik een, vraag, voor Muziek, je yo zo handig, om te, hebben ik, dacht ik ga gewoon met leven, je je bovenop zitten dat is echt, super slim; oh vet; ok, het, Werkt ik ga hem weer naar beneden gooide die ook, ok, ik laat de drone, eventjes hier hangen, echt zo, erg dat was echt heel, erg, avond, te doen zich had dat die, zo, echt, ik, vind, het, zon, knappe, bob dit, aroma het is het, is heel, bijzonder Maar ik denk wel dat de perfecte manier, om straks in dat, laboratorium te, kijken ja, wat daar allemaal aan de hand, is in je kan natuurlijk echt super makkelijk overal doorheen manoeuvreren dan zegt op en dan weet ze hiervoor niet dat, wij het zijn die daar aan Het rondsnuffelen zijn maar, we hebben wel van jullie, nog iets heel, erg speciaals, want ik kreeg super vaak de vraag of wij een, keer roblox wil spelen en helemaal om dit keer met media wilde, doen en nu voor de allereerste keer ooit hebben wij, samen, roblox, gespeeld Op het tweede kanaal de komen daar sowieso regelmatige roblox videos sowieso elke week en misschien zelfs twee per week, dus abonneer op dat kanaal en je kan hier doorklikken naar die.

https://www.youtube.com/watch?v=6SduEu1dlJg