Padang macam aku nih, takutnya sukapadang, so tempat landing dia ke, tengoklah kalau, Dahlan diminta kawasan nyata, atau, boleh, buat, kipas, nih, beli, dmsa, beo, salah bro spon, untuk, dia, gue, home lebih, kurang 10 saatnya Kukira, daripada, Ayo, kita, tekan, batin, goyang, home sehingga, dia, nah, balik, ke, Home daripada situ lebih, kurang 10 sangat responder atur ac21 agak agak lambat responnya agak, lambat, bila, kita, tekan beton, going home fachruni dia akan seolah deh cari kedudukan direkam, mana, hal, waktu, barulah, dia, travel.ke, hukum, dari, lebih, kurang, 10, sana tapi function, cuman tracking, aku, buat, tak, Jadi ya dadu Agan lihat, buat, tadi, juga, tak, tahu, sepakbola, Hai, Mbak, berjalan, ketepung, aku, kena, berlari, siapa, Aku, tak, pasti, ya, tadi, aku, tesnya, Berjalanlah, Tak, jadilah, cuman, tracking tuh, ah sekali dulu, aku, baru, dikupas, shadrun, sg900 6pro tuh, terima, kasih, Kurang, pilih, pilih, aku, nih, Nunggu sini aku boleh buat tentang, doang, nih, adalah, kalau, untuk amato, untuk, Baruna, betina, jinak, boleh, belida quality, gambar, SD, macam, korang, tengok, tadilah, untuk, standard definition, aku, tak, Ambillah, aku, terus, buat, dengan, aku, terus, teh, dekat, video.fb, ya, tapi, untuk, human trafficking, video SD, tak, boleh, Tau dah kenal standard definition, ya, ini, pun, satu kelemahan, jugalah, tapi, video tracking untuk fashion, cuman, tracking dia, kenal, jarak kedua, mite Kalau lebih, padat, udah, tak, jadilah, Adapun, kalau, kurang, pada, tubuh, dia, tak, jadilah, ku, Hai, bab, memang, trik, ini, untuk, diavolo, kita, yang suka, kalau, Jodoh sangat memining juga kok, ngojek, laki, tulen, dan Rune, jarang, untuk, amat, tuh, macam, aku, nih, kira, kira hand, tentang quality, video, tadi, orang, Jasmine udah, oke, kita, Oke, ini, bagi, aku, quality, video tadi, sesuai, lah, dengan harga, the dan judulnya Aku, Tak, berapa, puasa, tidak, komen, Ya, satu dia stability, dia kurang, macam, yang kurang, dingo, tadi, Mungkin, sebab, angin, kapet, itu menjadi, jugalah dan dengan, jarak, yang dia, naik, tadi, aku pulsatilla, satu km, ukir Okelah hand, tapi, aku, naik, tadi, tak, sampai, satu kilo, Bun ada, banyak, lagi, kekurangan, dekat, Rooney, SG, sabilis Yang penting registability Della stability, dia tabrak, tabrak, Baguslah, jadi, macam, aku, tunjuk, tadi, Beatrice itu betul, lebih, kurang 20 menit bertahan dan aku guna, tiga, baterai, hampir hampir, satu jam, Teddy dan memory card memory card oke, sovath, Ada, masalah, aku, guna, memberikan, 32g, aku, masuk record dan Aku beli plerekan aku itu ada di udara, YouTube yang, ada, orang gatel recoding problem2, kuase, Mungkin dia, salah guna capacity, mereka God Mungkin nah, tapi aku, rekod, ada, masalah, boleh kok, cantik, oke, takani, dulu, aku, buat review, sadroni, nanti dalam next video Mungkin, aku, akan, guna, Drona, Untuk konten aku terima kasih ukuran pilih pilih aku, Assalamualaikum Musik.

https://www.youtube.com/watch?v=8B3OTXJkUDU