Vliegen maar het is een. Hele nieuwe upgrade als de dia magic 3 en deze kost 2 1099 euro dit is een. Hele dure en dit is de pre. Linimo nieuw ja, ja, dit is de beginnen. Steden is het. Nieuwste van het nieuwste dien jij, je dat nou laten. We die de maar gaan testen deze droom die, kan echt de lijsten dingen dus iets te dingen maar hij is vooral heel, prijzig, mee ben dus, nu benieuwd, onze mini 2 is dat. Nou echt minder die kost 600 euro dan deze van 2000 van de serieus geld. Je kan upgraden tot volgens mij uit mogen, vinden 100 euro aan ik een, tasje erbij en dit en een, schermpje op, je controle dus dan nu een, telefoon, je kan hem helemaal uitbreiden op toen. We staat alle info maar, ik ben heel, erg benieuwd of het echt het geld waard is dus dat gaan, we testen en toeval ik probeer een, pakketje op de stoel, kent, je zal weer binnen hij was ze verzekerd verstuurd en ik jammer dat, begrijpen, rekening ja, echt Dat dit nu niet kwijt raken met het ons, echt ja, zo op, het gevecht door. Dit is echt een, mooie doosjes appletje zegen mijn studie uitpakken, en schudde 4 op de grond helemaal nieuw in doos, geen zie, je wel hij was mijn die. Gecontroleerd hij is gecheckt. Uitgecheckt 2099 uris dat dit is een, hij is groot, hij is best wel, groot ja, kijk eens, even hoe het is echt een, apparaat man, echt een, apparaat, zo jezus en dan hier, oh natuurlijk, allemaal, dingen, om op te laden in doet het maar, op, dus de Afschuining o als ik nu dit heeft want daar de accus voor duidelijkheid ik denk, als, je bestel dan krijgen.

We een nieuw in seal de tweede 7 jaar want wij hebben, natuurlijk dit mogen testen daar brengen. We ook weer terug maar, je eigen heel, erg lang, maar beseft, dat, vroeger, hadden, wij, een, droom die was zo, groot ja die, kon, gewoon, letterlijk, bij, schip, opstijgen, als, je wilde; levensgevaar, u nog, steeds die ding en waar. We een groepsapp van iedereen in onze. Omgeving die zon drone had een waren maar een, paar mensen echt een bezoekje go broodje, los kopen dan komt al die camera nu, mee kon, je de onderhouds om beklim belgi was zo prima en met de fat shark er op en we waren twee drie duizend euro Lichter en nu heb, je dus dit allemaal en hoe. U de app met ja en maar alleen nu heb, je de sfeer met vliegen en dingen dus daarom ben ik. Ga mezelf niet houden want hier hebben wij niks aan echt een, professioneel dingen in twente goed professioneel, uit, ik ben heel, benieuwd of hij die camera; ok, gaf, ons, leven ja, dit dit, ik, verwacht, hier, zie, hoeveel ledjes die andere, daarnaast de mini touch, orde huizen, moeten, Als je maar dit is zo chill en compact op hem en je zakje en je bent gewoon op weg de mini 2 dan heb, je de mac dus dat is dan weer een, stuk groter en dan heb, je deze maar deze maak, je ook wel meer lama. Er denk ik deze, vliegt ook, u ziet lange ja, bij, om mijn, uur, vliegen, naar, drie, kwartier, jagen, ze, ongeveer, echt, heel, lang, ja, dit is wel een apparaatje dief is hier, is niks in dit, wel, meer, een, droom, dan dit ja, het was gewoon, een, grote Waar vindt moet, je ook dat, reklame deze mat, zowel, bij, deze, ontzettend, meevallen hier sensoren links, rechts boven en onderkant ook nog leiding, hij, veegt of een, zwaar, hoor ja, hij, weegt, ook, wel, iets ze, we deze echt in je zak power, deze weegt 490 gram want Die manier om mijn, 200 200 zelfs nog geen honderd nog, wat, je 52 van 250 en deze deze tegen echt wel dus maar ik, denk, gewoon dat, ik, op, belangrijk, inderdaad, opladen, naar, mooie, plek, gaan, zo shop, dus, volle, accu, dit moet me echt, denken, aan de Ven te treden gaat, je ook mijn die groot en heerlijk uit moet, je voelen monkey duidt er 40 zichzelf omhoog groot dit zijn echt, wel, acuut, je socket je is nou lader accu bij denk ik wel rekenen uur vliegen, bijna, drie, kwartier ja.

Dat is wagens erg, hoe lang, hebben ze een, beetje op speelt en uitproberen wat wel, erg, bijzondere dingen zijn zegmaar hoeven niet dingen te vertellen die standaard, zijn maken, ligt er gewoon niet mee gehouden maar hij heeft, wel hele, dag dingen, kijk, zoals hier, al heb, je De foto moet je die camera hebben, misschien, nog zielen, shot maar de camera, kan omhoog en dat is bijzonder ja, zodat, je denk van moser, dat bijzonder maar dat is heel, bijzonder, voor, een, droom van normaal, kan, je alleen maar naar beneden filmen ineens, kan dus ook Omhoog filmen pen of je doet binnen krijgen gewoon echt niet aan groene gaat ie niet aan dus dit ding is erg. Goed feyenoord kunnen flink zoomen, das, echt, weg ja, dat was zoomlens echt dat is niet: normaal kijk, ik, heb, hier, een, mooi, knopje, daar, druk, ik, op, het veld, je eentje en dan komt een socks, kijk, ik, je een, je twee koersen schoenen wie, je zijn freaking; Ff op de rand kom uit hem naar buiten dan ga ik zoomen en dan gaan wereld en die hij signaal uit dat, nu, op, keer, vier, keer zeven, je 14 keer 28 en tilt ik word: er, iets, dat, iemand, pers, moeite, kijk, dan heb, je dit wel Zwaar beweging in maar zo ver en zo wat is daarom uit zon man, witte huid gezond, is normaal niet. Echt ziek is echt. Je je privacy is kapot. Nou ja, eigenlijk hier staan, vlieg, ik aan elk raam in leidde, haar op de moeder twee lenzen eentje is nog.

Voor de extra zoem die telelens erboven en die. Ander is gewoon voor de echt ja, 8 gram, er beelden ik ben echt heel benieuwd dat ik, geef veel op loopt al je en voeden voor de mensen die de echt helemaal in genteresseerd econoom op rosette heel, procar, dus, je fotos allemaal veranderen in jpg bestand en Ik kan je alles aanpassen sowieso veranderen of iets in die. Richting dit is trouwens. Je en dus dit is zeg maar hoe donker het is aan deze laten we nu mijn film is een twee punt 8 en deze ook treden nachtvorst, nou ja, dus deze les echt ziek zit ook in niet ronia dus de lens bladen nu met filmen, zit ook Gewoon dier in met de juist ja, echt heel, duur, speelgoed, wel ja, erg professioneel, gebruik, maar, gezegd, dat deze lens was pas maar achter of 900 euro en de hele ding kost 2000 euro normaal maar onze camera niet vliegen jij, moeder, jou, blij, Muziek, zonder, god is Gaaf, oh, was hij krabde het kopje nu is was dat, niet ja, holy verlichting with more aan en uitzetten nou vliegen omhoog of krijg, je dat moet niet ik zou zeggen maak een, mooi, shot hier bij die prachtige gebouwen en zijn mooie wil dat, hebben niet meer De mini je wil de rest, ja, nu, een, aanricht, zou dit is echt een. Breedbeeld hij is heel breed april maar ook kwamen, ze snel dit is zo ziek kijk hoe slecht de drie is zo gaaf hoho dit lijk gewoon echt een, helikopter, mij vliegt heel, erg sterk en heel sneller en staat niet meer op, sporten, ook, een gaan.

We inzoomen zomaar gewone en er strijk, even kijken waar de ons kantoortje zit hier, oh oh krijg, ik, ziel, ze, onze, buren, ziet, zitten, kijk, eens, wat, ik een en zo ver, vanaf, ze, moest, uit man, ja, maar, ook, voor al die, die, groothoeklens, lijkt, het, wel, Het is echt niet normaal check, behoort de monument kijk en dus met, die zong, kan, je dus dit soort, shot maken sandra je dat het object in het midden stil blijft een beetje en die achtergrond draait snel dat is een. Hele zieke beelden, je ziet wel echt dat dit een film drone is hard. Dit is echt heel, ziek besef de rechter in het gewoon daar en raak niks zeggen over het station en als ik dan op zon druk, je kan ons zien, staan, er, vandaag zoomen in op ons ik doe is nienoord up, hem is de scherpe is krijgen is Hij kan niet scherpe dan dit is wel een. Harde dit is zeg maar maximaal dit zo eng hoor maar hebben nu voor moois van tweede zei. We moeten de euro de eigen, boutje versies dus dagelijks mijn, show te maken Muziek even zakken en ik ben ik echt benieuwd of we aspect: langzaam naar, het, gebouw, vliegen of je echt afremt ja, dat, moet, hij, doen ja en hij is zo maar, een, zo, ziek, Snel radicaal kijk wat doet, u kijk, vol gas, volgen, nog, doet, niets heel, ziek, kijk, wat herma effect; dit want dat, bij jou, niet gewend dan wij hebben dat, ook heel, goed, rondgevlogen, moet, je kijken en nu vol gas, omhoog, muziek, snel, het nu, eenmaal, zo, dit, Gaat zo hard die zichzelf en gekend heel, vet er, echt, ongekend ja, het is echt een, film, drone ja, dit ergens, erg over ok, ik heb een, veel opdracht ik patroon en gewoon bioscoopfilm ja, maar, echt, maar, wat, nog, meer, benieuwd naar bent vlieg is vol gas Nog hier zo langs, ons, heen ja, kijk hoe, het, naar een, hoger, wordt, dus, echt, snel, kijken, ga het zal helemaal over kan dan pleger achteruit door de bomen, hij lijkt een, beetje, op de mini in spider ja, maar die vreugde, hoog klaar en hoe hard, je Gaat 75 kilo stuurt de beelden terug te kijken en het ziet me drukte taillight baard ik was internet, teleurstellend waar de wc bril de gedeelde, mappen ja, dat ligt, misschien, aan de eerste vlucht die.

We hebben gemaakt dit is ver van dat, dit moet, je laten zien kijk hier, ok, dus de til, en dan deken tilt omhoog dit is een. Uniek dat, je omhoog kijkt met naad met, je een, sowieso niet langer stuk hier kijken, chique, kids, johan gewoon de kleur de kleuren van de qualit, je eigen niet om het, je drone ego c kunt niet dit is net dit kanaal aan een, muur, hangen, er, nou Op een aanrijding je die tegen tegen weinig mooiere in de avond, overdag ja, we gaan nog een, verkeerd, je een, avonds te filmen, maar, weg, waren, deze, zijn heel blij met ja, we gaan ook bij de filmen en een nieuwe plek nieuwe plek nieuwe, locatie, volle, accu Volle accu dit is echt ik heb, een, lek van slapen van die drone ik, ook ja, echt het is ook echt een, hele, mooie, hebben, al nadelen, ja, het opladen drama, het, opladen van de basic dat, duurt heel lang met gewoon, een, telefoon koud en de sd. Kaart moet op de kop er in en dat is ook heel. Mooi ja want op zijn kop krijgt de bijna niet uit hij is ook zo raar dus dat zijn de 2 minpunten maar wat een, beeld waarom wil, je weggaan en vlieg, je naar de haat die willen ook de de top hi testen software dat kijken of die. Kant Muziek hoe meter, zitten wij, bezitten, volgens, mij, nu 100 meter, ga ik zag er ook opdracht nee, ken je ogen 120 of het staat er gaat nog naar de 300 meters, hadden de wolken haller de wolk inderdaad ook 400 meter zijde op, aarde, zou, er, 8 Meters per seconde, omhoog 6374 niet 80, 90 en 500 meter.

Ok, doe, ze, rondje ja is Muziek, je kan ons lot, torture, zien, denk, ik, henk, ook, wel het is zo, mooi dit is heel, goed is wel. Mooi 4 hond 9 9 meter hoog en ja, ik zie, daar, gaan regenen dat is ons, kantoor, dus, weer water dit is weer, zon een, op, ons kantoor of daar is ons, kantoor die, normaal c ja. Dit is ie en dan heel ziek en dan heb, je nog 83 procent ben nu, nog ja, dit is echt seals, andere kant, naar volendam, een beetje en doe de van pas voor de regen zwaar of holy weer gmail pampus hier bezet ze misschien op panters holy Kom soms in het eilandje dit is zo gaaf ja. Dat is er schieten dat, kan, je echte naviteit breekbaar er aankomt hij komt er een laten, we dan zaken ja, dat, laten, zien dit is die in de verte niet wat hoog bijvoorbeeld hoog Muziek dit knopje testen de go home wij ben ik, kwijt tap to cancer. Wat gaat, u doen met was het die. Landen merk, je wil jij dit niet helemaal niks hij voelt wel die auto brak hij dit. If i gewoon helemaal niet ik denk echt dus precies waar, hij, zijn opgestegen dat denken, erg, exacte kennis, om hulp, noemen dit is toppers en kwijt dan gaat ie gewoon terug ja, 62 tijd, om, aan, verlaat gebouwd gaat want ook. Dat is vet nieuwe, plek, bij, het krachtige, graag, sleutel, Muziek kleine km, h, het, rc, f, 800 meter, weg waren net bespannen, momentje ja, we vlogen dus, binnen ik ging, naar, kijkt, naar, binnen, kon vliegen, maar geen via ik was binnen het interview, wilde, wel, weg, Muziek, Klok achttien meters per seconde, jezus zoals, ik, naar, olietje ja, het een, idee het is donker en we zijn wel heel, benieuwd wat die, gaat doen in het, donker met, die, prachtige, camera ja want hij, heeft, namelijk, schuif, het licht aandoen dan ziet is een.

Beetje leeg de is wellicht het maar ja is dit, is een. Twee punten hier, effe een lens in dat is net zo goed als de lens waar ik nu meer filmpie drone gaat dus beter zien dan wat wij straks gaan zien met onze eigen ogen gadget, oreo, Muziek, Muziek de Muziek. Ok, jongens het is weer een, dagje ver met mijn weer opgeladen was eens een avond gevlogen in de middag gevlogen en wat een droom die ik heel, erg, blij, te zeggen het is het geld waar het is echt. Iets bizarre wij, zijn helemaal drive en dat waren. We altijd altijd weten jullie hebben, zal, ze, een youtube, kanaal van ons priv met drones, maar ja, het is gewoon, zo ziek, zo vet, we gaan hem, even houden we hadden een, paar dagen hou, even de gewoon isam is zo. Vet en hij is zo scherp en ja we zijn zo mooi is niet.

https://www.youtube.com/watch?v=SdbDFlri2S4